Cami sense retorn

Un relat de: Balades
Des d'aquí ho explico
Des d'aquí, perquè no vaig tenir valor.
Aquí estic , veient la vida, des de dalt, també la teva, que potser ara mateix m'estàs llegint. Des d'aquí, sí, on no hauria d'estar si hagués estat valenta.
Quasi, quasi vaig treure de dins la meva valentia. Finalment vaig defallir. Vaig preferir el confort de no lluitar. Em va quedar pendent estimarme. Quin greu, ja no hi sóc a temps. Em va restar valorar-me, em va restar deixar anar, vaig deixar enrere parlar, compartir inquietuds i dolors, em va restar la valentía, la valentía de voler ser, lluitar, exigir-
me respecte a mi mateixa i de fer-me respectar..., d'estimar-me com jo era, de no deixar que ningú menystingués la meva existència, el meu propi ser i les meves creences, sí, vaig oblidar-me de mi, de valorar tot el que feia, dels meus pensaments, del que jo volia i vaig oblidar les debilitats, també vaig oblidar compartir les meves angoixes, les meves ilusions, els meus anhels. Vaig oblidar vèncer les pors. I perdonar-me les errades. Vaig oblidar, o potser no... i tan sols les pròpies frustracions van quedar allà en un racò del meu passat vagant per la meva ment sense opció a veure la llum, sense brindar-los la oportunidad de sortir del seu amagatall. Per què?, per què no vaig permetre que tanta llàgrima reprimida veiés la llum fins ara? Mitja vida, o tal vegada entera. T'ho diré sense embuts.
Per Por. La pitjor de les emocions a les que ens podem enfrontar. La Por es paralizant, la por et deixa sense capacitat de moviment, et deixa sol davant la situació i sense capacitat d'afrontar-la, la por et roba la teva essència et deixa sense saber com compartir tal emoció tan negativa amb qui podría ajudar-te realment. La por paralitza. I sens dubte, afrontant la por és com un pot sortir d'ella i aixó no és fácil. Afrontar la por, mirar-la a la cara i desafiar-la amb valentia. I aqui vaig fallar. Em fallà la valentia per afrontar les pors paralitzants. Em vaig fallar a mi mateixa en això. Per això escric des del cel, tot i tard. Escric des de molt lluny, des d'un viatge d'anada sense tornada, escric des de la més sincera de les vivències. Escric des de lluny per sanar la meva dolència, la covardia, la minsa valoració personal, la danyada autoestima de la que mai fos conscient, la poca confiança en mi que mai sentí com propia, com tal carcoma que se't menja per dins, i ara observo, sense poder fer marxa enrere. Escric des del cel per sanar la ment i descansar. Desde allà escric per mi i perquè no, per qui cregui veure's reflectit en eixes línees.
Creieu-me quan ho dic ara des del cel, aquesta vida mereix ser viscuda, intensament amb ilusió, confiança, desde un mateix i sense anclatges, sense pors, sense anhels no perseguits, sense frustracions, no deixant-nos ferir ni anular. Eixa vida mereix ser viscuda plenament des de nosaltres mateixos i per nosaltres mateixos, des de l'essència del que cada un de nosaltres som, sentim i necesitem, i no permetent que ningú interfereixi en el nostre cami de viure la nostra vida com la desitgem

«no deixis mai que ningú domini la teva existència
«mai permitis que la por et paralitzi»
«mai temis demanar ajuda para vèncer la por a ser tu mateix»
«Mai deixis de ser tu, per convertirte en un espectre desconegut que no pot mantenir el seu rumb»

Mira't al mirall, agrada't, i si la imatge que observes no és bella por fora, convence't que la raó està dins. És llavors sens més demora, que cal reunir las forces per lluitar i emergir de les tenébres, sense pors, o amb elles, buscant qui et guíi a vencer -les.

«Mai permetis que la teva nau estigui a mercè d'altre capità que tu mateix»
Ningú pot agafar el timó de les teves emocions, ilusions, de la teva pròpia existència, de la teva més íntima essència. Ningú pot ser amo de la teva intimitat.
Per molt que comparteixs una vida, ningú pot ser amo d'ella, més enllá de compartir-la amb tu i alimentar-la amb amor i respecte absolut cap a aquest ser que ets .Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda:

l´Autor

Balades

4 Relats

3 Comentaris

976 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00