Detall intervenció

Doctor, doctor...

Intervenció de: Merinnash | 18-08-2006


La veritat, doctor, és que més que un desig és una tossuderia per part meva... sí, tal com ho sent; ja sé que no és gaire normal, és per riure-se'n, però vaja... jo tampoc sóc gaire normal, sempre he tingut molt mala sort. Però anem al gra... la qüestió és que no tinc una mala vida, ara mateix estic bé com estic, però des que fa dos anys vaig intentar suïcidar-me (perquè, cregui'm doctor, llavors sí que estava enfonsat...) que tinc un nosequè que em corca per dins... Que perquè estava enfonsat? Doncs... vaig trobar-me la meva dona amb el meu veí enganxat al seu cul, sap? I a sobre havien tacat els llençols del Real Madrid, aquells que em feien dormir com un angelet... hauria d'haver vist quina cara de babau, tota desencaixada per l'escena, que vaig fer! Però en fi, això que anava dient, que suïcidar-se no és fàcil, i com que la meva dona sempre em deia que no servia per res... Per cert, vostè sap on trobar les estovalles a casa seva? I com doblegar-les? Bé, perdó... doncs vaig decidir que, com que el primer intent va ser fallit (perquè en realitat sóc un desastre, és veritat...) vaig decidir que jo havia d'haver mort i ho havia de tornar a provar perquè, collons, no podia ser que fos tan ruc com deia la meva dona! Així que després d'haver intentat tirar-me daltabaix i només aconseguir trencar-me el braç dret i la cama esquerra, vaig provar de engolir-me una bala antiga del meu pare però, com que la pistola també era antiga i del meu pare, la bala es va encallar... També vaig anar un dia al barri xinès, a veure si m'atracaven (per negar-me i que em clavessin la navalla o em batessin a cops de puny...) però vaig oblidar-me el rellotge d'or a casa... Per això vaig decidir venir a veure'l, per saber si tenia cap possibilitat de morir pròximament gràcies a algun càncer, o vés a saber què. Ara que em diu que estic fort com un roure, provaré de deixar-me el gas obert...

PD: Em sembla que és així, no? Espero que estigui ben penjat i això... Quan acabi el termini direu qui guanya o com va?


Respostes

  • La millor parella és la que se'n riu d'ella mateixa.
    angie | 17/08/2006 a les 14:46

    Ens embarcàrem en l'aventura més gran de totes : capbussar-nos de la maneta en l'abisme de la convivència. Si jo hagués dissenyat Port Aventura no hagués gastat hores ni diners en aixecar el Dragon Khan, hauria posat una pantalla gegant on es projectessin moments de la vida de parella, tot un assortiment de tobogans i acceleracions que fan pensar en un sobtat descarrilament.
    El que vaig descobrir després d'unes quantes setmanes va ser que, ni tan sols el més profund dels amors impedeix que existeixi una lluita pel control (el del comandament a distància també). I, és clar, la dona està al capdavant, o millor, l'home no hi és, especialment si parlem de les tasques domèstiques. Mai planxo bé un pantaló, sempre gasto massa al fer la compra, no classifico de la mateixa manera les tovalloles a l'armari i tampoc encerto la marca escollida de sabó per rentar. Això no passava quan cadascú vivia a casa seva... I a on reconec que no puc evitar rendir-me és en el tema del menjar. Però aquí també acaba guanyant ella, i bé, m'encanta, jaja... Ahir, sense anar més lluny, vaig arribar a casa després d'un dia esgotador i amb més gana que un mestre d'escola i ella, que havia tingut temps de fer el sopar, em presenta un plat d' amanida verda i un ou passat per aigua. No sabia si riure o plorar, la mandíbula lluitava per no desencaixar-se de la tensió que m'omplia la boca i en un gest contingut de dolçor li vaig dir :
    - Tindries l'amabilitat de dir-me on és el tall?. O estem encetant les jornades de cuina vietnamita i no me n'he assabentat?.
    La batalla havia començat. Amb la seva particular ironia em contestà :
    - No, estimat. D'això se'n diu una dieta equilibrada i saludable, fàcil de païr i que no et deixarà babejant al sofà com cada nit davant el televisor.
    Mentre les seves paraules em batien les galtes amb força, ella no parava de riure i quan jo ja estava a punt d'alçar-me i abandonar la taula, s'aixecà i amb un gest trapella m'ensenyà el cul tot dient-me :
    - Vinga no t'enfadis amor, avui els postres són de categoria.

    • nota pel jutge ...
      angie | 17/08/2006 a les 14:49

      m'he passat d'unes poques paraules però no tinc temps per a modificar... entendré que no l'acceptis, però estava inspirada, jajaja

      angie
    • RE: La millor parella és la que se'n riu d'ella mateixa.(definitiu)
      angie | 17/08/2006 a les 14:56

      Ens embarcàrem en l'aventura més gran de totes : capbussar-nos de la maneta en l'abisme de la convivència. Si jo hagués dissenyat Port Aventura no hagués gastat hores ni diners en aixecar el Dragon Khan, hauria posat una pantalla gegant on es projectessin moments de la vida de parella, tot un assortiment de tobogans i acceleracions que fan pensar en un sobtat descarrilament.
      El que vaig descobrir després d'unes quantes setmanes va ser que, ni tan sols el més profund dels amors impedeix que existeixi una lluita pel control (el del comandament a distància també). I, és clar, la dona està al capdavant, o millor, l'home no hi és, especialment si parlem de les tasques domèstiques. Mai planxo bé un pantaló, sempre gasto massa al fer la compra, no classifico de la mateixa manera les tovalloles a l'armari i tampoc encerto la marca escollida de sabó per rentar. Això no passava quan cadascú vivia a casa seva... I a on reconec que no puc evitar rendir-me és en el tema del menjar. Aquí també acaba guanyant ella, i bé, m'encanta, jaja... Ahir, sense anar més lluny, vaig arribar a casa després d'un dia esgotador i amb més gana que un mestre d'escola i ella, que havia tingut temps de fer el sopar, em presenta un plat d' amanida verda i un ou passat per aigua. No sabia si riure o plorar, la mandíbula lluitava per no desencaixar-se de la tensió que m'omplia la boca i en un gest contingut de dolçor li vaig dir :
      - Tindries l'amabilitat de dir-me on és el tall?. O estem encetant les jornades de cuina vietnamita i no me n'he assabentat?.
      La batalla havia començat. Amb la seva particular ironia em contestà :
      - No, estimat. D'això se'n diu una dieta equilibrada i saludable, fàcil de païr i que no et deixarà babejant al sofà com cada nit davant el televisor.
      Mentre les seves paraules em batien les galtes amb força, ella no parava de riure i quan jo ja estava a punt d'alçar-me i abandonar la taula, s'aixecà i amb un gest trapella m'ensenyà el cul tot dient-me :
      - Vinga no t'enfadis amor, avui les postres són de categoria.

      • RE: RE: Repte 158- El xucla-mots
        Josep Bonnín Segura | 17/08/2006 a les 19:48

        L'editor estava desconcertat. I a l'altra banda del telèfon sentia com algú s'estava desencaixant les mandíbules amb una gran rialla.
        -Pareix mentida que aquest bàmbol de l'impremta ara mateix s'estigui xapant el cul, i que no se n'adoni del meu problema.
        Penja el telèfon.
        Faltaven unes hores per la presentació del llibre. I allà els tenia. Enquadernats. amb la il·lustració triada amb l'autor. Tot semblava normal. Havien arribat ahir el vespre. Abans de partir, tancà totes les finestres per prevenció. Les portes ben barrades. Res podia destorbar la presentació. S'ho jugava tot a una carta. Li calien els doblers. La primera vegada que traïa els seus principis. El llibre era una autèntica patata.
        Joel, l'autor, ufanós i petulant. li havia telefonat. Tot sulfurat.
        - Joan, que t'has begut l'enteniment.
        -I ara que et passa, ja et vaig enviar els llibre que em demanares.
        -És vera. I saps que m'he trobat.
        -No (mentida piadosa)
        -Els llibres, si amb el títol "Batre", la il·lustració i totes les fulles en blanc. Que putes han fet a la impremta?
        -Tranquil. Ahir al vespre jo els vaig fullejar i tots tenien el text. (Segona mentida piadosa).
        -Fes alguna cosa i ràpid i penjar.

        Joel, pensà que era el seu final com a editor. De sobte gira el cap i va veure un petit animaló que estava aferrat al periòdic del dematí. Ja s'havia menjat totes les lletres de la portada. Inaudit. No existia cap animal tan àvid pels mots, excepció feta dels censors durant el franquisme.
        Dos ulls saltirons i una boca allargada en forma de xuclador, per on ingeria lletres i paraules a una velocitat vertiginosa. Incomprensible.
        -Ei, Joan, sóc el xucla-mots. Em dedico a xuclar totes les bajanades, que no caldria que quedessin escrites. I faig molt bona feina com hauràs pogut comprovar.
        Joan somrigué, i se'l mirà en silenci. Tal volta tenia tota la raó del món. Encengué una cigarreta, reflexionant quins llibres podien ésser més del seu grat. En tenia un bon assortit. No passaria fam aquell animaló tan sabut.

  • La meva vida, curta i trista
    mjesus | 17/08/2006 a les 22:39

    A la floristeria de la Rosa, jo estic fantàstic; rodejat de flors precioses i rams magnífics. En aquell racó sentia les converses de les clientes. Ah, les noies!, S'acostaven sí, però només podia veure el seu nas i aquells forats enormes que xuclaven el meu pol·len, flairant-me amb delit! Jo volia batre les fulles però era del tot impossible, restava immòbil. Allò em desencaixava.

    Però us explicaré una història que si voleu us la creieu I si no…!

    De petit, petit, ja deia mentides, em renyaven i, jo, com si res, m'inventava històries per evitar els càstigs: als pares, als mestres, fins i tot als amics. Quan tenia setze anys, amb les noies, era terrorífic. Com les engalipava! Amb els nois em divertia d'allò més. El mirall -el meu millor aliat- em deia: ets insuperable, Narcís! I jo, segur de mi mateix, no tenia por de ningú. Només a la tieta Nèmesi -que m'estimava molt-; tan gran i geniüda, per alguna raó insospitada, la temia. Un dia que em va venir a veure, va dir amb to seriós: «Narcísssss, si no deixes de dir mentides, algun dia et convertiràssssss en una floooor!» La seva veu de tro i el to litúrgic, em van sorprendre.
    «Oh! una catàstrofe hahahahaahahahahah! -vaig contestar mofeta. «Riu, riu -va contestar-. Qui riu l'últim riu millor!» No la vaig tornar a veure mai més, i jo pobre Narcís, em vaig transformar en una flor de la nit al dia. Com? Preguntareu, doncs ni jo mateix ho sé, la qüestió és que, de cop i volta, vaig sentir unes mans que agafaven la meva torreta, era la Rosa.
    *
    I aquí passo part de la meva vida, -curta i trista, per cert- fins que em trasplanten a un altre torreta. És l'únic plaer que tinc! Quan la terra és verge i suau…, les meves arrels s'escampen sacsejant-la. Ah! Si ho pogués fer amb el cul de les noies! A la botiga, tinc un mirall davant meu, que em consola, però …res…, ni mentides. Tragicòmic, oi?
    Ara ja podeu riure ben amples, sóc en Narcís el grillat!

  • Doctor, doctor...
    Merinnash | 18/08/2006 a les 16:29

    La veritat, doctor, és que més que un desig és una tossuderia per part meva... sí, tal com ho sent; ja sé que no és gaire normal, és per riure-se'n, però vaja... jo tampoc sóc gaire normal, sempre he tingut molt mala sort. Però anem al gra... la qüestió és que no tinc una mala vida, ara mateix estic bé com estic, però des que fa dos anys vaig intentar suïcidar-me (perquè, cregui'm doctor, llavors sí que estava enfonsat...) que tinc un nosequè que em corca per dins... Que perquè estava enfonsat? Doncs... vaig trobar-me la meva dona amb el meu veí enganxat al seu cul, sap? I a sobre havien tacat els llençols del Real Madrid, aquells que em feien dormir com un angelet... hauria d'haver vist quina cara de babau, tota desencaixada per l'escena, que vaig fer! Però en fi, això que anava dient, que suïcidar-se no és fàcil, i com que la meva dona sempre em deia que no servia per res... Per cert, vostè sap on trobar les estovalles a casa seva? I com doblegar-les? Bé, perdó... doncs vaig decidir que, com que el primer intent va ser fallit (perquè en realitat sóc un desastre, és veritat...) vaig decidir que jo havia d'haver mort i ho havia de tornar a provar perquè, collons, no podia ser que fos tan ruc com deia la meva dona! Així que després d'haver intentat tirar-me daltabaix i només aconseguir trencar-me el braç dret i la cama esquerra, vaig provar de engolir-me una bala antiga del meu pare però, com que la pistola també era antiga i del meu pare, la bala es va encallar... També vaig anar un dia al barri xinès, a veure si m'atracaven (per negar-me i que em clavessin la navalla o em batessin a cops de puny...) però vaig oblidar-me el rellotge d'or a casa... Per això vaig decidir venir a veure'l, per saber si tenia cap possibilitat de morir pròximament gràcies a algun càncer, o vés a saber què. Ara que em diu que estic fort com un roure, provaré de deixar-me el gas obert...

