Detall intervenció

Com llegeix un bon escriptor.

Intervenció de: Taller de narrativa | 13-05-2017



Al igual que la mayoría de los escritores (quizá todos), yo aprendí a escribir escribiendo y, sin duda también, leyendo libros.

Francine Prose.



Un llibre aquest: "Cómo lee un buen escritor" de Francine Prose, editorial ARES Y MARES, que us recomano especialment.

Lluís (Calderer)


Respostes

  • RE: Com llegeix un bon escriptor.
    allan lee | 13/05/2017 a les 19:23
    Però, Lluis, em sona a llibre mmmm prepotent? N'hi ha per escriure un llibre? Jo juraria que un bon escriptor ha de llegir moltissim i també escriure, i ser observador, o imaginatiu, en fi...però la pregunta "Com llegeix..." em sembla...no sé...no tothom llegeix igual, no? Cada bon escriptor haurà llegit de diferent manera, suposo...

    Ja sé, soc un corcó. És que he entrat i dic, mira, en Lluís en una post interessant..

    Petons;-))
    • RE: RE: Com llegeix un bon escriptor.
      Taller de narrativa | 14/05/2017 a les 00:20

      Hi ha llibres per passar-t'ho bé, altres per distreure't, altres per emocionar-te... i hi ha alguns que et fan companyia. Aquest del que parlem és un d'aquest tipus, l'autora et fa sentir molt a prop, parlant dels seus autors favorits, del que fan bé i de com es pot aprendre d'ells i, sobretot, transmet com ha disfrutat amb cadascuna de les lectures de què ens parla.

      Alguns capítols: La lectura atenta, las palabras, las frases, los parrafos, aprendiendo de Chejov, los detalles, los dialogos, leyendo con valentia...

      M'entren ganes de tornar-lo a llegir.

      Bona nit.

      Lluís



Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.