Foto de perfil de Gabriel Boloix Torres

Gabriel Boloix Torres

Barcelona,

84 Relats, 8 Comentaris
77545 Lectures
Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Agraïr a Relats en català que en seu dia publiqués tots aquests textos que vaig escriure ja fa molt de temps.

Agrair-te a tu lector-a que els estiguis llegint.
****
Vaig entrar per casualitat en aquest portal i vaig decidir la primera vegada, com si fos un joc penjar-hi algún text, ho vaig fer sota l'àlies de SRBOTO08.
****
En Gabriel ha publicat una dotzena de relats i poemes en llibres col·lectius, ha format part d'entitats literàries, ha guanyat algún que altre premi i també ha publicat alguna obra a nivell individual. També ha publicat sèries de poemes al portal literari www.Joescric.com

Vet aquí algunes de les meves pàgines:
http://naufragiobrer.blogspot.com
http://escritsdelfum.blogspot.com
http://illadelfum.blogspot.com
www.facebook.com/lilladgboloix

Salut i lletres!!!

Últims relats de Gabriel Boloix Torres

Últims comentaris de l'autor

  • Gabriel Boloix Torres | 16-06-2009 | Valoració: 7

    Realment per mi, un lletraferit del poble veí, Sta.Coloma de Cervelló, és un plaer poder llegir poemes d'una poeta del poble del costat.

    És un poema carregat d'energia i força i molt ben rimat.

    Realment m'agradaria llegir algún dels teus llibres. Estaria bé que a St.Boi o en algún altre municipi, el meu per exemple, es pogués fer una trobada de poetes comarcals. Seria una manera de conèixe'ns tota la gent del Baix Llobregat que escrivim poesia.

    He aprofitat per penjar aquest poema a un dels meus blogs. Justament un blog que he creat per penjar notícies relacionades amb el patrimoni, però sobretot cercant la descobertes de nous autors locals i comarcals.
    El blog és:
    http://lletresipaisatgesdelbaix.blogspot.com

    Una salutació
    Gabriel (a Relats tinc cosa penjada sota l'àlies de SrBoto08)

  • Gràcies Eulàlia pel comentari!!! Gent com tu és la que m'anima a escriure...

  • Benvolgut J.Lluís:
    No et desanimis per comentaris fora de lloc...No et plantegis no torna a escriure a RC per quatre comentaris fora de lloc. Aquest és el perill i al mateix temps l'atractiu de RC està exposat a un aparador públic on la gent pot opinar sobre allò que fas i crees. L'escriptor...utilitzaré la terminologia d'aquesta pàgina...el relataire ha de saber conviure amb les bones i les males crítiques i aìxò és el que pot fer madurar al propi creador.
    Sempre dic que RC és un gran buffet lliure. En aquest bufet lliure hi ha de tot i s'ha de saber destriar el gra e la palla. És aluscinant que amb 3 anys hi hagi més de 50000 relats publicats. Això no vol dir que tots siguin de la mateixa qualitat. Tothom és lliure de fer cas dels rànkings, llistes, nanoreptes, etc, etc...entenc que aquesta és la filosofia d'aquesta pàgina i entenc que d'alguna manera davant tant allau de relats s'han de destacar d'alguna manera.
    Entenc que potser hi haurà un grupet de gent que s'haurà arribat a conèixer i potser pels noms ja els coneixes. Mira la part positiva...fins i tot han arribat a crear una assocació de relataires...
    Benvolgut J.Lluís:
    queda't amb la part positiva de tot plegat. Segur que t'ha sigut més útil tenir publicat els teus relats en aquesta pàgina que un calaix, oi?
    Aprèn a destriar el gra de la palla i queda't amb la part bona d'aquest portal. Confesso que no he llegit gaire cosa del que has fet...però estic segur que hi haurà hagut algú que haurà valorat positivament el que has fet. És important saber encaixar una crítica i aprendre'n del que ens comenten. El pitjor de tot és la indiferència. Però penso que també és important el respecte a l'hora de criticar l'obra d'una altre persona. Penso que només per aquestes persones que disfruten amb el que fem i valoren positivament aquets relats, només per aquestes persones val la pena continuar.
    Ja fa unes quantes setmanes que he anat publicant cosetes en aquest portal i he llegit algunes cosetes d'algunes persones que com jo han decidit escriure a RC. Com tot hi hagut coses que m'han agradat i altres no. I t'escrit aquesta parrafada perquè francament he flipat molt amb el que has escrit.
    En fi, J.LLuís no sé si et serveix de gaire el que he escrit t'animo a seguir a endavant...si t'estimes el que fas...no creus que val la pena continuar?

  • Gabriel Boloix Torres | 25-05-2008 | Valoració: 7

    Sempre he pensat que el més difícil d'un text pòetic és saber utilitzar les paraules justes.
    Abecedari és un text que les utilitza i transmet rapidesa i és visualment et venen ganes de tornar-lo a llegir. Porto poc temps com a usuari i lector d'aquesta pàgina...Fins ara m'he dedicat més a publicar cosetes que a llegir la immensa quantitat de material que hi ha en aquest portal. Sempre dic que és com un gran bufet lliure on a vegades és difícil saber per on s'ha de començar a llegir i vés per on avui he decidit començar pel teu poema perquè m'ha agradat.

  • Gabriel Boloix Torres | 17-05-2008 | Valoració: 6

    Quan entro al web de relats és com un gran bufet lliure on a vegades és difícil fixar-se en algún poema o relat diferent. M'ha cridat l'atenció el títol i sobretot el que més m'ha agradat és el ritme d'aquest text.