Detall intervenció

Papà Pivot

Intervenció de: Nina Abril | 27-09-2008


Abans de res, crec que tots hauríem d'enviar en BREU les nostres correccions al Pivot. També haurien d'enviar-li un e-mail al Pivot aquells qui han decidit NO TOCAR el seu relat perquè ja el donen per acabat, més que res perquè ell pugui saber qui falta i començar a treballar i no esperar envà.

Potser anar deixant en el fòrum una llista de despistats perquè vagin enllestint la feina i un termini. La pega és que no tothom mira el fòrum cada dia, jo en sóc una i no sabran el què han de fer.

Un cop el Pivot ho tingui tot, ens pot envia el conjunt de relats via e-mail (a qui vulgui col·laborar o ajudar, en totalitat o parcialment, hagi format part o no en el projecte) en format word i ens posem a treballar. Posem un termini i quan ell obtingui els comentaris dels qui s'han ofert a col·laborar que ell valori els canvis que li semblin correctes i que ell mateix li faci saber a l'autor (perquè a fi de contes ell és el papà del projecte). Més que res, perquè tots tenim criteris diferent i ens podem contradir i no confondre a l'autor del que hauria de fer.

No sé, eh! Tot són idees. Com ho veu Papà Pivot? O potser encara l'he liat més... Aaiixxx.


Gemma



Respostes

  • jo, personalment
    gypsy | 26/09/2008 a les 15:18

    preferiria un comitè extern, doncs potser el tema de les votacions és complicat, tot i que tampoc no ho sé. Jo no em veuria amb cor de votar tres contes.

    Particularment, penso que potser el meu, no és exactament el que es cercava en el projecte. Vull dir, que si no es tria, no m'enfado en absolut. He llegit alguns contes i entenc que poden ser molt millors.

    No sé pas com es podria fer això. El que m'agradaria és que el llibre fos qualitativament el millor possible.

    Petons!


    gyps
  • Una idea:
    Jere Soler G | 26/09/2008 a les 15:39

    que la editorial que ens hagi de publicar el llibre esculli ella el nombre de relats (i els títols) que vulgui. Nosaltres li presentem tots els relats i ella tria si deu, si vint o si trenta, i els que vulgui.
    • Perfecte! Dono suport a la teva iniciativa, Jeremies...
      copernic | 26/09/2008 a les 17:31

      Crec que s'hauria d'anar a l'editorial i que es llegeixin els contes, que facin la tria, els corregeixin, etc. És la seva feina i el prestigi que té Relats ha de suficient com per molestar-se en llegir-se els contes i valorar la publicació de tots o de part dels textos.
      Rebeu una forta abraçada!
  • RE: Aclaracions
    Naiade | 26/09/2008 a les 17:28

    Jo crec que per la majoria de nosaltres això d'editar un llibre és un tema nou.
    No per aquest motiu vull dir que no tinguem dret a poder comptar-nos entre els elegits.
    El que si trobo important per començar, és saber si s'ha aconseguit una editorial que pugui fer-se'n càrrec i amb quin pressupost contem.
    Si no s'arriba al pressupost necessari. Qui esta disposat a pagar?
    Sobre el tema de les correccions, crec que seria interessant que algú se'n fes càrrec, junt amb la col·laboració del autor.



  • Projecte Barcelona t'estimo: PROPOSTES CONCRETES
    pivotatomic | 26/09/2008 a les 19:01

    Jo, com sempre, aportaré una visió una mica menys idíl·lica del panorama al qual ens enfrontem si volem tirar el projecte endavant.

    Després de llegir-me tots els relats enviats fins ara, al meu parer n'hi ha 5 que no donen la talla. 11 que necessitarien canvis estructurals importants i la resta que en tindria prou amb una correcció d'estil a fons. Aquest és òbviament, el meu parer personal. D'altres ho veuran diferent i la seva opinió tindrà el mateix valor que la meva, ja que entrem en el món del judici de valors, on tot és subjectiu.

