Campi qui pugui

Un relat de: Miquel Bohigas Costabella
Entrevista
- M’agrada que em faci aquesta pregunta.
- Quina pregunta?
- Aquesta pregunta.

Un relat de ciència
Set pometes té el pomer, de set una, de set una, set pometes té el pomer, de set una na caigué. I així, d’una en una, totes les pomes van anar caient fins a deixar l’arbre sense cap fruit. L’Isaac, que ho havia estat observant, en va voler deixar constància en adonar-se de la gravetat de la situació.

Un de polític
Ho va assegurar una i mil vegades; ho va prometre davant d’un metre i ho va jurar creuant els dits al darrere; fins i tot va arribar a donar la seva paraula. Per això, quan es va descobrir que tot plegat era mentida, es va quedar sense paraula.

Quin enrenou!
L’estadant del sisè primera va estar tot el matí regirant armaris i calaixos, desfent els llits, estripant coixíns i matalassos. Esquinçà quadres i cortines de mala manera; trencà plats i copes i va capgirar taules i cadires; tombà la llibreria i escampà els llibres per terra; va destruir fotos i documents, va rebotre el portàtil contra la paret i d’un cop de peu aixafà el mòbil. Després de dutxar-se, s’afaità el cap al zero, va tapar el desguàs del lavabo i va deixar l’aixeta oberta. Quan va veure que l’aigua sobreixia i començava a empapar la tovallola que havia deixat a terra, llençà les claus del pis al vàter i va sortir del pis tancant la porta de cop.

Al cap d’una estona, la veïna del cinquè primera, en adonar-se que començava a regalimar aigua del sostre del seu quarto de bany, va sortir esverada per avisar al veí del sisè; però només de pujar el primer replà ja va veure que l’aigua havia començat a sortir també per sota de la porta. Llavors va pensar que seria millor trucar als bombers.

Quan els bombers van arribar, l’aigua ja havia començat a precipitar-se escales avall. Un dels bombers, després d’esbotzar la porta del sisè primera, exclamà en veure el panorama: Quin enrenou!

Segons sembla, el del sisè primera havia decidit començar una nova vida.

Mentrestant, l’autor del relat es preguntava perquè carai havia fet tanta destroça.

Comentaris

  • Campar[Ofensiu]
    Prou bé | 16-08-2024

    Vés campant per aquí i et seré agraïda!
    Amb total cordialitat

  • Molt bé[Ofensiu]
    Joan Colom | 16-08-2024

    El teu comentari al meu relat "Vint nanoacudits sobre ELS BORBONS O BORBÓ"
    Ai, els Borbons
    Sí aquests són els borBons, com seran els borDolents!
    hauria guanyat el NanoRepte 1086, sense cap mena de dubte.

    Com que veig que domines els microrelats en diferents extensions, per què no freqüentes el Fòrum, participant en els NanoReptes i ReptesClàssics, si més no? T'ho passaries pipa.

    Una última qüestió. Jo només avaluo els relats que comento si és per posar-hi 10, però això ja és cosa de cadascú, que som en un país lliure. El qualsevol cas, si tu tens costum de fer avaluacions més baixes, mira de no repetir el comentari.

l´Autor

Foto de perfil de Miquel Bohigas Costabella

Miquel Bohigas Costabella

94 Relats

341 Comentaris

196804 Lectures

Valoració de l'autor: 9.34

Biografia:
Sóc qui sóc i quan vull, faig el què puc i el què no vull, no ho faig, si puc. A mitjans del 2004, quan vaig descobrir RC, em vaig posar a escriure i, durant uns anys, hi vaig ser força habitual. Després em vaig ficar al món de la fotografia i, darrerament al del teatre, on participo amb el grup IncreiXendo.

També penjo fotos a flickr.

Per si t'interessa, visc a la Vall de Llémena.


Els meus Relataires:



Envia'm un e-mail, si et sembla