Temps subjectiu

Un relat de: Baldomero Dugo Navarro
Quan per fi va sortir de la biblioteca municipal, un cop rellegides les obres completes d´H.G. Wells, el xicot s´adonà de seguida que el seu barri s´havia transformat per complet: arreu dels carrers, hi havia legions d´autòmats executant tota mena de feines, i els automòbils es desplaçaven ara sobre rodes invisibles, silencioses com la brisa.

Però, com que s´havia fet fosc, i la seva mare el renyaria si no arribava a casa a l´hora de sopar, no va perdre el temps amb sesudes preguntes. Ans al contrari, va ensumar l´aire nocturn, molt més net que de costum, enlairant-se tot seguit batent aquelles ales tan fabuloses que li havien sortit a banda i banda de l´esquena.

Comentaris

  • Amb ganes de més[Ofensiu]

    M'ha agradat llegir-te i m'he quedat amb ganes de més fantasia i transformació.
    Un relat massa curt per al meu gust, però suficient per demostrar-nos un canvi en el personatge principal.

    Continua escrivint, abraçades.

  • Rep: subjective time[Ofensiu]
    HazelJoseph | 04-11-2023 | Valoració: 10

    Emerging from the municipal library after reading all of HG Wells, the boyfriend found a futuristic world outside. But as dinner time neared, he couldn't help but wonder about how much money do authors make, even as he took flight with newfound wings into the enchanting pages of life.

  • La fantasia[Ofensiu]
    Prou bé | 14-10-2023

    Feta relat!
    Et seguiré
    Amb total cordialitat

  • fantasia[Ofensiu]
    Atlantis | 09-10-2023

    Immers en un llibre de fantasia, fas que el teu univers es transformi.
    Això et passa quan llegeixes, pots canviar el teu mon i arribar a volar.
    Endavant amb l’escriptura!!!
    • Com que he vist una petita falta (sesuda=saberuda), es bo que passis el teu text per un corrector. Et recomano Language Tool.

l´Autor

Foto de perfil de Baldomero Dugo Navarro

Baldomero Dugo Navarro

6 Relats

16 Comentaris

1081 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Em dic Baldomero, però gairebé tothom em coneix com Beri. Vaig néixer a la ciutat de Barcelona l´any 1970. Estic encantat de visitar casa vostra, envoltat de tants textos meravellosos. Porto molts anys escrivint, sobretot contes de ciència-ficció i fantasia, encara que en els últims temps m´estic obrint a qualsevol altre tema o gènere que desperti la meva imaginació i/o el meu interès.

La gran majoria dels meus relats els he escrit en castellà, encara que estic iniciant una nova etapa com a escriptor de relats en català, valorant molt els comentaris i suggeriments que pugui rebre per part vostra, per tal d´anar millorant. Moltes gràcies a l´avançada!