    Ara bé, hi ha coses que no ho són pas de subjectives. I al meu entendre són aquestes:

    A partir d'ara tenim tres camins:

    a)Una autoedició pura i dura
    b)Intentar obtenir alguna subvenció o cosa similar.
    c)Portar el llibre a una editorial

    Si ens autoeditem, doncs cap problema. Paguem un tant cadascú i som els amos del projecte (i també els seus únics destinataris, o gairebé). Particularment a mi no em ve gens de gust pagar per veure'm editat (la meva idea és, més aviat, la contrària...). Però jo sóc un entre 45.

    Si portem el llibre a una editorial tradicional, cal ser conscients que tenim un baixíssim número de possibilitats de ser editats. Aquí, més amunt, algú parla del "prestigi de RC". Prestigi? Quin prestigi? Desperteu! En el món editorial RC no te cap prestigi! Som una colla d'amateurs que no interessem ningú. Afegiu el petit detall que, tradicionalment, els llibres de contes són poc comercials. I adobeu-ho amb el fet que els autors són (som) uns arreplegats que no coneix ningú. Resultat? Bé, no cal haver estudiat massa. En tot cas, sempre quedaria l'espinós afer de qui posa el cascavell al gat (o de qui porta el llibre a les editorials i va rebent les bufetades). Particularment ja us dic que no compteu amb mi per aquesta empresa. Però si hi ha voluntaris que vulguin fer aquesta feina ingrata, per mi cap problema. Algun voluntari?

    Com que per autoeditar-nos sempre hi som a temps, queda, al meu entendre, la segona opció: Confeccionar el millor llibre possible i tocar les portes d'administracions i particulars, en busca d'algun tipus d'acord. Al nostre favor tindríem pertànyer a un web amb moltes visites (no confondre amb prestigi, plis) i, potser, alguna coneixença personal que ens pogués obrir alguna porta inicialment.

    Per anar per aquest tercer camí, i seguim dins el meravellós món de la meva consideració personal (tan respectable com la de qualsevol altre), penso que és una conditio sine qua non el presentar el millor llibre possible. I això passa per fer una selecció de relats i per treballar el més possible els que finalment siguin escollits. Penso, com ja he dit, que SI ES TREBALLEN i ES RETOQUEN (a nivell argumental i estilístic), la gran majoria dels contes tenen possibilitats. Però fa falta molta més feina de la que hi hem posat fins ara...

    En aquest darrer escenari seria en el que jo em mouria més còmodament i on estaria disposat a participar activament. El que, ja us dic ara, no garanteix res, excepte el meu compromís personal a tots els nivells.

    En fi, aquesta és la meva visió del panorama. Queda una opció d), per cert, que és deixar-ho estar amb la satisfacció d'haver creat entre tots 45 un dels projectes conjunts més populars i reeixits dels darrers temps al web. Tampoc no passaria res si ho féssim. Al contrari, tan de bo sorgissin més iniciatives com aquesta que ens animessin a escriure a tots plegats i culminessin amb un grapat de contes com els que hem aconseguit aquí.

    Què en penseu la resta??

    • RE: Projecte Barcelona t'estimo: PROPOSTES CONCRETES
      T. Cargol | 26/09/2008 a les 19:07

      Que parlis ara o callis per sempre!!
      O sigui quer diguis quins no sóm prou acceptables; bé perdó, no són prou acceptables!
    • PROPOSTA - Comitè de Crítics
      Teresa Saborit | 26/09/2008 a les 20:57

      Coincideixo bastant amb en pivot. Si volem que en surti alguna cosa de bo, hem de fer el millor "producte" possible. No s'hi val a dir "jo ja he escrit el meu conte, ara que vingui algú de fora i m'ho corregeixi": quina mena d'escriptors som?

      El que també és veritat, és que és molt difícil de poder corregir el relat que hem presentat: un, perquè ha passat relativament poc temps i ens costa llegir-lo amb la distància suficient (almenys a mi em costa); dos, perquè en aquesta web sembla que la gent cobri comissió per dir que tots el relats que llegeix són genials (o no dir res).

      Llegir tots els relats i comentar-los un a un seria perfecte però, jo personalment (no sé vosaltres), no tinc temps: no puc llegir-me quaranta-cinc relats i comentar-los un a un amb el detall que seria necessari; no puc.

      A mi m'encantaria veure els relats en format llibre (a qui no?), però hem de tocar de peus a terra: l'autoedició només serveix per inflar la bombolla de l'ego (i l'espetec posterior pot ser pitjor que el de la crisi immobiliària) i anar a les editorials amb el cor a la mà pot fer que ens el tornin trinxat. L'opció més viable són els premis literaris amb opció de publicació i/o començar a moure contactes que ens permetin arribar a un acord satisfactori amb alguna entitat. I què necessitem per poder fer això últim amb un mínim de garanties d'èxit? Tenir un "producte" ESPECTACULAR.

      Centrem-nos. Primer hem de tenir el "producte", llavors ens dedicarem a "vendre'l".

      No confieu en crítics externs: no hi seran. Els crítics hem de ser nosaltres. Jo, com ja he dit, no tinc temps (normalment m'apunto a un bombardeig, ja ho sabeu, però aquest cop no puc).

      PROPOSTA. Crear un comitè de crítics intern: qui vol ser crític de "Barcelona t'estimo"?

      Hem d'aconseguir un mínim d'uns 20 crítics disposats a llegir-se 5 relats cadascun: si els números em surten bé, això dóna una mitjana de dos comentaris per relat (si hi ha més crítics, millor per tothom).

      *Qui pot ser crític? TOTHOM. Tothom qui tingui temps, independentment de si ha participat o no en el projecte.

      *Què ha de tenir un crític? TEMPS. Temps i ganes de llegir-se 5 relats en profunditat i escriure'n una crítica constructiva.

      *Avantatges de ser crític? IMMUNITAT. No hi haurà cap mena de represàlies pels crítics. S'han d'acabar les ximpleries en aquesta web. Tots som uns aprenents ineptes, escrivim fatal (si, tu també) i necessitem (repeteixo, necessitem) que ens cantin unes quantes veritats a la cara.

      *Els crítics tindran anonimat? NO. Els qui assumeixin el repte de valorar els relats presentats, de dedicar-hi un munt de temps i de trencar-s'hi les banyes per ajudar-nos a millorar tan com sigui possible, es mereixen tot el nostre reconeixement (en cap cas es mereixen que els condemnem a l'ostracisme).

      Des del meu punt de vista, és la millor opció i la més factible: el repte ha demostrat que tenim una cantera de "jutges" espectacular :-)

      Us sembla bé? Doncs comencem per aquí!
      • RE: PROPOSTA - Comitè de Crítics
        T. Cargol | 26/09/2008 a les 21:12

        Jo també opino que la selecció és interna i que l'ha de fer un "editor" - en accepció anglesa, és a dir un coordinador responsable - amb uns quants més.
        Lo més difícil és la feina de l'"editor".
        L'"editor" s'emporta més mèrit i va primer per compensar la feina.

        • T'apuntes a ser el primer membre del comitè? ;-) (no+)
          Teresa Saborit | 26/09/2008 a les 21:20

          • RE: T'apuntes a ser el primer membre del comitè? ;-) (no+)
            T. Cargol | 26/09/2008 a les 21:58

            El primer ha de ser l'"editor" i despres gent amb més pes específic; però si cal m'hi poso - dit amb total inconsciència! - i dono la meva opinió a l'editor que tindria l'última paraula, - ell sol o bé a un consell -.


    • RE: Projecte Barcelona t'estimo: PROPOSTES CONCRETES
      XvI | 27/09/2008 a les 20:47

      Estic d'acord amb en pivotatomic.
  • Projecte Barcelona t'estimo: la meva opinió
    ninona | 26/09/2008 a les 19:56

