Girant la cantonada....

Un relat de: llunàtica

...Em trobo en un món absolutament diferent, sense la seva presència pareix tot més fàcil! Però alhora més difícil....
Vaig carrer avall i em vaig trobant a gent coneguda, que em demana com anam ell i jo... Jo els contesta tots per igual: ELL HA MORT! Però no em creuen... Duc les mans vermelles.... Ningú les veu?
Em van seguint i van xerrant i xafardejant molt fluix, per tal que jo no els escolti... Arribo a un hospital. Què faig allà? No ho sé, estava caminant i he arribat allà... M'agradaria cridar i que tothom s'adones que HE MATAT AL MEU AGRESSOR! Però si ho fes, ningú em creuria... Jo no tenc cap ferida, cap cop; ell té una ferida mortal, que li he fet jo. Vaig a un mentge , demano que cridi a la policia, que he matat a la meva parella, que jo no he fet res. Ell era l'agressor. Als 3 minuts, la policia m'agafa. No em volen creure. Els acompanyo fins a casa i allà es troben amb el panorama. No s'adonen que el que ell volia era llevar-me la vida? Ells no em fan cas, ah no? Doncs ara s'adonaran de tot el que he passat durant aquests anys, gràcies a l'humiliació, terror i ganes de matar-me que em va donar ell, la persona amb menys sentiments de tot el món. GRÀCIES PER FER QUE LA MEVA VIDA ACABI AQUÍ! Sense més preàmbuls em llevo la vida per a sempre! FINS SEMPRE! A LA FÍ HAS ACONSEGUIT EL QUE VOLIES, NO ENRIC?

Comentaris

  • Silenci... | 07-03-2006 | Valoració: 10

    Si soc una de ses dues llubineres, sa que xerra tant d'en Cesk...¬¬. Ja m'enrrecordava de tu ;p
    Estic paralitzada, m'ha impactat molt el que has escrit, realment he quedat com asustada amb el temor de que fosis capaç de fer el que dius...
    M'ha agradat moltissim, és un relat molt dur i expresiu...
    Jo aquell és es primer que hi he escrit, ja vorem que surt més d'aquest capet...¬¬
    I lo que has dit que ha sa vida real també acaben tragicament ses coses... per desgracia si ¬¬ però encara que a vegades és difícil cal mirar endavant i ser obtimista i pensar que tant de mal un dia serà compençat!:D
    Enga dw besades!!!

    PD: Esclà que i seré, a no ser que me caigui un piano a sobre ...¬¬ Jajaja

l´Autor

llunàtica

4 Relats

9 Comentaris

3861 Lectures

Valoració de l'autor: 8.86

Biografia:
Després de pensar dura nt molt de temps a veure qui sóc jo, m'he adonat que sóc una minúscula part del que em pensava. Un cúmul de moltíssimes coses (la passió per l'escrpitura i per obrint pas, per poder viure dins un món ple de fantasies...). També tenc molts defectes, però MOLTS, un d'ells és que hi ha vegades que no trobo les paraules adients (us prego que em perdoneu, i em rectifiqueu, quan ho trobeu...) i això... Bé, sóc una noia de 15 anys, de Consell (Mallorca) i poca cosa més a dir...xDDD Salut i visca la terra!!!