Com m'agraden les figues!

Un relat de: Maria Pilar Palau Bertran

Tinc que confesar que m'agraden molt les figues! i és que els hi trobo totes les gràcies. La dolçor, que n'hi és massa ni poca, la pastositat que trobes a la boca quan les menges i l'abarrocament que també els hi trobo quan les miro, es com si es despengeixin d'un retaula barroc del s.XVIII.

Això ja va començar de canalla, fins i tot les anava a robar i me les menjava de tota manera, fredes i calentes del sol, que per cert un dia molt de mal hem varen fer que fins i tot el metge vaig necesitar pero ni aixi m'en vaig cansar.

A l'empordà n'hi tenim moltes de figueres i de figues per tastar. Ara és el temps d'anar-les a probar i jo no me'n haig de cansar, el meu home quan me les veu menjar no para de comentar... -aiiisss uisss com és que t'agrada això? i jo penso mira millor me les menjare totes jo!

Jo aquest relat ja he terminat i no sé si alguna mica de ganes de menjar figues els hi hauré encomenat.


Maria Pilar ;)

Comentaris

  • xaropdetu | 12-09-2005 | Valoració: 8

    ostres que original, un relat de figues jajaja
    Gràcies pel teu comentari! petons!

    xarop

  • jejejej, a mi també !!!.[Ofensiu]
    La Banyeta del badiu | 12-09-2005 | Valoració: 10

    Conxo, M.Pilar !!. jo també m'en faig tips, que bones que son !!!. les figues i les maduxes... a quilos !!!. jejejeje, a més de compartir nom, compartim gustus gastronómics, literaris i ara jo també estic en el Empurdanet ( com deia en Josep Pla).
    Gràcies per tot, un petonet. Pilar.

l´Autor

Foto de perfil de Maria Pilar Palau Bertran

Maria Pilar Palau Bertran

225 Relats

507 Comentaris

314588 Lectures

Valoració de l'autor: 9.74

Biografia:
Hola soc la Maria Pilar, he dedicat tota una vida al negoci de les antiguitats, si algú vol visitar la meva web: http://www.antiguitatsvila.com/.
Suposo que alguns de vosaltres em deveu conèixer, doncs ja fa gairebé un any que volto per aquí. M'agrada escriure temes més aviat populars i costumbristes, alguns d'ells són records de la meva vida des de la infància, també podeu trobar algun tema d'antiguitats i d'art en general que fa anys que alegren la meva vida. M'agrada dibuixar i tinc una bona colla d'auques fetes. Estic preparant un llibre que recollirà relats, auques i dibuixos, com és la primera vegada que ho faig i vaig una mica despistada, si algú hi està interessat que m'ho demani per correu i ens posarem en contacte.

El meu e-mail es: adema1820@hotmail.com