    La idea d'en Jeremias m'agrada, especialment perquè trasllada la responsabilitat de decidir a l'editorial, amb la qual cosa ningú se sent traït ni traïdor, però estic amb en pivotatomic en que cal ser realistes i desistir de la idea que les editorials estan fent cua i donant-se de bufetades per editar el nostre recull de contes.
    Què faria jo? Crec que hauríem de saber fins a quin punt estem implicats en la possibilitat d'editar el projecte i a partir d'aquí decidir. A mi em fa il·lusió, però també m'està bé no fer-ho perquè el fet d'obligar-me a escriure'l ja m'ha estat bé.
    Si decidim que ho volem tirar endavant, hauríem de mullar-nos una mica. No estic parlant de votar, sinó de llegir-nos tots els relats i aportar la nostra visió sincera i crítica sobre ell. Donar-nos un temps prudencial (no exageradament llarg) i recollir totes les opinions per poder decidir quins relats han de quedar fora i tenir una versió corregida d'aquells que ho hagin de ser. Potser no és un camí gaire fàcil i pot ser una mica pesat perquè som molts, però crec que hauríem de treballar en aquest sentit.
    En quant a la publicació, un cop tinguem el millor llibre possible, podem començar a moure'ns. També podríem pensar en alguns concursos que admeten reculls de contes i de diferents autors.

    ninona
  • RE: Projecte Barcelona t'estimo: PROPOSTES
    JOANPG | 26/09/2008 a les 20:35

    Penso com gypsy. N'hi hem donat tantes i tantes voltes que ara no sabem com
    sortir de l'atzucac.
    Vaig escriure el relat sense cap més pretensió que col·laborar a parlar de la meva estimada ciutat, que excita, embriaga i abraona, com diu el poeta.
    Si del que es tracta és de publicar un llibre amb garanties de qualitat, jo puc
    retirar, sense enfadar-me, el meu escrit fet amb il·lusió i que ni tant sols l'he modificat.
    Tal com va sortir-me en aquell moment no l'he canviat.
    Sobretot m'agradaria que si es fa un comitè que sigui extern i de gent contrastada ja que
    si són lectors s'hi poden colar "trolls" ja que no en sabem la identitat de molts lectors, la immensa majoria bellíssimes persones però uns quants, tots els coneixeu pels fets, ens
    ho destruirien en un tres i ni res.
    Perdoneu la meva modesta opinió i Visca RC.

    Una forta encaixada de JOANPG.

    • Estic amb el JOANPG i també amb la gypsy, però... La proposta del Jere em sembla perfecta. (No +)
      F. Arnau | 26/09/2008 a les 20:41

      • a mi també em sembla perfecta la idea de'n Jeremias
        gypsy | 26/09/2008 a les 20:55

        però pel que diu en pivot, no hi han bufetades de les editorials per publicar un llibre com el nostre i l'altre tema més prosaic, qui pot dedicar temps per anar de porta en porta? o si algú tingués contactes...

        Jo conec a l'esposa d'un dels socis més grans d'edat del meu marit, que és la presidenta d'una associació que és diu Donna i que fan xerrades de diverses coses. Un dia em va trucar per tel. perquè convidava a la Montserrat Abelló (la poeta) a una entrevista que li feien i com que ella sabia que a mi m'agradava molt, em convidava a anar-hi. (Impossible amb el meu horari de farmàcia).
        Li podria preguntar si sap d'alguna editorial, doncs sovint en aquesta organització s'interessen per temes culturals.
        Lo de la subvenció estaria bé, algú té experiència en aquests temes?

        I bé, m'encantaria que una editorial estigués interessada i fos ella la que tries els relats que consideressin més oportuns. Seria genial!

        I si tot queda en no res, com diu, en Jordi, tampoc és cap drama. Hem fet un esforç en poc temps i hi ha coses realment bones!. Tot i que seria una pena no poder fer un passet endavant.




