Tretze tanques tancades

Un relat de: Naninant
Per fi. Que es veu que ja en res ho resoldran. No t'hauràs de preocupar més quan caminis per la vorera del costat del parc Núria Teres Bonet. Si lamentes que encara no s'hagi arreglat el problema de la reixa que delimita la pista poliesportiva, que els nens en jugar tan a prop d'on transiten els vehicles és fàcil de què hi hagi un accident, l'ajuntament ha comunicat que ha trobat la manera. I quina manera! Que ben trobada! Perquè en l'espai entre el carrer Turó i la travessia Santa Eugènia, on hi van haver dos solars força descuidats durant molt de temps fins després d'anys que es va començar a construir el 2015 la zona de lleure, amb el retard de cortesia; hi ha aquest camp de futbet el qual ha generat problemes de soroll entre els veïns, i que per tant després van enretirar els quadrants que hi ha justament al darrera d'una de les porteries, la que queda al costat de la carretera. Doncs ja està. Segur que ho acabaran. A més a tota celeritat. Abans del setembre del 2017 ho tindran enllestit. T'ho pots ben creure. Fixa't que potser ni el pont del Dimoni estarà recompost. Ni haurà passat la tardor. A saber si ja hauran fet el velòdrom de la Devesa i la marquesina de l'estació. És que s'han reunit, hi han parlat, debatut, contrastat, si es veu que fins i tot han fet un estudi in situ, que no és que l'hagi fet en Situ, sinó que han anat allà in person a avaluar quina xarxa podria anar-hi bé, el poliamida ideal, tipus de plàstic, les mesures. El document elaborat per la proposta presentada davant dels altres grups consta de cinc PDF, diapositives, 3D, algunes fotografies, si és que es va allargar tant l'exposició que en acabat varen sortejar entre els assistents una estada amb el Girona10 de dos dies a l'hotel Ultònia, el que queda al centre històric de Florència. I res. Que ja ho tenen clar. Abans que passi qualsevol desastre el regidor Sastre anirà a l'Stein i si no està petat, imprimirà a color la imatge de santa Eugènia, d'almenys dos per tres metres, per posar-la en un dels costats de la pista, subjectada en un faristol de fusta. Que en el cas que un dels de la patuleia que flipen per allà creua la via distret corrent darrere la pilota i un cotxe està baixant del carrer Major..., vualà!, la iconografia de la santa el protegirà de què no l'atropellin. Segur que si per ella fos cap nen si li escaparia dels seus braços

Comentaris

 • Sembla bo. Felicitats.[Ofensiu]
  Unicorn Gris | 31-01-2018 | Valoració: 8

  Hola.

  No estic segur d'haver entès bé aquest relat, però m'ha sembla que té bon ritme, que és animat, que podria valer la pena.

  M'ha semblat entendre que és una crítica de les infraestructures actuals, de la seva a vegades inutilitat, ànsia del govern d'Espanya per a guanyar diners amb infraestructures, aeroports, autopistes, autovies, i similars d'una utilitat molts cops dubtosa. Dubtosa per no dir inexistent.

  Ens veurem per Relats. Cuida't.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: