A.E.M.E. (els quatre genets de la fi de l’apocalipsi)

Un relat de: Eloi Peri
Tants de dies mirant el blanc fumat del sostre, el qual tenyia la meva ment en un tel de covardia amb un sentiment difícilment comprensible per a qui està habituat a aconseguir tots els seus propòsits. Aquell, no era jo. I el pitjor de tot, era que tampoc sabia qui volia ser. L’angoixa de la realitat diluïa, a poc a poc, tot l’esforç de la daurada vida d’uns somnis oblidats.

El fi tall de l’espasa, d’un tal Dàmocles, subjectada tan sols per una dèbil crinera tot just a sobre d’un seny traumatitzat. Del moll de l’os fins a la inútil ungla del dit petit del peu que feia servir per llevar-me en contades circumstàncies, de la presó d’aquell maleït matalàs que degollava el futur de tots els qui duien en penitència la peanya. La que arrossegaven amb la finalitat d’enlairar-me de nou l’orgull per poder fotre un bon cop de puny damunt d’allí on calgués.

Atès que una cosa porta a l’altra, en aquell ambigu nou camí es van creuar els catedràtics de la meua particular mitologia. Els quatre genets de la fi de l’apocalipsi.

EL POETA: pa beneït que mirar “Prim” amb les lletres del millor sonet.

ÀURICA: pedra angular arribada de l’illa Maragda.

SA SENYORIA: exemple històric i social de glòria i riquesa.

L’OBRADOR: l’artista de la forja i de la ciència.

Gràcies als quatre per convertir el meu món en un de digital, carregat d’uns i zeros, que ben segur alimentaran molt millor la meva fam que la dieta de carabasses que havia dut fins llavors.

Comentaris

  • L'apocalipsi[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 29-06-2024 | Valoració: 10

    Entre la realitat d'una guerra cruel, la fantasia, i una bona metàfora, has aconseguit confegir un gran relat, i un gran missatge. No llençar la tovallola és signe de voluntat i fotalesa.
    M'ha agradat molt Eloi.
    Enhorabona.
    Rosa.

l´Autor

Eloi Peri

4 Relats

15 Comentaris

534 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00