Escenes veïnals (X)

Un relat de: Gabriel Boloix Torres

El somriure d'un clown

Hi ha somriures que maten, sobretot si són a primera hora del matí. De coi riu aquell home? Potser s'ho ha passat bomba tota la nit i encara porta el nas de pallasso posat d'alguna fantasia nocturna que ha viscut amb la seva amant. O potser era la seva dona i com que s'ho han passat tan bé se li han fet les set del matí i apa a treballar amb el nas posat. I que diran quan arribi a la feina? Fot ràbia aquesta gent que riu de bon matí. Amb la mala llet que porto jo! A veure, no siguem tan mal pensats, punyetes! Potser és d'una ONG i està la mar de feliç perquè se'n va a un país africà a fer gran tasca i vinga aquí criticant-lo rera el semàfor! I a sobre no té pressa, el molt bandarra quan es posa verd! Això, això vull pensar que és d'una ONG! Ahhh, és clar...de pallassos sense fronteres! Ara ho entenc no té pressa ja per arribar a l'aeroport ja que l'avió surt al migdia. On deu anar? Potser l'esperen més companys a l'aeroport i pensaran de pressa i correns algún número per quan arribin a aquell poblat on només hi ha nens mutilats i avis cecs. Per un moment vull pensar el següent:
Entre bombes i entre morts,
un somriure apaga el dolor
de mil hores de tortures i dissorts.
Entre bombes i entre morts,
el somriure d'un 'clown'
ajuda a oblidar el dolor
de tantes hores
d'insomni i malson.



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Gabriel Boloix Torres

Gabriel Boloix Torres

84 Relats

8 Comentaris

77534 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Agraïr a Relats en català que en seu dia publiqués tots aquests textos que vaig escriure ja fa molt de temps.

Agrair-te a tu lector-a que els estiguis llegint.
****
Vaig entrar per casualitat en aquest portal i vaig decidir la primera vegada, com si fos un joc penjar-hi algún text, ho vaig fer sota l'àlies de SRBOTO08.
****
En Gabriel ha publicat una dotzena de relats i poemes en llibres col·lectius, ha format part d'entitats literàries, ha guanyat algún que altre premi i també ha publicat alguna obra a nivell individual. També ha publicat sèries de poemes al portal literari www.Joescric.com

Vet aquí algunes de les meves pàgines:
http://naufragiobrer.blogspot.com
http://escritsdelfum.blogspot.com
http://illadelfum.blogspot.com
www.facebook.com/lilladgboloix

Salut i lletres!!!