  • RE: Projecte Barcelona t'estimo: PROPOSTES
    Jere Soler G | 26/09/2008 a les 20:58

    La idea que he dit abans és només una idea, i no us cregueu pas que n'estigui gaire convençut. Estic d'acord amb el pivotatòmic en el fet que relatsencatalà no té un gran prestigi literàri (la qual cosa no vol dir que no hi hagi gent que escrigui molt bé) a tot estirar té un valor (o un prestigi si es vol dir així) social com a fenòmen de les noves tecnologies. Potser algun dia tindrà prestigi literari, però és possible que hagin de passar dècades per no dir segles.
    Qualsevol decisió m'està bé. Les editorials volen vendre i si no ho veuen clar, res de res. Hi ha més possibilitats a l'ajuntament de Barcelona, area de cultura, perquè de fet hi ha una promoció de la ciutat i si surt en algun mitjà doncs els pot interessar.
    De tota manera, jo en aquests moments no estic en condicions físiques i psíquiques per a engegar cap projecte d'aquesta mena. Tinc molta feina i moltes tensions d'aquelles que la vida et porta per naturalesa, i prou feina tinc amb la feina i la família. Qualsevol cosa que feu m'està bé, però només m'ocuparé del meu relat, vull dir que no em puc implicar en més.
    • Ei, això de la falta de temps sembla una epidèmia!
      Teresa Saborit | 26/09/2008 a les 21:04

      Acabo de dir el mateix en la meva intervenció, una mica més amunt. M'alegra comprovar que no sóc l'única que treu el fetge per la boca (bé, "m'alegra" no seria exactament la paraula)

      En realitat aquest post és una mera excusa per enviar-te una abraçada: feia molts dies que no coincidíem i m'ha fet gràcia veure que hem enviat un missatge gairebé a l'hora, jeje

      Una abraçada!



  • RE: Projecte Barcelona t'estimo: PROPOSTES - UNA MÉS
    Galzeran (homefosc) | 27/09/2008 a les 02:50

    Personalment penso que més de vint relats, per molt que tots parlin de Barcelona, fan un producte carregós i de difícil digestió.
    Penso que aquells que ja han estat corregits s'haurien de penjar en una evolució de la primera part del barcelonatestimo. Es va dir de corregir-los i enviar-li al Pivot amb una breu "semblança?".
    Si fóssim honestos, que ho som, està clar, perquè tots volem el millor producte, per què a tots ens convé que així sigui, a la versió 2.0 podríem anar votant els relats, sols poden votar autors del projecte, i els vots els hauria de rebre algú en un correu, i gestionar la correcta evolució del referèndum particular, i després exposar els resultats.
    Si el Pivot creu que hi ha cinc que val més treure'ls, si són tan detestables que els ho digui als interessats, i si aquests hi estan d'acord, que no pengin la correcció.
    A l'ateneu barcelonès hi ha un servei de correcció de relats, si busqueu el web de l'escola d'escriptura ho trobareu, envieu els vostres relats per corregir, i quan us els retornin, després els pengeu a la versió 2.0.
    Si ho voleu jo me'n puc fer càrrec de rebre els vots, obriria un gmail pel cas, on rebria els vostres vots. Jo enviaria una copia a un tercer que tots escollim, o que ell es presenti voluntari, que faci de secretari. (Seria bo que fos algú que tots coneguem i que no hagi participat en el projecte).
    Això demana llegir tots els relats, tots els participants i votar, no ho sé, els cinc que més ens han agradat?, els deu?
    i abans del vint-i-dos de novembre penjar els resultats dels que han assolit més vots. Sols podríem votar aquells que es repengin abans del primer de novembre, i no esperem a l'últim moment. Llegint tres o quatre relats per sessió ho podem fer, entre tots i encara seria un projecte més nostre, de tots.
    Ara seria el moment de decidir si realment volem que el nostre relat tingui alguna possibilitat.
    Insisteixo, entre quinze o vint, són un nombre més que acceptable per publicar, o intentar-ho. Més es fa difícil de pair.
    Al final, si es publica, fora bo fer constar el nom de tots els que han participat en el projecte, estiguin o no els seus relats publicats.
    En fi, és tard, vaig a tornar a llit, que sols m'he llevat a fer un got d'aigua.
    Fins demà

    Una abraçada a totdon i a tothom.

    Ferran

    PS
    Perdoneu el garbuix de paraules, és que és tardet, i encara tinc son.
    Bona nit, o bon dia.

