Detall intervenció

Per a AssociacioRelataires

Intervenció de: Joan Colom | 11-04-2024

En la intervenció "x Joan Colom" del dia 02/04/2024, m'escrivíeu això:

"Ja saps, Joan, que hi ha gent que no agrada que ens autocomentem, i algú t'ha marcat el teu propi comentari com ofensiu.
Mira en la mesura que et sigui possible, escriure aquests comentaris en el fòrum, on tothom et pugui llegir i contestar.
Nosaltres aviat marxarem de la pàgina, i esperem que aquesta època de calma s'allargui, però ja no ho sabrem. Per això cal que ens respectem tots, els uns i els altres. Hem vist disputes molt agres per aquí, i amb respecte, aquestes coses es poden evitar."

Acabo de descobrir que l'autocomentari al meu relat "Santa innocència", que va motivar aquesta intervenció, ha desaparegut.

A mi em sembla perfecte que hi hagi relataires a qui no agradin els autocomentaris, igual que n'hi ha d'altres a qui no ens molesten i que fins i tot opinem que, quan el seu contingut no és una resposta als comentaris d'altri o un agraïment per la visita, sinó un aclariment sobre el propi relat, com ara la detecció d'errors de puntuació, crec que és més adient fer-ho d'aquesta manera: si sovint resulta difícil trobar al Fòrum l'última convocatòria d'un repte, imagineu-vos com podria arribar a ser-ho, encara molt més, si el Fòrum es convertís en una mena de Rambla per on, a més dels convocants i participants d'aquests reptes, hi circulessin TOTS els autors amb ganes d'autocomentar els seus relats.

En el cas de l'autocomentari esborrat, encara quedava més justificat fer-lo on l'havia fet per un altre motiu: demanava als meus lectors que n'opinaven sobre el fet d'escriure jo en negreta els punts, comes, dos punts i punt i coma, perquè escrivint amb caràcters de mida 3 (per defecte, la mida és 2) em donava la sensació que no es veien prou bé. La consulta era pertinent perquè aquesta feina addicional, remenant tags HTML, era la causa de molts dels errors abans esmentats. No cal que us digui que aquests caràcters més grans només els faig servir a la meva pàgina; fer-ho també en els reptes del Fòrum podria ser interpretat com a competència deslleial.


Respostes

  • RE: Per a AssociacioRelataires
    Atlantis | 12/04/2024 a les 09:37
    Tampoc ho entenc.
  • RE: Per a AssociacioRelataires
    AssociacioRelataires | 12/04/2024 a les 10:13
    Hauries d'haver tornat a enviar el comentari.
    La nostra errada va ser no eliminar el comentari de la llista com ofensiu. Aquí et demanem disculpes, ens va passar per alt fer-ho.

    No som els únics que validem. Hi ha autors antics que tenen opció de validar relats, i ara també poden eliminar comentaris ofensius, com nosaltres i els nous relataires que validen relats. És molt possible que algun ho hagi esborrat en veure'l pendent d'eliminar.

    Tens dus opcions:
    1/ Ara tenim l'opció de tornar a posar el teu relat a pendents de publicar, de manera que podries tornar a editar el teu relat i afegir dins del relat, al final de tot com fan alguns relataires, comentaris sobre el treball presentat, i així no seria un autocomentari que pogués ofendre ningú.
    S'han de respectar totes les opcions?

    2/ Torna a fer un autocometari, i encreuar els dits.
    No en tenim altra.

    Un cop més, disculpa la nostra badada en no treure'l d'ofensius.
    • RE: RE: Per a AssociacioRelataires
      Galzeran (homefosc) | 12/04/2024 a les 10:23
      Cal afegir a aquesta intervenció que si et posen el relat a pendent de publicar, no es perden els comentaris fets, sols canvia la data de publicació. Els comentaris que no s'han esborrat tornaran a aparèixer en republicar-lo.

      Per si et feia basarda que es perdessin els comentaris que hi ha ara en el teu relat.
  • RE: Per a AssociacioRelataires
    Joan Colom | 12/04/2024 a les 11:25
    Això és el que faré: sense esborrar res, de moment, enviaré de nou el relat, amb l'error de puntuació corregit. Un cop publicat, si veig que la nova versió incorpora les 130 lectures i els 2 comentaris, esborraré l'antiga; si no, esborraré la segona versió i provaré de fer un autocomentari a la primera.
  • RE: Per a AssociacioRelataires
    Joan Colom | 13/04/2024 a les 09:12
    M'heu publicat la versió corregida de "Santa innocència" i, tal com suposava, no ha arrossegat els dos comentaris ni el nombre de lectures de l'anterior, així que l'eliminaré i tornaré a penjar un autocomentari de l'antic.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.