Detall intervenció

:-)

Intervenció de: quetzcoatl | 10-10-2006


Hola jordi.

A mi també em sembla molt bona idea, i m'agradaria molt participar-hi. El que suposo que serà una mica complex serà l'evolució, però d'això te n'encarregaries tu, oi?

Passa'ns aviat l'esbós, que ja tinc ganes d'alimentar el meu personatge... :-)

salutacions, de passada, una abraçada ben gran!

m


Respostes

  • RE: Una idea literària
    L'escriptor mediocre | 09/10/2006 a les 21:39

    Doncs sembla una bona idea.
    Cada escriptor controlaria un personatje i el faria com ell volgués, sempre respctant l'argument d ela història, no?
    Pot tenir èxit.

    Només m'he passat un moment que avui no he tingut temps de connectar-me gaire més. Ara me'n vaig.
    Bona nit!

    Juseph
  • Em sembla bé
    Jere Soler G | 09/10/2006 a les 21:45

    Apunta-m'hi.
    Estaria bé que cada participant escrivís en primera persona el que afecta al seu personatge, i que res del que digués que passa pogués ser canviat en el proper capítol pels altres personatges, en tot cas els altres personatges podrien afegir altres successos que no podrien alterar el passat. seria com una mena de joc de Rol amb qualitat literària, però.
    • a mi sempre em costa
      jordi domènech i arnau | 09/10/2006 a les 21:59

      Decidir si un escrit s'ha de fer en primera o en tercera persona.
      Segurament, caldrà que això sigui una regla unitària de l'obra.
      La idea del joc de rol, és correcta, però cal tenir en compte que per jugar cal un master, que també podria ser col·lectiu. Aquí s'hauria de jugar a dos nivells: les històries que viu cadascun dels personatges i l'elaboració del marc argumental "secret"
      Possiblement, caldria algun episodi descriptiu, impersonal, per evitar posar sempre en forma de diàleg o monòleg mental d'un personatge, totes les descripcions i explicacions d'esdeveniments.
    • Jo he sentit casos de gent
      Jere Soler G | 09/10/2006 a les 22:36

      que fan servir la xarxa d'internet per a fer quelcom similar... és a dir per a inventar-se una identitat falsa, que molts d'altres en xats, foros, llistes de correu... consideren com una persona real, però que en realitat és un personatge creat per algú del mateix xat o grup msn on participa el personatge fictici. Aleshores les interaccions d'aquest personatge fictici amb els membres de la comunitat virtual ajuden a que es vagi configurant, i a què el seu creador es diverteixi creant il·lusions. És el que s'anomena un trol. N'hi ha de més i de menys benignes.

      Obviament això que faríem amb aquest projecte no seria el mateix, perquè tots sabem que es tractarà d'una història fictícia, i ningú no se sentirà enganyat.
      A mi personalment els trols no m'agraden gens, encara que alguns dels seus creadors considerin que es tracta de jocs innocents, o de personatges ficticis creats per ajudar a la gent; acostumen a dir que si no s'arriba a saber la veritat ningú no pateix.

      Tot i així, a mi la veritat em resulta com l'oxígen, la necessito per respirar, i no suporto la mentida inconscient com a mitjà de res. Ho consider-ho innoble i perillós.
      La mentida conscient, en canvi: la novel·la, la ficció declarada sense enganyar ningú, crec que és altament positiva.
      Ja ho va dir algú: el camí més proper entre l'ésser humà i la veritat és un conte.
  • RE: Una idea literària
    qwark | 09/10/2006 a les 22:11

    He llegit la teva proposta i m'ha semblat una bona idea. Una vegada vaig participar en una història similar però amb menys pretensions del que m'imagino que has pensat tu. Com tu dius, el paper del Master és essencial ja que la coherència és difícil d'aconseguir, fins i tot amb un únic autor.
  • :-)
    quetzcoatl | 10/10/2006 a les 20:59

    Hola jordi.

    A mi també em sembla molt bona idea, i m'agradaria molt participar-hi. El que suposo que serà una mica complex serà l'evolució, però d'això te n'encarregaries tu, oi?

    Passa'ns aviat l'esbós, que ja tinc ganes d'alimentar el meu personatge... :-)

    salutacions, de passada, una abraçada ben gran!

    m

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.