Contrapunt

Un relat de: Dr. Livingstone

*

La teva llengua, venerable científic despistat,
no podria tenir millor ubicació;
just al mig d'aquest ventre pla,
d'aquest melic perfecte,
a tocar d'un pubis deliciós i
d'uns pits de somni.

El teu rostre arrugat,
aquesta expressió de bromista irreverent,
no podia tenir millor contrapunt
que la mirada juganera,
la boca perfecta
i els rínxols airosament caiguts
sobre aquesta carona d'àngel entremaliat.

I per primer cop, avi saberut, t'envejo;
sé prou bé que sóc invisible per l'actriu de somni,
la noia de sucre i mel
que no dubtaria pas ni un moment,
si enlloc d'una samarreta,
et pogués tenir a tu.




Comentaris

  • jeje![Ofensiu]
    perunforat | 23-04-2010

    bon repte, no et sembla? Vam ser contrincants!No penso mai en penjar el que vaig escrivint i fa dies que tinc el meu "espai" ensopit i caducat!
    Contrapunt...deixes entreveure el desig de l'escriptor, real o no (que si d'un mascle es tractés no crec que en tingués cap dubte de l'últim ver), un diàleg intrínsec amb Einstein un senyor que té una molt bona "posició"!!!

    Arreveure!

  • llamp! comenta:[Ofensiu]
    llamp! | 30-03-2010


    El teu poema és rodó, bé, triangular: molt matemàtic. En les tres estrofes ens comences parlant del científic, l'Einstein. En el primer ens dius que la seva llengua no pot tenir millor ubicació que el centre del ventre pla, entre el pubis i els pits. El rostre arrugat del científic vehicula el segon paràgraf, en què l'expressió del científic "no podia tenir millor contrapunt" (heus aquí el títol del poema) que l'expressió facial de la noia amb "els rínxols airosament caiguts". I com si res, en el tercer paràgraf intervens tu, envejant el científic, que té accés a "la noia de sucre i mel", però tu ets invisible i la desitges. Acabes citant a la noia, que també desitjaria conèixer al científic, enlloc de tenir la samarreta amb la foto. El triangle t'ha sortit rodó, en el sentit que el poema està molt ben aconseguit, pensat i articulat. Bon poema pel què fa a estructura i contingut!

  • Hola Dr. Livingstone[Ofensiu]
    llamp! | 28-03-2010


    Quan vegis aquest comentari, vull que sàpigues que el "post" de les votacions està penjat i ja el pots votar en aquest enllaç. Com que no he trobat el teu mail, t'aviso via comentari...

    Més endavant et deixaré un breu comentari a aquest poema (ara no, pq cal votar primer). Tens temps de votar fins demà, dilluns a les 22h.

    Sort i Reptes!


    El jutge de l'RPV 122: llamp!



l´Autor

Foto de perfil de Dr. Livingstone

Dr. Livingstone

11 Relats

36 Comentaris

14494 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
"Aniré a qualsevol lloc, sempre que sigui cap endavant.
Si els meus viatges, els meus llibres tenen algun significat, si la geografia té significat és per fer-nos aixecar la mirada dels nostres egoismes i dirigir-la cap a un món complex i magnífic."

El 1871, per encàrrec del seu editor, Henry Morton Stanley, va trobar el doctor Livingstone al mig de l'Àfrica, cosa que li va permetre pronunciar l'arxiconeguda frase: "el doctor Livingstone, suposo?".
El tal doctor Livingstone, metge, explorador i missioner britànic, va ser el primer home blanc que va creuar Àfrica de costa a costa i no està clar que volgués ser trobat per ningú i encara menys per Stanley, vist i considerat que el doctor Livingstone era antiesclavista i el senyor Stanley no hagués pogut viure sense fer tota mena d'atrocitats als esclaus.