Cercador

Apartats

1. Què és relatsencatala.cat ?

Relatsencatala.cat és un lloc web on qualsevol autor pot publicar relats en català. Un cop el relat apareix al web tothom que ho desitgi pot valorar-lo i afegir comentaris. Amb aquest plantejament simple el que volem és engrescar a tanta gent com sigui possible. Estem convençuts que moltíssimes persones tenen històries, contes, viatges, experiències,opinions que han estat escrites i que no han sortit més enllà de l'escriptori de l'autor per vergonya, per falta de mitjans o pel que fos. Doncs bé, relatsencatala.cat vol esdevenir l'espai on s'apleguin tots aquests relats.

pujar

2. Vols saber més sobre la història de relatsencatala.cat ?

Relatsencatalà es va començar a gestar l'Octubre del 2003 i al mes de Desembre ja teníem un primer prototipus. El llançament en proves va ser el día 11 de Gener del 2004 i el llançament oficial a començaments de Març del mateix any. El primer relat introduït a relatsencatala.cat va ésser "Benvinguts/des a www.relatsencatala.com" que és una petita història de la gestació i desenvolupament de la idea de relatsencatala.cat.

pujar

3. Com es pot participar a relatsencatala.cat ?

La manera de participar a relatsencatala.cat difereix segons el tipus d'usuari. Per poder gaudir de totes les funcionalitats cal que l'usuari es registri. El registre és totalment gratuït i les dades que s'han d'omplir per a crear un usuari són les imprescindibles. Hem definit els següents perfils:

  • Usuaris no registrats
  • Usuaris registrats

Usuaris no registrats

Són tots aquells que visiten relatsencatala.cat sense haver-se registrat prèviament. Poden llegir qualsevol relat. També poden enviar propostes i suggeriments. Ara bé, no poden comentar ni votar relats. Tampoc poden publicar-ne ni participar en el fòrum. Per tant, la interacció amb la resta d'usuaris és molt limitada.

Usuaris registrats

Els usuaris registrats poden publicar relats, comentar-ne i participar en el fòrum. Des de l'equip de relatsencatala.cat, encoratgem als visitants de relatsencatala.cat a que es donin d'alta com a autors ja que és el perfil d'usuari que dóna més joc.A més l'autor pot optar a diferents premis i concursos.

pujar

4. Qui pot publicar relats a relatsencatala.cat ?

Tothom qui ho desitgi pot veure publicats els seus relats. L´únic requisit és registrar-se com a autor. Relatsencatala.cat vol ser un espai obert on qualsevol autor pugui mostrar la seva obra al públic. L'encant de relatsencatala.cat és que qualsevol relat pot ser comentat pels lectors gairebé en temps real. Així l'autor pot copsar amb sorprenent immediatesa l'impacte que ha provocat el seu relat.Relatsencatala.cat sempre aplica el seu criteri editorial per decidir si publica o no un relat determinat.

pujar

5. Com es publica un relat ?

En primer lloc cal estar registrat.Per publicar un relat s'ha d'anar a l'enllaç: Publica el teu relat que es troba en el menú superior i inferior de qualsevol pàgina de relatsencatala.cat. A continuació apareix un formulari que s'ha d'omplir amb el títol, resum, categoria i text del relat. Aquesta informació s'envia a l'equip d'editors de relatsencatala.cat, i un cop l'editor ho aprova el relat surt publicat al web. Quan el relat és publicat, l'autor rep un correu electrònic de confirmació.

pujar

6. Quina ha de ser l'extensió d'un relat ?

No hi ha cap limitació a l'extensió dels relats que es publiquen a relatsencatala.cat. No obstant, s'ha de considerar que un lloc web és un mitjà de transmissió amb unes característiques prou especials com perquè els autors ho tinguin en compte a l'hora d'enviar les seves obres. La recomanació de l'equip de relatsencatala.cat és fer relats d'entre 2 i 5 pàgines de word.

pujar

7. Altres dubtes

Si us plau, per qualsevol dubte, petició o aclariment, t'agraïm que et posis en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari: Contacta amb l'equip de relatsencatala.cat

pujar