Història d'Amor (corregit i augmentat)

Un relat de: voëlvry
Ella el va mirar.

Ell era un noi que mai havia tingut cap èxit amb les noies i aquella rossa que había conegut en un intercanvi d’estudiants era el seu somni, era alta, un any més gran que ell i amb els ulls de color blau gel.

Però s'hi havia esperat per tenir algú a qui estimar ja que era una noia sense sentiments, sense emoció, sense estima, els seus pares varen morir en un atemptat al Metro de Moscou .

El seu cos era perfecte, tot i ser rossa tenia la pell lleugerament bruna ja que la seva familia era d’origen italià, país del qual havien emigrat com tants milions d’italians a finals del Segle XIX per la fam que imperava al país.

Si, hi va haver un temps en el qual Rússia era un país RECEPTOR d'immigració.

Amb el seu rostre ple de pigues, tenia un exotisme poc vist a Europa

Va ser una nit, quan només quedava un dia per el comiat de l’intercanvi, quan ella, que estava dutxant-se i sola a casa, el va trucar i li va dir secament i amb una veu freda i autoritària:

-Vine, necesito algú que m’ensaboni l’esquena.

Ell va entrar a l’habitació de la dutxa amb por, perquè mai s’havia enfrontat a una noia en aquesta situació.

-Despulla’t!-va fer ella.

Ell va començar a fer el que ella li havia manat, amb suavitat, amb les mans xopes d’aigua i sabó, començant per la seva casta esquena, i va anar baixant, I li va ensabonar la panxa, i els pits, i tota la part del davant mentre ella anava apropant cada vegada més el seu cos cap el del noi.

Al cap d’una estona ella ja havia perdut qualsevol interés per la dutxa i li va dir que s’esperés.
Al cap d’un moment va tornar amb un barnús blanc obert per dalt, que tornava a deixar al descobert els seus pits perfectes i la seva pell bruna.

Li va prendre de la mà amb una tendresa insospitada, i, de manera molt àgil el va fer caure al llit, per després, amb un moviment d'un sol dels seus dits, fer caure el barnús.

-He esperat 20 anys, vint anys en que mai he quedat completament nua davant d’algú, vint anys en els que he estat completament verge.

Vint anys esperant a algú davant de qui em pogués quedar completament nua, i aquest algú ets tu.
Es va apropar a ell i el va besar com mai ningú l’havia besat, fent lliscar la seva llengua per tots els racons de la seva boca, ell es va deixar emportar, i quan va tindre confiança, va correspondre a la noia.

La resta ja és història, que per cert, acaba de manera feliç.

Comentaris

  • Excel.lent: [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 23-03-2020 | Valoració: 10

    Intrignat i a la vegada feliç....
    Des que comença, fins al final... m'he sentit intrigant...