Foto de perfil de Dr. Livingstone

Dr. Livingstone

Barcelona,

11 Relats, 36 Comentaris
14648 Lectures
Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
"Aniré a qualsevol lloc, sempre que sigui cap endavant.
Si els meus viatges, els meus llibres tenen algun significat, si la geografia té significat és per fer-nos aixecar la mirada dels nostres egoismes i dirigir-la cap a un món complex i magnífic."

El 1871, per encàrrec del seu editor, Henry Morton Stanley, va trobar el doctor Livingstone al mig de l'Àfrica, cosa que li va permetre pronunciar l'arxiconeguda frase: "el doctor Livingstone, suposo?".
El tal doctor Livingstone, metge, explorador i missioner britànic, va ser el primer home blanc que va creuar Àfrica de costa a costa i no està clar que volgués ser trobat per ningú i encara menys per Stanley, vist i considerat que el doctor Livingstone era antiesclavista i el senyor Stanley no hagués pogut viure sense fer tota mena d'atrocitats als esclaus.

Últims relats de Dr. Livingstone

Últims comentaris de l'autor

 • Dr. Livingstone | 05-10-2010 | Valoració: 6

  Un detall sobre les cometes i els guions . O una cosa o l'altre. Per exemple :

  -" No sóc prou forta per continuar vivint!"- pensava

  jo posaria :

  " No sóc prou forta per continuar vivint!", pensava

  També hauries de repassar les cacofonies, el "pensava" es repeteix massa, podries evitar-ho fàcilment.

  Salutacions.

 • Dr. Livingstone | 20-05-2010

  Els teus relats tenen la facultat d'interessar-me i de fer-se llegir més d'un cop.
  Un personatge tràgic molt ben dibuixat, un present fosc i un passat incert ( qui és la dona que la crida pel seu nom, familiar, amiga, potser amant? ). M'agrada que l'acció passi a Londres, una ciutat que m'encanta.
  Un relat emotivament obscur.
  Salutacions.

 • Dr. Livingstone | 13-05-2010

  Vaja, llastima que no tinc més de 80 anys, no sóc mil.milionari ni duc marcapassos .... que si no ...

  ;)

  Felicitats, un text molt divertit !

  Salutacions

 • Dr. Livingstone | 30-04-2010

  Ei, és un molt bon relat !

  Molt original i sobretot molt divertit. M'agrada la utilització que fas de les sigles, em recorda els comics de Mortadelo amb la T.I.A ( "Técnicos Investigación Aeroterraquea" ) i seva organització rival : la A.B.U.E.L.A ( "Agentes Bélicos Ultramarinos Especialitas En Lios Aberrantes" ).

  En general trobo que el relat està molt bé. Algun detall crític? Bé la menció del KKK al final trobo que queda una mica gratuïta. I al principi, les dues frases
  "Desencantat pel maltractament físic i psicològic dels menuts, va prendre una decisió dràstica. Un immortal ferit i humiliat, assetjat pel desgast de il·lusions i rebutjat per una innocència ja diabòlica "

  potser podrien muntar-se en una sola per tal de situar més ràpidament al lector ( això és una mania meva ). Per exemple :

  "Un immortal ferit i humiliat, assetjat pel desgast de il·lusions, desencantat pel maltractament físic i psicològic dels menuts i rebutjat per una innocència ja diabòlica, va prendre una decisió dràstica."

  Ei que tot això són apreciacions personals! Però m'agrada intentar aportar alguna cosa als relats que s'ho valen.

  Salutacions.

 • Dr. Livingstone | 27-04-2010

  Ei , he agafat un relat teu al atzar . Potser no tant a l'atzar de fet, he vist que era de S.F ( i a mi m'agraden, en altres reencarnacions n'he escrit alguns ) .
  Té el teu estil i enganxa, que podria criticar ? ja posats potser el fet de que el desenllaç s'olora massa aviat i que és un relat amb "moraleja" ( cosa que a mi no m'agrada, en general ) . Ara bé, tot i això és un relat simpàtic i enginyós, una mica a l'estil ... uf res d'estils aliens, definitivament una mica al teu estil , que és realment propi !

  Gràcies per fer-me passar una bona estona .

 • Dr. Livingstone | 27-04-2010

  Reconec que els teus escrits m'agraden. I em fot bastant, ja que no sé perquè m'agraden.
  Aquest en concret, ja veus tu, una serie d'imatges inconnexes , com una mena de somni, més absurd que el repte del absurd que ha acabat per, absurdament, guanyar el relat menys absurd! Suau dius , i per això he entrat a llegir-ho, tenia ganes d'alguna cosa suau. I ho és, suau i oníric.

  Salutacions .

 • Dr. Livingstone | 23-04-2010

  Original i estranyament sensual; inclassificable.
  Una, dos, tres lectures i cada cop és millor.
  Felicitats.

 • Dr. Livingstone | 28-12-2008 | Valoració: 10

  és aclaparador, quin sentiment més intens respira el teu relat. Quanta força en la seva brevetat.

  M'ha agradat moltíssim!

Últimes intervencions al Fòrum de l'autor