    • RE: Projecte Barcelona t'estimo: PROPOSTES - UNA MÉS
      bocidecel | 27/09/2008 a les 10:11

      Estic d'acord amb aquesta proposta. Crec però, que abans de penjar i votar la segona versió, ja s'haurien de descartar els relats que es vegin clarament impublicables. De fet, jo ja vaig dir a en pivot que retirés el meu relat, que crec que no té la qualitat suficient.

      Llegir i votar els que es pengin en aquesta segona versió corregida, crec que ho podem fer perfectament si tenim un marge ampli de temps, i així ja tindriem el primer pas.

      De totes maneres, també crec que hi hauria d'haver una mena de comissió de control del procés, que pugués dir la seva i triar definitivament els millors relats en base al que tots haríem votat.

      Apa, bon dia!!!
  • RE: Projecte Barcelona t'estimo: PROPOSTES
    Nina Abril | 27/09/2008 a les 11:19

    Jo tampoc tinc temps de res, de fet mai en tinc, però no per això deixo de fer coses, per tant, Pivot, si necessites res, Nina Abril et dóna un cop de mà.

    Jo porto llegits més de 20 relats, i sento dir que si el Pivot, havent-los llegit tots només en descarta 5, jo n'he descartat més que ell havent llegit només la meitat. Però el meu criteri no és tan vàlid com el seu, així que no us alarmeu. Jejeje

    La meva modesta opinió, pel que porto llegit fins ara, així en general, he trobat que:

    -Alguns no expliquen res, vull dir que no són contes. No hi ha cap història al darrere, com si fos un homenatge a Barcelona.
    -Alguns autors s'han passat un pèl descrivint els carrers de Barcelona. ¿És necessari anomenar tots els carrers per on passen els personatges només per dir que van a un indret en concret? Fins i tot, en alguns relats, m'ha semblat més una guia de Barcelona que no pas un conte.
    -He tingut la sensació que li estem fent la pilota a la ciutat. (Si aquesta era l'idea que portava el Pivot, perdoneu el comentari).

    Discrepo en deixar-ho en mans d'una editorial, la feina l'hem de fer nosaltres. No podem lliurar una cosa que, sincerament, ara per ara és feixuga de llegir. S'ha de treballar més. I per millorar necessitem crítiques constructives que ens ajudin i aquesta feina la podem fer entre tots (tant si hem participat en el projecte com si no). Potser no caldria que tots llegíssim 45 relats i féssim 45 comentaris (tot i que em temo que el Pivot sí que ho haurà de fer jejeje).

    Apa, ja he dit la meva, espero que serveixi i ningú s'enfadi.

    Gemma


  • RE: Projecte Barcelona t'estimo: PROPOSTES
    Naiade | 27/09/2008 a les 12:07

    La meva opinió:
    En primer lloc crec que el més urgent seria buscar un gestor o un grup gestor de com a màxim cinc persones, per ser operatiu.
    Un cop establert el grup, tindria que decidir-se :

    - 1- Si es publica tot o no.
    - 2- En cas de que no es publiqui tot, informar als que estan exclosos.
    - 3- Amb els restants recopilar els texts corregits i si es necessari ajudar als autor a corregir les errades mitjançant la col·laboració del grup o facilitant adreces.
    - 4- Buscar editorial i subvencions.....
    Si no comencem per establir una data de termini i un ordre de prioritats, ens perdérem en un excés d'opinions fetes amb la millor voluntat, però anem donat voltes en cercle.




  • Papà Pivot
    Nina Abril | 27/09/2008 a les 12:15

    Abans de res, crec que tots hauríem d'enviar en BREU les nostres correccions al Pivot. També haurien d'enviar-li un e-mail al Pivot aquells qui han decidit NO TOCAR el seu relat perquè ja el donen per acabat, més que res perquè ell pugui saber qui falta i començar a treballar i no esperar envà.

    Potser anar deixant en el fòrum una llista de despistats perquè vagin enllestint la feina i un termini. La pega és que no tothom mira el fòrum cada dia, jo en sóc una i no sabran el què han de fer.

