El vin-i-uné miratge

Un relat de: Bosom

Igual que la posta de sol morint amb el naixement de la lluna, igual que la calma del vent de tramuntana amb les ones d'un mar verd, igual que una lluna nova il·luminant amb la seva foscor la meva sala.
Com una guspira asseguda esperant ser consumida pel temps en un fosc racó d'una llar, com un poema recitat per un mort enterrat sota l'aigua, com una cançó cantada per una serp de cascavell calenta del sol, com una muntanya amagada rera un arbust.Semblant a un llop plorant per la seva dama, semblant a una poma enyorada del seu prededor, com si fos un fil perdut en el fang, com si fos un quars sense transparència, igual que la pluja que asseca els camps, igual que la por d'una felicitat temuda, igual que la indecisió de decidir ser, igual que...
Igual que jo.

Comentaris

  • Realment bonic[Ofensiu]
    Ullsblaus1 | 06-08-2008 | Valoració: 10


    Trobo que és un relat bastant bonic, escrius molt bé segueix així.

    Gràcies i bon estiu!

    Salutacions.
    ullsblaus1

l´Autor

Bosom

17 Relats

20 Comentaris

22678 Lectures

Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
L'història sempre m'ha interessat, especialment tots aquells fragments més oblidats encara que, en molts casos, massificats. Tot allò que en algún moment fou repudiat, exterminat o increpat, ha soscitat la meva curiositat. Perquè s'han creat tants forats negres al llarg de l'hitòria de la cultura, la religió, la societat? Només tinc una frustació, haver estudiat història i donar-me compte que he aprés més llegint i investigant pel meu compte, que anat a classes i escoltant versions incongluents de molts professors.
Us animo a tots a no creure tot el que us ensenyin, perqué a vegades s'obliden d'informar-nos de que, per exemple, un personatge com Pere I el Catòlic, potser tenia tan de catòlic com jo de granota, us heu preguntat mai perqué i on va morir?