El poder de la simplicitat.

Un relat de: Dr. Livingstone

*


Una melodia clara. Senzilla i neta; transparent.Una instrumentació sense adorns.

Com la pell de la meva estimada. Com l'escalfor del seu cos .

L'escalfor ...

El primer cop va ser això, l'escalfor, el que més em va sorprendre. Vaig penetra-la i allà dins s'hi estava bé, era acollidor, era calent, era suau. Sensacions clares, senzilles; transparents. P L A E R.

Ei Jude , ara que l'has trobat fes-la teva ...

El darrer cop va ser diferent. La fredor va ser el que més em va sorprendre. Eres com una nina, receptiva, sí, però apàtica i buida . Tot i així, les sensacions continuaven sent clares, senzilles; transparents. T R I S T O R .

Ei Jude, no ho facis malbé, agafa una cançó trista i millora-la ....

Altres vindran, no s'acaba el món.
Tot és obert i la vida, com la ressaca, sembla que no s'acabarà mai.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Dr. Livingstone

Dr. Livingstone

11 Relats

36 Comentaris

14512 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
"Aniré a qualsevol lloc, sempre que sigui cap endavant.
Si els meus viatges, els meus llibres tenen algun significat, si la geografia té significat és per fer-nos aixecar la mirada dels nostres egoismes i dirigir-la cap a un món complex i magnífic."

El 1871, per encàrrec del seu editor, Henry Morton Stanley, va trobar el doctor Livingstone al mig de l'Àfrica, cosa que li va permetre pronunciar l'arxiconeguda frase: "el doctor Livingstone, suposo?".
El tal doctor Livingstone, metge, explorador i missioner britànic, va ser el primer home blanc que va creuar Àfrica de costa a costa i no està clar que volgués ser trobat per ningú i encara menys per Stanley, vist i considerat que el doctor Livingstone era antiesclavista i el senyor Stanley no hagués pogut viure sense fer tota mena d'atrocitats als esclaus.