Detall intervenció

RE: x alusions , sobre els trolls

Intervenció de: aurora marco arbonés | 09-03-2009


És una idea excel.lent. Compteu amb mi pel que convingui. Si no hi ha notes, potser els que alguna vegada hem arrivat a los "40 principales", podrem respirar tranquils i no haver de bategar-te el cor quan veus que t'insulten i fins i tot t'amenacen. Jo he rebut amenaces i he arribat a tenir por, perquè signo amb nom i cognoms reals.
Si s'ha de pagar una quota, es paga, la tranquil·litat s'ho val. Només penso que hauria de ser de manera que no s'hagi de donar el número de compte publicament.
Estic encantada amb la proposta


Respostes

  • per alusions...
    AssociacioRelataires | 08/03/2009 a les 21:20

    Ja ho parlarem amb els de la junta...
    Però jo no ho veig molt factible això de pagar-ho entre tots. M'agradaria saber qui estaria disposat a pagar i quant.

    X
    • Jo vaig pagar una quota
      Dolça Parvati | 08/03/2009 a les 22:37

      I més gent també. L'import de la quota, per a les millores? Si no de la primera, de la següent. No crec que siga tan difícil i costós fer alguns canvis com els que proposa el company Sangifetge. Aquesta podria ser una acció eficaç i adequada per a dur a terme des de l'Associació. Una de les coses que es va dir a la reunió de Premià era que, inevitablement, els no-socis es podien beneficiar també de les iniciatives dels socis. Per mi, endavant.
      I si no són viables els canvis, doncs mira, "ajo y agua".
      • jo estaria a pagar una quantitat fixe mentre no fos desorbitada
        gypsy | 08/03/2009 a les 22:58

        si fos per millorar la pàgina i intentar rescatar-la dels problemes econòmics que tots sabem que pateix. Estic d'acord amb el company Sangifetge, eliminar les puntuacions i permetre que cada autor (com en un blog) pugui eliminar-se ell mateix els comentaris ofensius. Si, s'elimina comentaris constructius, allà ell. Ara, el que es segur és que s'acabaria amb els trolls per sempre més.

        Una abraçada.

        gypsy
        • m'he descuidat "disposada" en el títol anterior n+
          gypsy | 08/03/2009 a les 22:59

        • Un altre apunt: Tot el que és gratuït no es valora,
          gypsy | 08/03/2009 a les 23:06

          Us ho dic des del tema sanitari que em toca d'aprop.
          Això que els medicament no es paguin i siguin "gratis" (la gent encara no sap que això ho paguem tots), fa que les persones acumulin innecessàriament, caixes i caixes de medecines que són retornades a la farmàcia quan se'ls hi canvia el tractament.

          Les bosses de plàstic que es cobren als supermercats com Lidl i d'altres, fan que la gent porti la seva pròpia bossa per no pagar deu cèntims de més!. Això ja ho diu tot.

          Penso que poder publicar no hauria de ser gratis, tot té un cost. Es tracta de fer números i plantejar-ho.

          (només la meva opinió)

          gyps
        • gypsy
          Leela | 08/03/2009 a les 23:26

          doncs per això, i per més coses, es va crear l'associació. La info està a Inici (tot i que allà no sé si posa l'import de la quota, però hi ha un e-mail per a fer preguntes).

          ah! i estic totalment d'acord amb el que dius en el post sobre el que és gratuït que no es valora (tot i que gratuït no és res mai, darrera hi ha sempre l'esforç s'algú o de tots!)

          petons!
      • Al meu parer
        Leela | 08/03/2009 a les 23:22

        i tot i que no volia posar cap post sobre aquest tema dels comentaristes, doncs aquests temes s'alimenten i creixen gràcies als nostres posts al fòrum, ja siguin graciosos, ocurrents, indignats, raonats, justificats,...

        Volia esmentar que una associació està formada per associats (com per exemple la Dolça i d'altres), vaja per nosaltres i que quan més associats hi ha més gran i amb més possibilitats de fer coses té l'associació no només pels diners, sinó per les idees i per la 'mà d'obra' i efectivitat a l'hora de fer coses.

        Amb els associats que hi ha ara (que no sé quants són però no gaires) no sé ni si arribaria per 'pintar les parets de RC' d'aquest color granate tant bonic.

        Entenc que el problema dels comentaristes desafortunats molesti però, sincerament, no acabo d'entendre com pot ser que molesti tant sobretot ara que ja ha passat un temps, que no són cap novetat i que per tant ni tan sols ens agafen per sorpresa, que ja sabem de quin peu calcen.

        Vaja que el que volia dir és que, estic d'acord amb que hi ha moltes coses que es poden modificar de la pàgina (com això que esmenteu) però em sembla que tal com està tot, jo personalment ja estic contenta amb que la pàgina de RC es torni a engegar quan es penja per un motiu o altre.


        • només era per millorar la pàgina
          gypsy | 08/03/2009 a les 23:38

          lo dels trolls evidentment no és el més important.
          El pitjor és el problema econòmic real de RC per mantenir-se.
          Jo vaig fer diversos pagaments d'aquells voluntaris, d'uns 20 euros cadascun, crec recordar.
          Si fer-se de l'associació implica pagar una quota per poder millorar el que sigui, m'hi faig ara mateix.
          Jo, del que no disposo és d'hores per poder dedicar, per això no m'hi havia fet, perquè molt activa sé del cert que no podria ser-ho. Ara si puc ajudar en quelcom, ho faré encantada.
          Mira m'hi apunto ara mateix i aviam si més gent fa el mateix, sobretot els que exposen queixes, com jo mateixa.

          Petons Leela!!


          gyps
          • :-DDD
            Leela | 08/03/2009 a les 23:45

            eps! si tot el que dieu em sembla genial. Tot el que sigui per millorar això que en certa manera és una miqueta de cadascun de nosaltres és perfecte!

            I mira, les hores que dius que no disposes ja les dones dient el teu parer i les teves idees per millorar, tant tu com els altres.

            Jo només volia dir que el que dieu està molt bé però que, des del meu punt de vista que pot ser molt criticable, el tema dels trolls el veig com estar decidint si portem natilles o donuts de postres a la gent que s'està morint de fam... Vaja que, com tu bé dius, no és el més important, ara com ara.

            Mmmmm.... la teva visceralitat m'encanta!!! jejejejeje!!!

            Petonarrus guapi!!
            • petonarros a vosaltres!
              gypsy | 08/03/2009 a les 23:54

              que ens aguanteu, tot el dia amb queixes i a l'hora de la veritat sense fer tot el que està al nostre abast!

              muakissss!

              :D
  • RE: x alusions , sobre els trolls
    aurora marco arbonés | 09/03/2009 a les 11:16

    És una idea excel.lent. Compteu amb mi pel que convingui. Si no hi ha notes, potser els que alguna vegada hem arrivat a los "40 principales", podrem respirar tranquils i no haver de bategar-te el cor quan veus que t'insulten i fins i tot t'amenacen. Jo he rebut amenaces i he arribat a tenir por, perquè signo amb nom i cognoms reals.
    Si s'ha de pagar una quota, es paga, la tranquil·litat s'ho val. Només penso que hauria de ser de manera que no s'hagi de donar el número de compte publicament.
    Estic encantada amb la proposta

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.