Tu...

Un relat de: llunàtica

TU I LA TEVA MIRADA: Aquells ulls verd-mel, que cada dia que els veig em tornen una mica més boja; m'endinsen una mica més dins el món de l'amor... Fan que els dies se'm facin més sol.lejats, amb més llum...

TU I LA TEVA VEU: Que surt d'una boca perfecta. Cada dia m'agrada més escoltar com surten les paraules d'aquell món; m'encanta estar-hi i viure-hi mil i una aventures amb ella. Aprendre coses que surten d'un lloc com aquell, tan eròtic i màgic... És fantàstic!

TU I LES TEVES CARÍCIES: que encalñenteixen el meu cos, quan passes les teves mans per qualsevol amagatall de la meva persona... Per no parlar de les mans! Dos tresors aferrats al teu cos... Pareixen com tallades d'un àngel... Són un somni fet realitat... Sentir-les damunt el meu cos: un pecat diví!

En definitiva: TOT TU!
Ets l'unica persona que has aconseguit enamorar-me... T'estim!

Comentaris

  • Tu...[Ofensiu]
    peusdevent... | 04-08-2005 | Valoració: 8

    Ja l'havia llegida sa bitàcola i m'havia agradat molt... Besades!!!

l´Autor

llunàtica

4 Relats

9 Comentaris

3855 Lectures

Valoració de l'autor: 8.86

Biografia:
Després de pensar dura nt molt de temps a veure qui sóc jo, m'he adonat que sóc una minúscula part del que em pensava. Un cúmul de moltíssimes coses (la passió per l'escrpitura i per obrint pas, per poder viure dins un món ple de fantasies...). També tenc molts defectes, però MOLTS, un d'ells és que hi ha vegades que no trobo les paraules adients (us prego que em perdoneu, i em rectifiqueu, quan ho trobeu...) i això... Bé, sóc una noia de 15 anys, de Consell (Mallorca) i poca cosa més a dir...xDDD Salut i visca la terra!!!