Murdok

Barcelona,

9 Relats, 19 Comentaris
15202 Lectures
Valoració de l'autor: 9.27

Últims relats de Murdok

Últims comentaris de l'autor

 • Murdok | 09-03-2007

  La veritat, com a home, l'únic que puc dir és que és un relat colpidor, plè d'emoció, de tendresa, de sentit de la vida.

  Jo no sé, ni sabré mai, el que és ser dona. Puc arribar a imaginar-m'ho, però com bé expresses al teu relat només una dona sap el que és ser dona.

  No vull dir que em senti cukpable de ser home, però amb relats com els teus, un pot veure i admirar i aproximar-se a aquest fascinant món femení, tan complex com la vida mateixa, i observar així el que molts homes han (o hauria de dir "hem"?) intentat negar durant segles.

  Segueix així, dona.

 • Murdok | 05-01-2006

  Bé, en primer lloc volia grair-vos a tots aquells que heu comentat el meu poema. Dit, això, m'agradaria comentar quatre coses.

  No sóc un d'aquells que va per la vida de víctima, és a dir, no culpo a la societat de res, ni demano grans coses. No m'he sentit mai pas discriminat, ni a la feina, ni a la universitat, és més, al contrari.
  Però trobo a faltar una cosa, que no sé si ho expresso del tot bé en el poema. Naturalitat.No vull ser un heroi, ni que em posin monuments. Ni ser un abanderat de cap lluita. Només vull viure la meva vida tranquil, com qualsevol altra persona, amb les meves manies i les meves imperfeccions.

  El que volia amb aquest poema era, precisament, fer èmfasi sobre aquest aspecte. Com heu dit alguns, la societat avança en molts aspectes, i també en aquest. la llei de matrimonis homosexuals n'és una prova. Però encara queda camí per recórrer.
  Només demano, amb aquest poema, això, naturalitat. I sé que és difícil, quan jo mateix observo sorprés quan una parella d'homes es fan un petó en mig del carrer.
  No v culpo a ningú, és una cosa que necessita temps, i entre tots, n'estic segur, ho aconseguirem.

  Dit això, agrair-vos de nou a tots aquells que heu comentat, valorat, o únicament llegit el meu poema.

  Gràcies.

  Murdok

 • Murdok | 11-05-2004 | Valoració: 9

  He de dir que m'ha sorprès aquest poema, no tan sols per la força sugestiva i sensual de les seves imatges, si no per què transmet també tots aquells instants efímers que a tots se'ns queden adins, però que molt poca gent és capaç d'expressar amb paraules, i veig que tu ho has aconseguit. FELICITATS!
  Segueix així, arribaràs lluny