Un mes al camí

Un relat de: Bosom

És llençar-se al buit. Adentrar-se dins d'una cova de la qual no saps si té final. És cedir la teva part a uns llavis desconeguts. És donar la teva sort a uns braços no concebuts. És un tot o res. No hi ha premi pel segon. Només existeix el fracàs o la victòria. No ets res. No pots decidir. No pots triar ni lluitar. Únicament pots esperar.
Només et tinc a tu, amiga Sibil·la.
Fantasies. Realitats... Visions. Realitats... Imatges. Realitats... Incoherències. Totes són realitats... No existeix la B, no s'ha creat el gris. El centre és un cantó, un angle etern. Ficcions vives; dolors absurds. Vides incandescents. Tremolors intensos. Otejar l'horitzò en busca d'aquella oreneta de vol ras, la oreneta que t'ha de portar ben lluny. Allà, a l'infinit. Sota la protecció del seu negre plomatge.. Fora. A l'exterior. Eternament oblidada. Mai més recordada. Únicament la Sibil·la en quedarà, asseguda a la sortida d'aquella cova. Esperarà que la recolliu i l'enterreu. Aconseguirem així desapareixer i que aquells llavis sempre per mi invisibles puguin seguir besant i transportant la mort.
Som-hi oreneta! Vola ben alt, escapa't d'aquells braços no concebuts, allunya'm de tot el que em rodeja. Enlaira't i no paris enlloc. No deixis de volar. El caçador som nosaltres. Ignora als teus semblants. No t'aturis mai. No existeix el repós. No tenim ningú que ens esperi enlloc. Som tu i jo, ara. Ni res ni ningú més, oi? Vola, vola sens descans amb un vol ras etern...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Bosom

17 Relats

20 Comentaris

22685 Lectures

Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
L'història sempre m'ha interessat, especialment tots aquells fragments més oblidats encara que, en molts casos, massificats. Tot allò que en algún moment fou repudiat, exterminat o increpat, ha soscitat la meva curiositat. Perquè s'han creat tants forats negres al llarg de l'hitòria de la cultura, la religió, la societat? Només tinc una frustació, haver estudiat història i donar-me compte que he aprés més llegint i investigant pel meu compte, que anat a classes i escoltant versions incongluents de molts professors.
Us animo a tots a no creure tot el que us ensenyin, perqué a vegades s'obliden d'informar-nos de que, per exemple, un personatge com Pere I el Catòlic, potser tenia tan de catòlic com jo de granota, us heu preguntat mai perqué i on va morir?