Foto de perfil de Josep Bonnín Segura

Josep Bonnín Segura

Illes Balears,

407 Relats, 921 Comentaris
536188 Lectures
Valoració de l'autor: 9.74

Biografia:
Vaig néixer a Ciutat de Mallorca l'onze d'agost del 1952.
He escrit des del catorze anys.
Sóc un aprenent de poeta.

Col.labor a les revistes: "Furn-All-Lugg" i a "Espais...de res a poc", on s'ha publicat per fases el meu recull: "Cançó de l'home de les mans arrugades i altres poemes de llum" i just ara s'està publicant per fases el meu recull "Esbart de boires"

M'han publicat (abril 2007) el meu primer recull de poemes amb el nom de "Cadències quotidianes" Edit.Can Sifre-Col·lecció L'Argentera

Maig 2009 editorial Can Sifre-col·lecció L'Argentera-prosa, m'ha publicat el llibre de relats breus: "Sota la meva mirada"

He participat en dos llibres conjunts: "10x10 microrelats" Edicions de la Quadriga S.L. i a "Erotisme som tu i jo" editat conjuntament relatsencatala.cat/emboscall.

Febrer de 2008- es muntà una performance amb la seva professora de flauta travessera Ana Belen Sánchez , titulat "La flauta i la poesia", on es conjuntaren poemes , prosa poètica i música. Es feu a l'església de l'Hospital de Sóller.


r El projecte del llibre-homenatge a Miquel Martí i Pol està maquetat, tan sols pendent de correcció i impremta. Gràcies al 25 poetes i poetesses que han enviat els seus poemes. l'editor és en Toni Cardona, Editorial Can Sifre. El seu títol serà: "Flaires d'enyor". En memòria de Miquel Martí i Pol, un poeta del poble"

Novembre de 2010 he participat en el llibre "Garbuix de contes" editat per l'Associació de Relataires en Català i l'editorial Meteora; amb el conte: "Glasonia, Història d'una volva de neu" i molt orgullós d'haver pogut compartir el llibre amb diversos autors i autores als que tinc molta estimació.

Octubre 2011 Col.laboració en el llibre de diversos autors de poesia social i de denuncia "Tensant el Vers" publicat per Meteora amb la col.laboració de l'Associació de relataires en català. El meu poema és "El prodigi del poeta"

He participat en el projecte del meu amic-poeta Marc Freixas, el seu recull de poemes s'ha publicat amb el títol "El llarg camí d'escriure" .He tengut l'honor d'escriure l'epíleg i l'amic comú Vicenç Ambrós el pròleg. Des d'aquí vull felicitar a Marc, perquè ha aconseguit acomplir el seu/ un poc meu també/ somni.

Octubre 2012 particip al llibre conjunt "Llibertat" Associació de relataires en català, editat per Meteora, amb el poemes "Esclau silenci" i "Cadenes"
Desembre 2012 al recull de contes "Les estrelles" amb el conte "Starkia i la desaparició de les estrelles"

Estim la paraula, i escric perquè el món recuperi la sensibilitat perduda, retorni a la fantasia , i visqui d'una manera més lúdica la vida.Ja hi ha prou crueltat repartida.

Sóc terapeuta energètic. I treballo l'aromateràpia i el massatge. També la gemoteràpia i flors de Bach. Havent incorporat una teràpia energètica: Sanació reconnectiva
Fa 3 anys he fet la mestria de Reiki, mètode USUI.
M'encanta quasi tota la música , toc la flauta travessera.Admir a Miquel Martí i Pol
M'encanta el seu vers "Tot és possible, tot està per fer"

"És injust que el qui porta l'eterna cançó ho faci en veu baixa" diu un vers meu.


Photobucket - Video and Image Hosting
Salvem de l'esfalt l'origen del Vol¡

Si voleu contactar amb mi, el meu e-mail: jkeops@hotmail.com

El meu bloc: Poemes de'n Josep

El meu darrer bloc creat: "Jo et portaré la llum"
Jo et portaré la llum

R en Cadena

"Helena em va encadenar i jo he passat la cadena a Camps de tristor i a Itaca"

(descobreix què és "R en Cadena")

AQUEST RELATAIRE
AGRAEIX COMENTARIS SINCERS, CRÍTICS I CONSTRUCTIUS. TOTES LES OBSERVACIONS SERAN BENVINGUDES, SÓC AQUÍ PER APRENDRE I MILLORAR! GRÀCIES!

