L'amant passatger (I)

Un relat de: Sol_ixent
Reconec que en unes altres circumstàncies no m'hi hagués atrevit, però he decidit deixar momentàniament la vergonya de banda i m'he llançat a la piscina.

Deu ser que en aquella conversa casual a l'aeroport, mentre esperava que sortís la maleta de la cinta de recollida d’equipatges, vaig trobar en l’algú que no coneixia el que feia mesos que anhelava: paraules amables i interès per acompanyar-me, més enllà de la formalitat.

Hi va haver un intercanvi de telèfons i una cervesa la mateixa nit, però aquesta tarda sec al sofà del seu apartament, petit, però acollidor, minimalista i decorat amb gust, del centre d'aquesta capital europea on he decidit venir en solitari per desconnectar uns dies.

Em parla en un idioma que no m'és desconegut i més o menys puc seguir-hi una conversa, però és evident que no és la nostra llengua mare. No té els teus ulls blaus i segur que no sap tantes coses, però té unes mans robustes i ben cuidades i m'acaricia com tantes vegades he volgut que ho fessis.

Tanco els ulls i em deixo fer, m'imagino que ets tu i així apaivago el sentiment de culpa, que fiar-se de desconeguts sempre m’han dit que no s’ha de fer. Jugo a estimar-lo només avui, i quan agafi el vol de tornada tot quedarà en una simple vivència més.

Comentaris

 • Comentaré i[Ofensiu]
  Prou bé | 27-08-2023

  Al segon episodi si n'hi ha
  Amb total cordialitat

 • Entenedor[Ofensiu]
  Naiade | 24-08-2023

  Un relat, un xic trist. quina pena tenir d'imaginar-te una altre persona que t'atrau més, tan sols per gaudir uns instants.

l´Autor

Foto de perfil de Sol_ixent

Sol_ixent

142 Relats

452 Comentaris

125974 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
"En tots els meus personatges hi ha característiques meves, però cap dels meus personatges no és jo". (Mercè Rodoreda)