Quina és la unitat de mesura de la vida?

Un relat de: MCP
La gran majoria de la població probablement et dirà que la vida es mesura amb segons, minuts, hores, dies i anys però realment ens hem parat mai a pensar quina és la seva unitat de mesura no científica?
Des de petits ens ensenyen a mesurar la nostra vida en anys, i com de important es no perdre les nostres estimades hores, però realment tota la nostra vida està dividida en simples números? Perquè els anys no deixen de ser números, números que no ens donen a conèixer les característiques que han definit aquests anys.
Es per això que crec que durant el meu transcurs de camí he après que la vida és mesura en experiències, amb bones accions i també dolentes, amb aprendre d’allò que prèviament hem fallat, podríem dir que també es mesura amb amistats, riures, plors i pors. Perquè al cap i a la fi al que ens emportarem un dia a la tomba, no seran les hores n’hi els anys, si no les hores viscudes, un concepte molt diferent al que em dit anteriorment. Es molt complicat concretar una simple unitat de mesura, perquè la nostra vida no esta marcada per uns simples xifres si no per tot allò que el dia de demà no voldrem mai més oblidar, i es per això que hem de deixar de contar les hores i viure-les amb gran intensitat perquè el que mesura la teva vida no son ni els segons ni els minuts i hores ni tant sols els anys viscuts, si no totes aquelles grans experiències, sentiments i amistats, que t’han anat acompanyant al llarg de la teva vida.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: