Ets poeta

Un relat de: Murdok

Poeta d'il·lusions
Poeta d'esperances.
Poeta, escriptor, narrador de somnis.
Poeta.
Poeta de poetes.

Ets poeta i amb cada carícia
que m'obsequies, escrius un nou vers
clar i lluminós en la foscor de la meva vida.
A cada mirada trobada
nous mots expliquen la meva esperança
i llàgrimes de glòria netegen
la sitja fosca on guardava la meva alegria.

Ets poeta.
Poeta d'il·lusions.
Poeta d'esperances.
Narrador, escriptor, poeta d'un somni.
Poeta.
Ets poeta de poetes.

A cada gest, cada petó d'amor
en el temps indefinit i incert en l'espai,
noves estrofes rauxen al ritme de les onades
del mar, i enfilen com un gessamí
els sentiments cap a les estrelles.
Amb cada paraula, el goig ofegat
per anys de tristesa empeny fort cap enfora, i desfà
les ferides de l'ànima, les notes
tristes de la tètrica cançó de la meva experiència.

Sí, amor, ets poeta.
El meu poeta d'il·lusions,
El meu poeta d'esperances.
Narrador, poeta, l'escriptor d'aquest somni immens.
Poeta.
Ets poeta de poetes.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer