Cartes (Tercera carta)

Un relat de: Bosom

Apreciat amic,

Després d'haver llegit la vostra carta, i el text que amb ella heu tingut l'amabilitat d'acompanyar, crec que la vostra petició és, tot i que em costi acceptar-ho, justa. No voldria enganyar-lo, doncs crec que fer públics els quinze textos que tinc a les meves mans i els que té vosté seria una acció molt profitosa per la literatura contemporànea. Tot i així, com ja li he dit, considero la seva petició correcta tenint en compte que fou un dels últims desitjos de la seva autora, i amiga seva, Griselle. No voldria que em malinterpretés, però m'agradaria poder llegir aquesta última carta que, vos dieu, us envià dies abans de la seva mort. No cal que m'envieu l'original, amb que em feu arribar una còpia en tindré prou per convèncem de la seva autenticitat. Entengui que tinc la necessitat d'assegurar-me de tots els punts que intervenen en aquest succés abans de mentir com hauria de fer-ho si finalment acceptés dur a terme l'engany que vos em demaneu.

Així doncs, ara us deixo i espero ansiosament la vostra resposta.


Us saluda:

Vincent Lafoix

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Bosom

17 Relats

20 Comentaris

22685 Lectures

Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
L'història sempre m'ha interessat, especialment tots aquells fragments més oblidats encara que, en molts casos, massificats. Tot allò que en algún moment fou repudiat, exterminat o increpat, ha soscitat la meva curiositat. Perquè s'han creat tants forats negres al llarg de l'hitòria de la cultura, la religió, la societat? Només tinc una frustació, haver estudiat història i donar-me compte que he aprés més llegint i investigant pel meu compte, que anat a classes i escoltant versions incongluents de molts professors.
Us animo a tots a no creure tot el que us ensenyin, perqué a vegades s'obliden d'informar-nos de que, per exemple, un personatge com Pere I el Catòlic, potser tenia tan de catòlic com jo de granota, us heu preguntat mai perqué i on va morir?