LA LLUFA

Un relat de: Maria Pilar Palau Bertran

Un tros de drap o de paper i també de qualsevol altre cosa que fa burlar que tel pengin, darrera el vestit el dia dels innocents es una llufa, tots estem exposats que et pengi la llufa, però el que es més divertit es veure un personatge al pas del qual tots ens posem a riure, segur que en aquest li han clavat la llufa a l'esquena, teòricament es com si el personatge hagués sortit a passejar acompanyat d'allò que en diuen un altre jo, però que en definitiva no es res mes que la veritat veritable sobre ell mateix, hi ha gent que s'enfada que el dia dels innocents un noiet li posi la llufa i en tal diada surten de casa en una mena de precaució caminant pel carrer vigilant mes darrera que el davant en perill d'ensopegar i fer-se una cara nova, la resta de l'any, en canvi, passen depressa sense mirar on posen els peus i sense mirar a on posen els sentiment i l'ànima i tot; la resta de l'any fan el viu i... naturalment, els posen cada llufa que fa apretar a córrer.

Comentaris

  • EULALIA MOLINS ARAGALL | 16-03-2007 | Valoració: 8

    TINC UN RELAT QUE ES DIU LA CARA I LA CREU DE L'AMISTAT QUE DE LLUFES A LA PART DE LA CREU EN POSEN A CENTS. JA EL LLEGIREU. I NO ES PAS PER L'INOCENTADA ES PER LA BOCA BRUTA.

l´Autor

Foto de perfil de Maria Pilar Palau Bertran

Maria Pilar Palau Bertran

225 Relats

507 Comentaris

313810 Lectures

Valoració de l'autor: 9.74

Biografia:
Hola soc la Maria Pilar, he dedicat tota una vida al negoci de les antiguitats, si algú vol visitar la meva web: http://www.antiguitatsvila.com/.
Suposo que alguns de vosaltres em deveu conèixer, doncs ja fa gairebé un any que volto per aquí. M'agrada escriure temes més aviat populars i costumbristes, alguns d'ells són records de la meva vida des de la infància, també podeu trobar algun tema d'antiguitats i d'art en general que fa anys que alegren la meva vida. M'agrada dibuixar i tinc una bona colla d'auques fetes. Estic preparant un llibre que recollirà relats, auques i dibuixos, com és la primera vegada que ho faig i vaig una mica despistada, si algú hi està interessat que m'ho demani per correu i ens posarem en contacte.

El meu e-mail es: adema1820@hotmail.com