LI DEIEN JULIVERT

Un relat de: Maria Pilar Palau Bertran

LI DEIEN JULIVERT


Dons si, li deien Julivert, jo després ho sabut per una amiga que viu a la barriada de Gracia. Si senyor un home molt alt, cara llarga, amb consonància del cos. Alguna que altra vegada faig memòria i penso que l'havia vist en un altre lloc.
Després d'un temps vàrem anar a la fira de Barcelona i entra mig de totes les coses de genero que havíem exposat, vàrem posar un velocípedo això vol dir que era d'aquelles bicicletes de la roda grossa al davant i és clar tota la fira va estar mirant la bicicleta, sempre hi havia gent davant del velo, nosaltres vàrem dir que no la vendríem, passaven les hores i vàrem començar a fer paquets així a l'endemà aniríem més de pressa i sense parar, davant de l'estant la gent continuava mirant la bicicleta, - ai! sí que és maca em sembla que m'ha la quedaré i així varies. però vàrem rebre la visita del home alt, que és deia
Julivert i ens va anar dient - miri que ma la quedo i molt bé va dir el meu home , miri i si de cas li embolico.
- Vostè se l'emporta o se li ha de dur en un lloc especial?
Se'n va anar a donar la volta i no venia i mentre va passar un client i va parar una estona i va veure el velo
- Miri no sabem si el tenim venut o no
- Va no facin cas d'aquest simple d'en Julivert està ben sonat
canta pel passadissos del metro i també a dalt del metro .
Nosaltres no ho sabien però, pobre home estava ben volat.

Comentaris

  • Què hi ha dins aquell cap?[Ofensiu]
    Bonhomia | 03-11-2007 | Valoració: 7

    Jo he parlat en veu alta als vagons del metro i altres bogeries. Tinc esquizofrènia i un transtorn esquizoafectiu, que molts confonen amb una bogeria desorbitada. No és res d'això. Però si parles íntimament amb gent que s'hi troba, veuràs que pot arribar a ser un veritable INFERN.

l´Autor

Foto de perfil de Maria Pilar Palau Bertran

Maria Pilar Palau Bertran

225 Relats

507 Comentaris

314380 Lectures

Valoració de l'autor: 9.74

Biografia:
Hola soc la Maria Pilar, he dedicat tota una vida al negoci de les antiguitats, si algú vol visitar la meva web: http://www.antiguitatsvila.com/.
Suposo que alguns de vosaltres em deveu conèixer, doncs ja fa gairebé un any que volto per aquí. M'agrada escriure temes més aviat populars i costumbristes, alguns d'ells són records de la meva vida des de la infància, també podeu trobar algun tema d'antiguitats i d'art en general que fa anys que alegren la meva vida. M'agrada dibuixar i tinc una bona colla d'auques fetes. Estic preparant un llibre que recollirà relats, auques i dibuixos, com és la primera vegada que ho faig i vaig una mica despistada, si algú hi està interessat que m'ho demani per correu i ens posarem en contacte.

El meu e-mail es: adema1820@hotmail.com