    Un cop el Pivot ho tingui tot, ens pot envia el conjunt de relats via e-mail (a qui vulgui col·laborar o ajudar, en totalitat o parcialment, hagi format part o no en el projecte) en format word i ens posem a treballar. Posem un termini i quan ell obtingui els comentaris dels qui s'han ofert a col·laborar que ell valori els canvis que li semblin correctes i que ell mateix li faci saber a l'autor (perquè a fi de contes ell és el papà del projecte). Més que res, perquè tots tenim criteris diferent i ens podem contradir i no confondre a l'autor del que hauria de fer.

    No sé, eh! Tot són idees. Com ho veu Papà Pivot? O potser encara l'he liat més... Aaiixxx.


    Gemma


    • RE: Jo em refermo amb el vaig dir ahir.
      JOANPG | 27/09/2008 a les 12:51

      Retireu el meu i menys feina per a tots. No m'enfado, com diu gypsy, ja que té poca qualitat.
      Tot sigui pel bé de RC. Quant sàpiga escriure millor ja participaré, perque espero que aquesta bona idea tingui continuitat, almenys cada any.
      Una forta encaixada de JOANPG.
      • Doncs no ho sé
        M.Victòria Lovaina Ruiz | 27/09/2008 a les 14:28

        Arribo tard, ja veig que tothom ha dit la seva en el tema del projecte "Barcelona, t'estimo". A mi sí que m'agradaria veure el projecte convertit en paper, però entenc que això dóna molta feina, primer perquè crec que cal una selecció, i aquesta selecció corregir-la i millorar-la, no ens podem conformar amb els relats tal i com de moment els tenim penjats a la web, i potser fer fins i tot caldria una tercera volta de correccions i aconsellar-nos els uns als altres. Però qui és que fa aquesta selecció, he llegit que algú proposava un comitè d'experts (o extern, no ho sé) però això... on s'ha de trobar... a "Les páginas amarillas"?, suposo que hem de ser nosaltres mateixos, i qui? tots ho fem tot? No sé de veritat. I bé, suposem que ja està tot corregit, revisat i demés, en una editorial no ens fan ni cas, un concurs? no sé quin concurs, igual hi ha algun, jo ho desconec. Subvenció? quina? a on? qui la demana? anem tots en manifestació?
        Bé, perdoneu, però tanco això sense donar cap idea, només remenant els meus dubtes i repetint idees que ja s'han dit aquí. Mooolt complicat.
        I si anem a parlar directament amb l'alcalde de Barcelona?
        Abraçades a tots.


  • Per al.lusions directes
    copernic | 27/09/2008 a les 17:38

    En Pívot ha fet una crítica a la meva frase sobre que RC té prestigi. Home, jo crec que una web que ha rebut el premi Lletra del 2004 a la millor web de literatura catalana, com a mínim té un prestigi a nivell de literatura virtual. D'altra banda hi ha els nombrosos premis que han rebut relataires, alguns de renom en l'especialitat de relats curts o poesia. 50.000 relats publicats en 4 anys i mig. Home, no crec que es pugui dir que RC no té prestigi. En tot cas que em diguis, Pívot que això no és suficient per anar a parlar amb una editorial, pot ésser sí que tens raó però, com a mínim, no és anar amb les mans buides.
    D'altra banda, crec que tu hauries de liderar el projecte, com has fet fins ara. Per tant, crec que hauries de comunicar als cinc autors que queden exclosos, als onze nominats que haurien de fer unes correcions molt importants i als altres 29? que haurien de fer-se petites modificacions en l'estil (mai he sabut que és una correcció d'estil. A veure si algú m'ho explica)
    I a partit d'aquí el que vulguis. Anar a editorials o buscar una subvenció de l'Ajuntament o de la Diputació, no sé. Si esculls aquesta última, jo conec un editor que fa treballs subvencionats per ens locals, comarcals o provincials i sé que està fent alguna cosa amb l'ajuntament de Barcelona. Tenim bona relació i encara que estigui a Girona, m'ofereixo per anar a parlar-l'hi del projecte. No costa res i a mi no m'importa que em diguin que no (no vindrà pas d'una)
    I de tota manera, m'ho he passat molt bé escrivint el conte i això és el que queda encara que no se segueixi endevant.
    Rebeu una forta abraçada, relataires!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.