Bosom

Barcelona,

17 Relats, 20 Comentaris
22575 Lectures
Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
L'història sempre m'ha interessat, especialment tots aquells fragments més oblidats encara que, en molts casos, massificats. Tot allò que en algún moment fou repudiat, exterminat o increpat, ha soscitat la meva curiositat. Perquè s'han creat tants forats negres al llarg de l'hitòria de la cultura, la religió, la societat? Només tinc una frustació, haver estudiat història i donar-me compte que he aprés més llegint i investigant pel meu compte, que anat a classes i escoltant versions incongluents de molts professors.
Us animo a tots a no creure tot el que us ensenyin, perqué a vegades s'obliden d'informar-nos de que, per exemple, un personatge com Pere I el Catòlic, potser tenia tan de catòlic com jo de granota, us heu preguntat mai perqué i on va morir?

Últims relats de Bosom

Últims comentaris de l'autor

  • Bosom | 08-08-2008 | Valoració: 10

    Paris és una ciutat preciosa! Jo hi vaig anar per primer cop a la mateixa edat que tens tu ara, i sempre he tingut ganes de tornar-hi per veure-la amb un altres ulls.
    Felicitats Marc, has descobert en una molt bona edat el que és l'escriptura. Aprofita aquest regal! Llegir-te i veure com t'expresses és una bona manera de recordar-nos a tots el que és la il·lusió per la lletra escrita.

    Segueix així! No deixis mai d'esciure el que sents, és la millor forma de fer-ho!
    M'alegra saber que et va agradar el meu escrit, mica en mica jo estic recobrant la il·lusió també.

    una abraçada,

    Meritxell

  • Bosom | 08-05-2008 | Valoració: 9

    Això és el que em transmet el teu poema, una dolçor curiosa...
    Moltes gràcies per haver comentat el que fa tant de temps vaig deixar escrit en aquesta web. Certament, hauria d'haver continuat escrivint aqui, però ho vaig seguir fent a la intimitat de casa meva. Però crec que ha arribat el moment de que seguim donant veu a aquell jove de 18 anys de Montsegur, una història que tinc acabada a casa meva i que intentaré recuperar pr anar-la fent pública aqui. Això si, t'aviso que és una mica llarga :-). Estaré encantada de que segueixis valorant-la i de que em facis arribar les teves impressions i, especialment, el que et transmet.

    Gràcies i felicitats pels teus escrits!

  • Bosom | 31-12-2004

    Bon començament, fàcil per enganxar-nos a la lectura. Per cert, sóc una dona i Bosom és un del pocs cognoms que queden vigents d'arrel càtara (com mol bé has dit, dels Bons Homs, en llenguadocià). Familia originària de Guils de Cerdanya, la que queda. ;-)

  • Bosom | 04-11-2004

    Molt bo, està molt bé. La visió directe del que realment deurien sentir més d'un dels jueus expulsats. Felicitats!

  • Bosom | 28-10-2004 | Valoració: 7

    Que diferents que poden ser les coses per un simple detall! L'Hitòria té aquesta peculiaritat: canvies una paraula o un gest, i el fracàs es pot convertir en la victòria dels que mai s'ho havien imaginat. L'històriaficció es bona, sempre i quan es coneguin els fets reals per comparar-ho (em refereixo a nivell de lector).

    Apa, segueix així que sempre va bé llegir el que ens agaradaria que hagués passat (especialment als llenguadocians del S.XIII).

    Ah! molt recomanable visitar algún dels racons medievals d'Occitània, tan per la seva història com pels indrets naturals on s'emplacen.

    Bosom