Canviem el món

Un relat de: Enoch Emery
Quan la seva màquina del temps va detenir-se al bell mig de la Barcelona neolítica, el Biel Puig va sentir una onada de satisfacció. Tant de temps maquinant, fent experiments en secret, aguantant les brometes dels seus colegues de facultat («Mira-te’l, si és l’H.G. Wells!»), i ara, per fi, podria dur a terme el seu pla!

Va comprovar que les caixes amb material educatiu havien arribat en bon estat, i es va acostar a un turó proper per intentar albirar l’assentament més pròxim. N’hi havia un a tir de pedra, així que va agafar un dels llibrets per a infants de preescolar i se’n va anar cap allà, assajant en veu alta com presentar-se davant d’aquells homes primitius.

Pel camí, se li anava omplint el pit amb l’orgull de saber que estava a punt de canviar per sempre la història de la Humanitat (així, amb majúscula), fent-la desenvolupar més ràpid i amb una millor formació humanista. Tenia tant que transmetre! Tantes idees que introduir en l’inconscient col·lectiu!

Però quan s’hi va acostar, i va escoltar a aquells habitants del Neolític parlant català amb accent de la Conca de Dalt («Arrecony! Sembles de Sanaüja, que quan plou es foten sota la pluja!»), es va adonar amb infinita tristesa que algú havia tingut la mateixa idea abans que ell.

O qui sap si després.

Comentaris

 • Re: Genial[Ofensiu]
  Enoch Emery | 09-04-2021

  Moltes gràcies! Sobretot volia treure un somriure a qui la llegís. Si ho he aconseguit, sóc feliç!!

 • Genial[Ofensiu]
  versos_perduts | 09-04-2021 | Valoració: 10

  Una història,ràpida i divertida.
  Un punt còmic, la fa genial.
  Felicitacions!

 • Benvingut al concurs[Ofensiu]

  Benvolgut relataire.

  Aquest és un missatge genèric a tots els nous relataires que participeu en el concurs.
  Per evitar duplicitats d'autors que no podem controlar, i per evitar possibles reclamacions que puguin presentar altres concursants, ens calen les vostres dades personals per seguir participant.

  Nom
  DNI
  Adreça postal,

  Esperem el teu correu a concursos.arc@gmail.com

  El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

  Comissió XI Concurs ARC de microrelats

 • RE: H G Wells[Ofensiu]
  Enoch Emery | 03-04-2021

  Que el Biel, malgrat ser científic, és una mica cretí!

 • H G Wells[Ofensiu]
  aleshores | 02-04-2021

  Al país dels cecs Wells mostra que cal convertir en cec al que hi veu, pel seu bé! I pel de tota la comunitat. No li serveix (al que hi veu) , doncs, la seva major informació o cultura. Que concluim?

 • H G Wells[Ofensiu]
  aleshores | 02-04-2021

  Al país dels cecs Wells mostra que cal convertir en cec al que hi veu, pel seu bé! I pel de tota la comunitat. No li serveix (al que hi veu) , doncs, la seva major informació o cultura. Que concluim?

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda:

l´Autor

Enoch Emery

1 Relats

6 Comentaris

715 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor