Detall intervenció

RE: Caretes fora!

Intervenció de: Rodamons | 24-09-2013

Ara comencen les màquines del espanyolisme a treballar, a tirar merda contra qualsevol que vulga menejar-se d'Espanya. I ho fan perquè saben que aquesta cosa que ells anomenen Espanya no és res sense les perifèries.

Vos anime a que participeu en elRepte Clàssic 452. La independència..

Imagineu Els Països catalans independents.


Respostes

  • RE: Caretes fora!
    Ivan Bonache | 24/09/2013 a les 08:21
    Llegeixes les notícies i se't cau l'ànima als peus. Com es pot tergiversar la història d'aquesta manera i fer comparacions tan desafortunades amb tanta lleugeresa.

    "Bellotero"? Crec que és el mínim que es mereix que li diguin, però com sempre, lluitem amb raons de pes i actes cívics i reivindicatius, no caiguem en la trampa de respondre malament a aquestes provocacions o ja tindran les raons que busquen per desacreditar Catalunya.
  • RE: Caretes fora!
    Galzeran (homefosc) | 24/09/2013 a les 10:17
    Jo encara no entenc als qui tenen dubtes. El camí és únic i evident. Podríem haver xerrat en altres temps, ara sols anar per la nostra banda ens val. I les seves paraules públiques ens donen al raó (no puc imaginar les privades) als qui volem separar-nos, malgrat no cal perdre el contacte, ells a ca seva i naltros a la nostra.

    A Catalunya s'escoltava Stella Splendens" quan altres encara no havien passat del pandero.
  • RE: Caretes fora!
    Rodamons | 24/09/2013 a les 17:08
    Ara comencen les màquines del espanyolisme a treballar, a tirar merda contra qualsevol que vulga menejar-se d'Espanya. I ho fan perquè saben que aquesta cosa que ells anomenen Espanya no és res sense les perifèries.

    Vos anime a que participeu en elRepte Clàssic 452. La independència..

    Imagineu Els Països catalans independents.
  • RE: Caretes fora!
    T. Cargol | 25/09/2013 a les 16:26
    Diries, doncs, que millor que no s'hagués dut a terme?
    Jo tinc aquesta mateixa discussió amb un fill meu i no me'n surto. Jo li dic que està fent ucronies (analitzar aquell temps amb els ulls d'ara) L'actualitat es filla d'aquell pacte, sense el qual els plantejaments que es fan no serien, senzillament, possibles,...També, tonguem en compte que les polítiques criminals dels govenrs europeus només són possibles per la debilitat de l'esquerra actual i no eren pensables enla transició. El mateix pel fatxerio de la dret a nacionalcatolica.
    • Susto o muerte
      qwark | 25/09/2013 a les 18:59
      Això de la transició em recorda una mica a l'acudit de "susto o muerte". Van fer un "pack" on, amb la democràcia et venien un borbó vitalici i hereditari, unes autonomies de "relaxing cup of café con leche para todos". I tot vigilat de ben a prop pels senyorets de l'exèrcit. Votar Sí a la constitució era "susto". Votar No hauria estat "muerte".

      Jo també estic d'acord que ja va ser molt aconseguir la democràcia en aquelles circumstàncies. Però com que ara tenim unes altres circumstàncies, doncs potser podem plantejar que la "legalitat vigent" és filla del franquisme, que alguns polítics professionals són pèssims demòcrates i que el Tribunal Constitucional és una broma de mal gust. I que si aquesta Constitució hereva de la legalitat del franquisme ha de servir per anul·lar la voluntat d'un poble, ja se la poden confitar.

      I no em val allò de "ah, haber elegido muerte".
      • RE: Susto o muerte
        T. Cargol | 25/09/2013 a les 19:55
        Sí, estic d'acord amb tu,...es pot i s'ha de canviar. Però cavileu! Les coses ni eren ni són senzilles i equivocar-se és fàcil.
        • RE: RE: Susto o muerte
          Ivan Bonache | 26/09/2013 a les 08:16
          Equivocar-se és fàcil, però no fer res per por a equivocar-se, és horrible.
          Fa trenta anys, s'ha de reconèixer, la transició va ser un èxit, però les necessitats d'aquells temps eren unes, i les d'ara, són unes altres.
          Hauríem de ser capaços de poder adaptar les lleis a les necessitats actuals, i un document que amb només 30 anys ha quedat anacrònic no pot servir d'escut per a tot, per a tot el que fa olor a llibertat.
          Diàleg? Clar que si! Però no hi ha diàleg possible! Aquest és el problema: "la Constitució diu que no, el TC diu que no, apa, calladets i asseguts o vindran els grisos" ;)

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.