Últims relats de Josep Bonnín Segura

Últims comentaris de l'autor

 • Moltes gràcies Helena.
  Una aferrada pel coll (Així ens acomiadem a Mallorca)

 • Moltes gràcies Rosa, per les teves encertades paraules

 • Moltes gràcies Perla de Vellut. Quina gran sort conèixer a Miquel Martí i Pol. Vaig començar a escriure a aquesta pàgina el 2004. Prop de 400 escrits: articles, poemes i relats breus.
  Vaig iniciar un projecte, escriure un llibre homenatge a Miquel Martí i Pol.
  Vint poetes m'enviaren poemes dedicats a ells. Ja estava maquetat, tot I que la crisi de les editorials feu que no és pugués fer. No descarto, tornar-ho intentar.
  Encantat del teu comentari Perla de Vellut

 • Moltes gràcies amics relataires! Va ser una retrobada preciosa amb en Toni Arencón.
  Vàrem gaudir molt.
  Una aferrada pel coll des del Pla de Mallorca.

  Josep Bonnín

 • Han hagut de passar 15 anys per llegir la teva carta
  Estic molt agraït. I m'han emocionat les teves paraules
  Quan pugui escriure al correu electrònic
  que has deixat.
  Mil gràcies!
  Josep Bonnín

 • Han hagut de passar 15 anys per llegir la teva carta
  Estic molt agraït. I m'han emocionat les teves paraules
  Quan pugui escriure al correu electrònic
  que has deixat.
  Mil gràcies!
  Josep Bonnín

 • Gràcies Aleix per les teves paraules què m'honoren.
  Seguiré, tan com pugui, compartint les creacions que faci amb el do que m'atorgaren.
  Una abraçada poètica.

 • Moltes gràcies Lecram pel teu comentari.
  Una abraçada!

 • Moltes gràcies Aleix pel teu comentari, i conent el que em parles de Lluís Llach. Sempre proper a Miquel Martí i Pol a qui estimava, i admirava molt; com a molts altres poetes i poetesses.
  Cercaré el teu relat i et comento.
  Una aferrada pel coll!

  Josep

 • Unes paraules tsn meves que em fan mal. Al mateix temps la poètica i la musicalitat em fan feliç. Els poetes podem esser estrambotics i qualcuna cosa més. No deixar a ningú indiferent amb les nostres paraules.

 • Gràcies per les teves paraules Josep Maria, m'ha alegrat reber-lo i malgrat ara mateix no intervingui tant a la pàgina; me la segueix estimant tant a ella com als i a les relataires.
  Una aferrada pel coll des de les Terres de Tramuntana de Mallorca!

  Josep Bonnín

 • Moltes gràcies Reusenca per les teves paraules i pel que em dius respecte a la lluita dels docents a la que el Col·lectiu Albaïna el qual pertany li va donar tot el seu màxim suport.
  Cert que la nostra estimat Mediterrani a vegades ens separa, tot i que ens ajunta ja que ens fa partícips d'una cultura comununa i respecte als Països Catalans, ben cert que ens uneix molts fets històrics a més d'una llengua i una cultura comuna.

  M'acomiadaré de tu com fem per Mallorca, t'envio una aferrada pel coll des de l'altra costat de la mar!

  Josep Bonnín

 • Si a les Illes Balears el PP està atacant amb virulència la nostra llengua, tradicions, arrels i dignitat de poble.
  No ho podem consentir i hem de lluitar en contra dels de tots els àmbits possible. Continuar amparant i protegint la llengua que ens vertebra com a Poble i Nació.
  Una aferrada pel coll des de la Vall dels Tarongers!

  Josep

 • Gràcies pel teu comentari; realment és així com dius i els versos del teu poema, tenen una profunda certesa.
  He escrit bastant sobre la mort, sobre lo imprevisible d'ella. I les diverses circunstàncies que fan que hi hagi persones que morin i altres amb situacions greus i accidents sobrevisquin. Hi ha moltes morts absurdes que no tenen lògica ni comprnsió. Vaig escriure sobre un infant que anava de la mà del seu padrí (avi) i una persiana es va despenjar d'un balcó degut a un cop de vent i mata l'infant ( a Pollensa-Mallorca).
  És triista la mort, però convé de tant en tant reflexionar sobre ella, per adonar-nos quina manera tenim de viure.
  Una abraçada
  Josep

 • Desconeix el poema de'n Salvat Papasseit, malgrat el cercaré. Si em diguéssis el títol i a quina obra està m'aniria molt millor. I moltes gràcies. M'han comparat algunes vegades la meva manera d'escriure amb el gran poeta. És un gran honor, ja que ell era i és un gran mestre poeta, amb el legat que ens ha deixat.

  Una aferrada pel coll des de la Vall dels Tarongers!

Últimes intervencions al Fòrum de l'autor