    PD: Em sembla que és així, no? Espero que estigui ben penjat i això... Quan acabi el termini direu qui guanya o com va?
  • Quin fàstic de dia!
    Àfrika Winslet | 18/08/2006 a les 16:52

    Venia amb la cara desencaixada, amb uns morros de pam i mig...

    - Però Marina... què t'ha passat?

    - Què m'ha passat?? De tot, Clara, de tot!!

    En veure els seus ulls encesos, els punys tancats... el cabell moll i les mitges noves esgarrinxades, ja vaig pensar que potser no ho havia d'haver preguntat. No en aquell moment...

    - Mira, he anat a buscar a la Cristina, hem agafat el bus (que, evidentment, ha trigat més del previst) i hem arribat (tard) al concert d'en Pere i la colla. Hem gaudit del concert i hem parlat amb la gent que hi havia (no gaire, la veritat). La Cristina m'ha tirat a sobre (sense voler) mig got de coca-cola a la samarreta blanca... mira com ha quedat, feta una pena! Evidentment estava el Sergi per allà, ja va dir que hi vindria, i jo no gosava ni acostar-m'hi... amb aquestes pintes i la vergonya que em fa! Quan ha acabat el concert (per fi...) han posat música per ballar i han baixat una mica de menjar perquè piquéssim. I estava agafant unes olives quan el porc d'en Pau m'ha aixecat la faldilla davant de tothom!! Evidentment, totes les mirades s'han concentrat en el meu cul gros... i en Pau vinga a riure!! Ara, el cop de puny amb què el Sergi l'ha batut ha estat memorable... i tan d'imprevist que gairebé m'ennuego amb les olives! Llavors, en Sergi m'ha agafat pel braç i m'ha dut un moment a fora... imagina't! Jo m'estava morint!

    - Què dius! Sí? I què, i què!!

    - Doncs hem començat a parlar, primer ell disculpant-se per en Pau... i hem anat a fer una volta i quan estàvem a punt de... bé, de besar-nos... ha començat a ploure a bots i barrals!! En fi, que he hagut de tornar-me corrents cap a casa... collons...! Però això no és tot! Quan venia corrents per la nostra vorera se m'ha creuat un gat que es veu que s'ha espantat, s'ha entortolligat amb les meves cames i la faldilla i... m'ha esgarrapat les mitges noves!! Quin fàstic de dia!


  • El Pelat (Un conte per a nens, sense cap pretensió)
    Bruixot | 18/08/2006 a les 20:49

    Tenia el cap pelat i ple de puces. Estava escanyolit i feia un miol que gairebé no es sentia, tant dèbil que estava. Però al Guillem se li varen il·luminar els ulls al veure'l, i va dir al seu pare:

    -Pare, pare, ens el podem quedar?

    Després de remugar una estona, van acceptar que se'l quedarien però que el Guillem seria el que el cuidaria. I va resultar que, un cop li varen donar de menjar i el varen netejar de dalt abaix, es va transformar en un gat d'allò més eixerit.

    Clar, no era el súmmum de la bellesa. De fet la mare deia que era el gat més lleig del món, però era d'allò més divertit...

    El Guillem no parava de riure quan començava a perseguir una piloteta per tota la casa, i tirava per terra els testos de la mare; o quan desencaixava les peces de lego del germà gran, que es posava fet una fera.

    La veritat, però, és que es feia estimar, quan et mirava amb el cap tot peladet. Quan caminava, com que tenia una cama ranca de darrera, movia el cul d'una manera que semblava una vedette, que vulgues seduir-los a tots. I prou que ho feia!

    -Es dirà Pelat-va dir el Guillem amb cara seriosa.

    Un dia que la mare estava batent els ous per fer una truita de patates, d'aquelles que tant li agradaven al Guillem, el Pelat va passar esperitat per entre les seves cames i el bol on hi havia els ous va caure a sobre seu, deixant-lo ben cobert d'ou.

    I va resultar que l'ou era justament el producte que necessitava el pèl del Pelat per créixer de manera ben ufanosa!

    Així que li va començar a créixer el pèl al cap i a la resta del cos, fins que va esdevenir el gat més pelut del barri.

    I a la closca del cap, que abans era un erm sense cap pèl, li va sortir una cresta tant alta que tothom li deia el punki Pelat!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.