DES DE DALT DE TOT 2

Un relat de: Bonhomia
DES DE DALT DE TOT 2

No sap escriure... bé, escriu... però realment no sap escriure res que tingui a veure amb el sentit comú. Deriva cap a la impaciència del destacar... per sobre... s'adona que només per sobre d'ell mateix! I ara no ho entén... el seu cervell es recargola entre textos inútils que espaordeixen el món! Sí! Així! Així és el cap de govern! Una sola persona que dicta que ha de passar... a milions de persones!

I és que un cap de govern és, evidentment, només una "persona". Persona entre cometes doncs vol dominar les altres.

És molt llastimós que cada dia haguem de viure sota unes ordres, sota uns mandats, etc., sortits d'una llarga sèrie històrica de caps d'aquest tipus. El pitjor de tot és quan ens hi sentim condemnats. I és que una democràcia mai ha existit, les democràcies sempre han tingut caps. Si diem que no democràtics ens donem la raó, i és així! La vida té coses divertides, però mentre sigui així la falsedat dels manuscrits impecables de les lleis impecables dels caps impecables serveixen, com han servit i mantenim l'esperança que no serviran... per matar.

Comentaris

  • De dalt a baix[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 08-12-2015 | Valoració: 10

    I mira que sempre ho hem dit que les coses ben fetes s'han de fer de baix a dalt, com les cases, però res. Ells entestats en fer-les de dalt a baix. I a callar! I a omplir-se la boca de democràcia i de demòcrates i de que els altres no ho són, que són feixistes i quedar-se tan ample. Molt bona reflexió, Sergi. Una abraçada.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514843 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.