Detall intervenció

Veredicte REPTE CLÀSSIC 568

Intervenció de: Edgar Cotes i Argelich | 23-08-2014

En aquest repte clàssic s'hi han presentat 3 obres de tres relataires: touchyourbottom, deòmises i jo mateix. Per pròpia orgull m'abstinc a votar-me a mi mateix, però com que m'agrada ser autocrític haig de dir que l'error que he comés en escriure el meu relat és que m'he centrat més en la ciència-ficció que en el propi homenatge al nostre Robin Williams i a més la història crec podia donar més de sí.
Però, bé aquí va el veredicte. Els dos textos són genials. Estan escrits en un estil excepcional i ens expliquen una bona història. Però, crec sincerament que el text que es mereix guanyar és el de deomises, perquè ha transmés la psicologia del personatge a la perfecció, cosa que li ha rendit un bon homenatge. Així doncs felicitat deòmises, ja tens deures per aquest estiu. Felicitats també a touchyourbottom pel seu bon relat i per participar en el repte, espero veure'ns en d'altres :)
Edgar


Respostes

  • Depèn de la inspiració
    touchyourbottom | 23/08/2014 a les 20:31
    Que si no s'esmola i s'alimenta es corseca qual mòmia, sigui egípcia o no.
    Tinc Egipte al cap, que l'exposició al Caixafòrum de Girona em va impactar. Però jo penso que sense cervell...què fotran?

    http://multimedia.diaridegirona.cat/fotos/cultura/girona-acull-una-mostra-sobre-els-rituals-momificacio-dels-egipcis-17799_8.shtml


    Rotllos d'antigues civilitzacions apart, enhorabona al deo i que el clàssic no mori, a veure si hi ha MÉS aportacions, caram!!!!

    tyb

  • Gràcies pel veredicte favorable...
    deòmises | 24/08/2014 a les 10:46
    ...i estic d'acord amb la touchy... calen més aportacions! Encara que hi hagi margues veient massa poca activitat forumaire..


    d.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.