Un cop de canti

Un relat de: Maria Pilar Palau Bertran

No se com començar però la qüestió és que el meu home de jovenet se'n va anar en un hort que tenia amb el seu pare, a la muntanya ,. Un cop allí a l'hort es van posar a conversar de la plantades que farien, que si els alls havien de ser en lluna vella, que sí les seves en lluna nova i així una colla de projectes hortolans.
Per allà al camí passava una família de sis persones, aquesta gent van entrar a l'hort a saludar-los, en aquell hort hi tenien un canti , mol gros, En Jordi, tenia molta set, aquella set de joventut que no abaixes el canti per res, va donar la casualitat que l'avia d'aquella família es va ajupir i en Jordi al mateix moment va baixar el canti i va anar a parar damunt de l'avia. tothom va córrer molt per voler-la auxiliar, en Jordi es va espantar molt pensant que la podia haver matat, després quan estava tot bé i asserenat no parava de riure.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Maria Pilar Palau Bertran

Maria Pilar Palau Bertran

225 Relats

507 Comentaris

314313 Lectures

Valoració de l'autor: 9.74

Biografia:
Hola soc la Maria Pilar, he dedicat tota una vida al negoci de les antiguitats, si algú vol visitar la meva web: http://www.antiguitatsvila.com/.
Suposo que alguns de vosaltres em deveu conèixer, doncs ja fa gairebé un any que volto per aquí. M'agrada escriure temes més aviat populars i costumbristes, alguns d'ells són records de la meva vida des de la infància, també podeu trobar algun tema d'antiguitats i d'art en general que fa anys que alegren la meva vida. M'agrada dibuixar i tinc una bona colla d'auques fetes. Estic preparant un llibre que recollirà relats, auques i dibuixos, com és la primera vegada que ho faig i vaig una mica despistada, si algú hi està interessat que m'ho demani per correu i ens posarem en contacte.

El meu e-mail es: adema1820@hotmail.com