Lledonera

5 Relats, 2 Comentaris
7046 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Anna, Puigcerdà, 1962
Fins ara mai no havia escrit res de ficció. Però m'hi han obligat. Bé, no. M'ho han demanat. O millor dit. M'han posat un repte sabent que no m'hi negaria.
En conseqüència, senyor jutge, senyores i senyors del jurat, no responc dels meus actes, tota la culpa és d'ella i només d'ella. Ho he fet per amor a ella.
O sigui, que els demano que tinguin pietat d'aquesta mestretites, setciències, irresponsable, distreta, obsessiva i un xic egoista que, en definitiva, en la seva feblesa, sempre vol actuar per amor a les persones properes, a la seva nació, i a la humanitat.

Últims relats de Lledonera

  • Càlida Neus (5): L’amor amb la mirada

    Lledonera - 21-04-2012 - 931 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: 15 minuts

    Per fi, la Núria pot veure la Neus nua. Subjugada veu com es despulla i després es despullada ella. Comença un ball que només és el preludi de noves sensacions i sentiments. més

  • Càlida Neus (4): Sóc tu i tu ets jo

    Lledonera - 09-04-2012 - 1083 Lectures - 1 comentaris
    Temps estimat: 8 minuts

    Ara és la Núria qui dóna plaer a la Neus, però aquest el vol d'una manera molt especial, vol notar el ella les mateixes sensacions físiques que la seva amiga havia experimentat abans, en solitari. Una comunicació amorosa en forma d'intercanvi d'experiències. més

  • Càlida Neus (3): A les fosques

    Lledonera - 01-04-2012 - 2949 Lectures - 1 comentaris
    Temps estimat: 9 minuts

    Les dues noies continuen el seu diàleg cos a cos, a les fosques, sota unes flassades, en una habitació mot freda. La Neus sap interpretar els desitjos de la seva amiga, i la Núria experimenta per primer cop moltes sensacions que abans tan sols havia somiat. més

  • Càlida Neus (2): Dolç despertar

    Lledonera - 01-04-2012 - 961 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: 6 minuts

    L’endemà d’haver conegut la Neus en un viatge universitari, la Núria es deixa seduir per la seva nova amiga, amb la que inicia la seva primera aventura: tendre i suau, un diàleg cos a cos amb poques paraules i moltes sensacions. més

  • Càlida Neus (1): Encontre a l'autocar

    Lledonera - 31-03-2012 - 1122 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: 11 minuts

    Una història d'amor entre dues noies que es coneixen en un viatge, amb força aspectes sexuals, però amb el grau de tendresa i amistat que crec que sempre és desitjable. És el primer relat una mica llarg que escric, inspirat en persones que a la vida m'han donat precisament això: amor i tendres més

Últims comentaris de l'autor

  • Lledonera | 01-04-2012

    Sí, realment ser home o dona és un pur atzar de la biologia, necessari per a la perpetuació de l'espècie.
    Les diferències que comporta aquest fet, hauria de quedar claríssim des del primer moment, que no han de perjudicar un dels gèneres.
    Qualsevol perjudici, hauria de ser compensat, no via una discriminació positiva legal i artificial, sinó amb una discriminació igualitària assumida per tota la societat com a natural. Òbviament, la llei sí que ha de penalitzar qui discrimini, però l'argument coercitiu no hauria de ser el primordial.
    Per arribar a aquest estatus just de la igualtat, cal cultura, caldria que tots els nens del nostre país, a l'escola, des de petits ho assumissin, que se'ls ensenyés a detectar qualsevol discriminació o prejudici.
    I no penso tant en el tema importantíssim de les discriminacions laborals, sinó en el que veig a vegades de prop, de les asimetries en les parelles per raó de gènere, que malauradament les he vist força cops entre els meus alumnes, encara adolescents. La discriminació personal, arrelada a la ment de moltes persones, és el veritable enemic a combatre.
    Aquí, deliberadament, he emprat el que alguns anomenen llenguatge sexista. No, no ho és, és llenguatge ortogràficament correcte, sorgit d'una societat anterior tot el masclista que vulguem, on “nen” no porta marca de gènere, o sigui que es refereix a ambdós sexes, i “nena” sí.