ARA ARRIBA L'AMOR

Un relat de: Maria Pilar Palau Bertran

Fa molta calor i aquest matí he baixat a la platja de casa, és molt a prop fent un salt ja hi som. He posat la tovallola ben plana i he començat a nota aquell ventet..... oh! Que bé que s'hi està.... aquell ventet que et passa per sobre el cos que em sembla que li diuen mestral.... És fantàstic.
He pensat en aquells anys que deixaven l'olla al foc i deixàvem la clau penjada a la porta, ningú ens prenia res i teníem un aigua transparenta que semblava que la podies veure.... Quina meravella!..... és veritat que quan menys anem menys valem i que jo ara mateix m'hi tiraria a mar ,doncs m'hi tiro i que no se'n parli més.......!!!!!
Quan he estat dins l'aigua he vist per sorpresa a la Pilar, una bona dona d'aquí el poble, que sempre s'ha aprofitava d'estar dins del aigua. Arribat un home a la platja i jo he sentit les converses d'una colla de banyistes, que jo dic , de pega......Ai! jo no, quina vergonya em feria..... què vol aquesta dona ara?.........Perquè li fa falta tot això?....... Jo la vaig veure a la platja capa el vespre que li feia petons............. Bé poder que calli ...... - Ho trobo molt bé........- Sí, ella està contenta, ben be que fa.... i apa que sí, que jo també li vaig dir, que feia bé
I una encara la va basa més posant-se amb la llibreta del banc
- No voldria pas i que vigilin que encara li prendrà els quartos de la llibreta a la Pilar, perquè amb els cants i els versos la està conquistant.
- Jo tanta por sentia dels banyistes de pega que li vaig preguntat en el "mesieur".... A què és dedicava ?....... i em va dir que portava un camió al Marroc d'una companyia francesa . Va sembla que tot era correcte i la pobre Pilar que ha sigut tant desgraciada amb el seu home...........

Ja ho sabem que poder feia riure amb algú, però era feliç no l'havia vist mai tant feliç...
Canten per les cantonades el Saltiró de la cardina i la Balanguera .
I sobre tot li fa petons i abraçades.............



Comentaris

  • M'agradava[Ofensiu]
    Raigdelluna | 12-04-2008 | Valoració: 3

    la frase de afora, sobre l'amor, pero lo de dintre esta molt mal escrit! i no s'enten res! i hi ha faltes, uns munts!
    Si li entrego aixo a la profe de catala, em penja el curs sencer! Ella diu sempre que s'ha de repassar abans d'entregar!

l´Autor

Foto de perfil de Maria Pilar Palau Bertran

Maria Pilar Palau Bertran

225 Relats

507 Comentaris

313833 Lectures

Valoració de l'autor: 9.74

Biografia:
Hola soc la Maria Pilar, he dedicat tota una vida al negoci de les antiguitats, si algú vol visitar la meva web: http://www.antiguitatsvila.com/.
Suposo que alguns de vosaltres em deveu conèixer, doncs ja fa gairebé un any que volto per aquí. M'agrada escriure temes més aviat populars i costumbristes, alguns d'ells són records de la meva vida des de la infància, també podeu trobar algun tema d'antiguitats i d'art en general que fa anys que alegren la meva vida. M'agrada dibuixar i tinc una bona colla d'auques fetes. Estic preparant un llibre que recollirà relats, auques i dibuixos, com és la primera vegada que ho faig i vaig una mica despistada, si algú hi està interessat que m'ho demani per correu i ens posarem en contacte.

El meu e-mail es: adema1820@hotmail.com