Aixafar la guitarra

Un relat de: Maria Pilar Palau Bertran

Quan a un home les coses li han de sortir malament ja cal que vigili, perquè tots els projectes que tingui li poden fallar amb molta facilitat i es pot trobar que li han ben aixafat la guitarra, com a més de quatre, que sense com va ni com costa, es troben que el que tenien pensat els hi surt tot al revés, perquè els hi surt un entrebanc de trascantó, que els hi desfà totes les combinacions, i, a més de quedar-se amb la cua entre les cames, es queden amb un pam de nas.

Comentaris

  • fantàstic[Ofensiu]
    August | 21-04-2006 | Valoració: 10

    Carai M. Pilar! cada vegada em sorprens més! Quin enginy i saviduria popular que tens!


    Una abraçada maca!

  • jajajaaja[Ofensiu]
    Carlos ellokodelxovo | 17-04-2006 | Valoració: 10

    això si que ho conec jo...
    a mi sempre em xafen la guitarra i em quedo amb un pas de nas... :(
    sempre que planejo alguna cosa surt malament... he decidit fer les coses tal com surten al moment perque mai van les coses tal i com les penses.
    com sempre aprenent o recordant dits de sempre, molt entretingut els teus relats ;)

  • ja ja ja...[Ofensiu]
    Capdelin | 11-04-2006

    jo tinc una habitació plena de "guitarres aixafades"... quan no tinc el dia, tot em surt malament...
    estic content que... ho diré fluixet a cau d'orella i en clau.. puguis... llibre... 100 relats... més... dibuixos... en blanc i negre... pssst...
    felicitats! a veure si tot surt bé.
    Una abraçada!

l´Autor

Foto de perfil de Maria Pilar Palau Bertran

Maria Pilar Palau Bertran

225 Relats

507 Comentaris

314695 Lectures

Valoració de l'autor: 9.74

Biografia:
Hola soc la Maria Pilar, he dedicat tota una vida al negoci de les antiguitats, si algú vol visitar la meva web: http://www.antiguitatsvila.com/.
Suposo que alguns de vosaltres em deveu conèixer, doncs ja fa gairebé un any que volto per aquí. M'agrada escriure temes més aviat populars i costumbristes, alguns d'ells són records de la meva vida des de la infància, també podeu trobar algun tema d'antiguitats i d'art en general que fa anys que alegren la meva vida. M'agrada dibuixar i tinc una bona colla d'auques fetes. Estic preparant un llibre que recollirà relats, auques i dibuixos, com és la primera vegada que ho faig i vaig una mica despistada, si algú hi està interessat que m'ho demani per correu i ens posarem en contacte.

El meu e-mail es: adema1820@hotmail.com