Detall intervenció

RE: RE: m'hi puc afegir???

Intervenció de: març | 29-03-2005


Per mi tampoc hi ha cap problema! Al cap i a la fi, en les actualitzacions la Llibre posa la llista sencera, així que sempre pots fer el curiós, encara que sigui a autors ja comentats!


Respostes

  • m'hi puc afegir???
    kispar fidu | 29/03/2005 a les 13:40

    Bones! Ostres! la veritat és que fa molt temps que sé això de la setmana dels coments... però mai feia el pas per "afegir-m'hi"... molts cops en tenia ganes, però no n'estava segura... jejeje (tampoc és tant complicat, oi?, però mira a una que li agrada complicar-se les coses a vegades! jajajaja)

    Bé, doncs simplement això, que m'agradaria afegir-me a la llista... pel final és clar!
    ja m direu something! apa! ciao!
    kvagib
    • RE: m'hi puc afegir???
      Llibre | 29/03/2005 a les 14:09

      Hola Kisparfidu:

      Per a mi, no hi ha cap problema.

      Suposo que saps com funciona: hi ha una llista de relataires i cada setmana, per ordre de llista, n'assenyalem un per ser comentat. Hi ha relataires que tenen pocs relats publicats i d'altres que en tenen un munt. No es tracta de comentar-los tots, tots i tots, sinó d'intentar dedicar-se el màxim possible a aquell relataire en qüestió (cadascú en la mesura de les seves disponibilitats horàries, és clar).

      O sigui que, repeteixo: per a mi no hi ha cap problema.

      Però penso que tenen la paraula els relataires que ja han sigut comentats, perquè és clar... a aquestes alçades de la llista... suposo que no es tractarà de que comencis pel primer fins a posar-te al dia... Crec jo.

      En tot cas... tenen la paraula els que ja han sigut comentats. Insisteixo.

      Salut!

      LLIBRE
      • RE: RE: m'hi puc afegir???
        Alícia Gataxica | 29/03/2005 a les 15:07

        Per mi encantada! (Així tinc escusa per tal que algú em miri els relats...)
      • RE: RE: m'hi puc afegir???
        març | 29/03/2005 a les 21:38

        Per mi tampoc hi ha cap problema! Al cap i a la fi, en les actualitzacions la Llibre posa la llista sencera, així que sempre pots fer el curiós, encara que sigui a autors ja comentats!
        • M'encanta la idea
          Henry | 30/03/2005 a les 21:02

          Perdoneu! Pero sembla que baixi de la parra....Tot just fa tres setmanes que m'he endinsat en l'aventura d'escriure i comentar relats. Només en tinc 3! I cada dia més, m'agrada dedicar-li una estoneta, per veure què si cou. Si no us fa res, jo tb m'afegiré a la llista. Em sembla Molt bona idea!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.