Cercador

Tots els relats de Maria Pilar Palau Bertran

l´Autor

Foto de perfil de Maria Pilar Palau Bertran

Maria Pilar Palau Bertran

225 Relats

507 Comentaris

316635 Lectures

Valoració de l'autor: 9.74

Biografia:
Hola soc la Maria Pilar, he dedicat tota una vida al negoci de les antiguitats, si algú vol visitar la meva web: http://www.antiguitatsvila.com/.
Suposo que alguns de vosaltres em deveu conèixer, doncs ja fa gairebé un any que volto per aquí. M'agrada escriure temes més aviat populars i costumbristes, alguns d'ells són records de la meva vida des de la infància, també podeu trobar algun tema d'antiguitats i d'art en general que fa anys que alegren la meva vida. M'agrada dibuixar i tinc una bona colla d'auques fetes. Estic preparant un llibre que recollirà relats, auques i dibuixos, com és la primera vegada que ho faig i vaig una mica despistada, si algú hi està interessat que m'ho demani per correu i ens posarem en contacte.

El meu e-mail es: adema1820@hotmail.com

Autors preferits de l'autor

Foto de perfil de jos montsFoto de perfil de teresa serramià i samsóFoto de perfil de UnaquimeraFoto de perfil de escordiFoto de perfil de angieFoto de perfil de ambreFoto de perfil de EsquitxFoto de perfil de La Banyeta del badiuFoto de perfil de AVERROISFoto de perfil de Antonio Mora VergésFoto de perfil de roda03Foto de perfil de AINOAFoto de perfil de CapdelinFoto de perfil de ROSASPFoto de perfil de LavíniaFoto de perfil de kukisu