Detall intervenció

De Joan... a Joan?

Intervenció de: Anaïs | 25-09-2022

Bones!
Joan G. Pons, em sembla que et volen donar descans en això de posar els punts a les issss, company.
Joan Colom, com a relataire de fa uns quants anys, t'agraeixo l'interès que demostres, però també et demano més paciència, ja que com podràs anar comprovant, aquest fòrum s'aguanta pels pèls, rodejat de tants facebooks, instagrams i altres xarxes socials més novedoses. Som 4 gats, alguns com jo només entrem per opinar, per tant el meu consell és que si ets nou, et mantinguis a l'espera i vagis veient com funciona tot. Ara, fes el que et sembli millor, eh? Perquè ara vindràs tu, amb tota la teva raó, i em diràs que perquè vaig opinant si no participo als reptes, jajajajajaj
Un somriure,
Anaïs


Respostes

  • RE: De Joan... a Joan?
    Galzeran (homefosc) | 25/09/2022 a les 10:44
    Les teves opinions, Iona, són sempre ben rebudes. No deixis mai d'opinar des del teu observatori periòdic de visites al fòrum. Jo vaig fent el mateix. No participo en reptes, i sols opino pel fòrum... com a mínim amb aquest perfil ;-)

    Per cert, Joan Colom, t'has passat tio! Quina tirallonga per a convocar un nanorepte, és la seva antítesi!!!!

    (Per cert, que no he llegit.)
    • RE: RE: De Joan... a Joan?
      Joan Colom | 25/09/2022 a les 11:52
      Doncs llegeix-la, Galzeran, que no mossega. Si més no, llegeix la meva resposta a Anaïs.


      • RE: RE: RE: De Joan... a Joan?
        Galzeran (homefosc) | 25/09/2022 a les 13:26
        Espero no equivocar-me, però em fa l'efecte que ets una mica de la conya, tu. Si és així, hauries de fer bona amistat amb el kefas.

        Podries venir a Barberà, a la jornada del microrelat en català que organitzem juntament amb la Microbiblioteca, el pròxim 22 d'octubre, si res no falla.

        Així ens podem desvirtualitzar.
        Els de l'Associació aniran informant.
        • RE: RE: RE: RE: De Joan... a Joan?
          Joan Colom | 25/09/2022 a les 18:58
          T'ho agraeixo molt, Galzeran, però des de fa uns anys es pot dir que visc a València i només pujo a Barcelona de tant en tant per fer neteja del pis i veure els amics. Just demà passat me n'hi vaig i m'hi estaré deu dies, fins al divendres 7 d'octubre en què me'n torno a València. Ja tinc els bitllets de tren i el motiu d'anar-hi precisament aquest dies és que el dimecres 5 han de passar el del gas a fer la revisió periòdica.
          En una altra ocasió.
  • RE: De Joan... a Joan?
    Joan Colom | 25/09/2022 a les 11:47
    Tots els consell són ben rebuts, Anaïs, però tenia ganes de participar en els NanoReptes i, si en guanyava algun, de proposar-ne. Algunes normes les havia descobert però altres no, i a l’hora d’actuar com a àrbitre he volgut deixar clar com actuaria, així que les que ignorava me les he hagut d’inventar, fent ús —em sembla a mi— del sentit comú. A dalt de tot del la presentació NANORELAT 1030: NanoWestern, al final del tercer paràgraf, escric:

    "la majoria de vosaltres ja coneix les regles del joc que han anat quallant al llarg dels anys, però jo les desconec en bona part. Així que em permetreu reinventar la sopa d’all i parlar com si partís de zero, en el benentès que, si en alguna cosa entro en contradicció amb els criteris que s’han vingut aplicant, us prego que m’aviseu i faré les esmenes adients".

    Crec que amb això queda clara la meva actitud.

    Sí que hi ha un punt en què deliberadament m’he apartat la pràctica consuetudinària observada: en cas d’empat, fins i tot tenint en compte l’ordre dels nanos votats, sembla que l’àrbitre procedia a fer un sorteig, i els demés ens havíem de creure que el nano guanyador era qui ell deia. No és que que posi en dubte l’honestrdat de tots els nanorelataires, però a mi em semblava que aquest procediment grinyolava, i per això he proposat un sistema més objectiu, basat en en fet atzarós i imprevisible com és l’últim nombre guanyador en el Cupó Diari de la ONCE.
  • RE: De Joan... a Joan?
    Homo insciens | 25/09/2022 a les 13:57
    Ostras, Joan Colom, penso que t'ho prens massa seriosament. Estic molt d'acord amb els comentaris dels companys (d'aquest fil, i dels del nanorepte anterior).

    Al final, els reptes del fòrum, són un joc en els que participem rascant petits momentets d'aquí i d'allà. Penso que no cal ser tan estricte amb els temps, des del compromís, el respecte i el temps disponible, cadascú fa el que bonament pot. Crec que la majoria ho entenem així.  

    Pel que fa al recompte, que comentaves a dalt, si el resultat té un empat en vots i en puntuació ponderada segons les posicions, i a sobre, les posicions són les mateixes, el convocant acostuma a escollir com més li plau  (és un dels superpoders dels convocants): jo escullo el que més m'agrada, i no me n'amago, esclar. 

    I per acabar, no em puc estar de dir-te que em sembla una bogeria la
  • parrafada
  • del nanorepte, se suposa que és un repte àgil. Francament, no em ve gens de gust llegir-m'ho i no hi participaré... 

    M'acomiado amb tota cordialitat i un somriure. (Com dirien l'Anaïs i Prou bé, per emfatitzar l'ànim de concòrdia)
  • RE: RE: De Joan... a Joan?
    Joan Colom | 25/09/2022 a les 17:24
    Cadascú es pren la vida com vol... o com pot. Si llegeixes el relat "Recursivitat" (25-01-22) et pots fer una idea de com me la prenc jo. Tot i coincidir amb tú en el caire lúdic dels Relats i, més encara, dels Reptes del Fòrum, no em sentiria còmode ignorant-ne les regles del joc. I, per això, si veig que alguna situació no està prevista, em sento més tranquil havent pensat què faria si s'esdevingués. La improvisació només l'accepto en la música de jazz.

    Que un text el titllis de bogeria només perquè es llarg i afegeixis que no et ve de gust llegir-lo o, dit d'una altra manera, que titllis de bogeria un text que no has llegit, resulta estrany en un lloc pensat per a gent a qui agrada escriure i llegir el que han escrit els demés. Però encara em sap més greu que no pensis participar en aquest NanoWestern. En fi... tu t'ho perds.
    • RE: RE: RE: De Joan... a Joan?
      Homo insciens | 25/09/2022 a les 18:41
      Quan dius "dit d'una manera..." tot seguit dius quelcom que jo no he dit, ni penso.  Respecto que tinguis la necessitat d'aclarir detalladament les regles, però per a mi és enfarfegar un repte que demana tot el contrari.  Ei, no passa res, tots som com som i està bé.
  • RE: De Joan... a Joan?
    Homo insciens | 25/09/2022 a les 14:01
    ups, m'he carregat l'estructura de l'entrada del fòrum amb el tag "li" (volia posar cursiva: em). Disculpeu.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.