llunàtica

Illes Balears,

4 Relats, 9 Comentaris
3863 Lectures
Valoració de l'autor: 8.86

Biografia:
Després de pensar dura nt molt de temps a veure qui sóc jo, m'he adonat que sóc una minúscula part del que em pensava. Un cúmul de moltíssimes coses (la passió per l'escrpitura i per obrint pas, per poder viure dins un món ple de fantasies...). També tenc molts defectes, però MOLTS, un d'ells és que hi ha vegades que no trobo les paraules adients (us prego que em perdoneu, i em rectifiqueu, quan ho trobeu...) i això... Bé, sóc una noia de 15 anys, de Consell (Mallorca) i poca cosa més a dir...xDDD Salut i visca la terra!!!

Últims relats de llunàtica

Últims comentaris de l'autor

  • llunàtica | 07-03-2006

    Escolta'm, en comptes de parlar per aquí, et sabria greu agregar-me al messenger? Mai no es perd res per tenir a una persona amb els mateixos gustos que tu...:P

    festa_o_mort@hotmail.com

    Fins aviat!!

    P.D: això del piano, ni de conya, eh!! xDD

  • llunàtica | 07-03-2006

    Ei nina! Sí, som la mateixa que la de Joves, aquella que us va venir a cercar al costat del cinema... Tu ets la Llubinera, no? hehehe!!
    Ei, preciós... M'he quedat paralitzada quan la noia ha caigut pel balcó... Sempre les millors històries acaben malament. I no tan sols ho dic per les històries que, tant tu com jo, escrivim (si t'hi fixes, la meitat de les meves acaben amb suïcidi...), sino també per la vida real... Aquestes petites històries que vols que acabin el millor possible (o que no acabin mai), i que acaben fatal... Ei, m'estic posant sentimental, me'n vaig!

    Dia 17 esper veure't a la comissió de voluntariat!!

    Adéu maca!!

    [Llunàtica...]

  • llunàtica | 19-07-2005

    Hola preciosa meva! Com estàs? per cert, aquest relat m'ha encantat... Ido res, nineta meva... Que moltes gràcies per el sms d'ahir, va ser el segon que vaig rebre pel meu aniversari... I ja saps, segueix sent tu! T'estim!!!