Càlida Neus (2): Dolç despertar

Un relat de: Lledonera
❀ ❀ ❀ Dolç despertar ❀ ❀ ❀

No la vaig sentir tornar, no vaig veure com es despullava, només em vaig despertar quan la vaig notar entrar al llit. Sota les flassades el meu cos s’havia escalfat força, però el de la Neus, en honor al seu nom, irradiava força fred.

M’estava fent la dormida. Volia veure què feia ella.

―Núria, que dorms? ―em va dir en un murmuri.

―Mmmm… ―vaig contestar com si no m’hagués despertat.

Notava com la Neus intentava escalfar-se, es movia, es fregava les mans. Vaig decidir, esperar que s’escalfés una mica i veure si prenia la iniciativa. Potser van ser deu minuts.

Primer va ser un genoll darrere de les meves cames, després em va tocar per les espatlles, després pel cul. En lents moviments s’anava arraulint a la meva esquena No, no s’adormia, s’estava posant en una posició de contacte, no pas de dormir. S’adonava que estava desperta?

Una mà es va posar sobre meu. No, ja no la notava gaire freda. La mà, poc a poc, em grapejava per damunt la roba. Més endavant es va moure molt lentament fins a arribar a la zona on s’ajunten les dues peces del pijama i, gairebé imperceptiblement, hi va anar penetrant. Estaria recordant, conscientment o no, quan a l’autocar havia tocat la meva pell? Ara sí que la tornava a notar una mica freda, però el meu cor s’escalfava. Mil·límetre a mil·límetre anava entrant. I jo, fent-me la dormida. Aviat, ja reposava entre el ventre i l’estómac, a la dreta del melic i m’anava prement lleugerament, gairebé de manera imperceptible. Molt poc a poc, es va anar desplaçant cap amunt, entrant més dins la roba.

Tinc els pits petits, més cònics que no pas esfèrics, però els mugrons, quan m’excito, se m’inflen molt, i queden prominents. Ara els tenia així, ho notava sense tocar-los. Quan el seu dit polze va arribar a tocar el pit, la Neus va iniciar una altra maniobra. El seu braç esquerre em va començar a abraçar passant, de mica en mica, per sota el coll. La mà dreta va continuar avançant, acaronant-me lentament el pit fins quedar amb el mugró al mig del palmell. Era la primera vegada que una noia me’l tocava i estava emocionada. L’altra mà, va arribar al pit esquerre, però per sobre la roba. Si no hagués estat tot tan lent, crec que hagués tingut un orgasme.

Llavors, vaig notar que tota ella es movia un xic i em feia un petó molt suau al clatell.

No, no volia fer-me més la dormida. Moltes de les meves preguntes ja s’havien resolt, i ara, en tot cas, em tocava a mi respondre’n alguna de les seves, si és que tenia dubtes.

―Mmmmm ―vaig dir molt fluixet mentre també em movia una mica, com despertant-me―. Ohhh, Neus, bonica, que bé que estic…

Vaig notar com ella s’agitava, com tenia un petit espasme de resposta, i com se m’estrenyia més.

―Núria, preciosa, t’agrada?

―No saps com ho desitjava. Continua, continua. Deixa’m relaxar, com si dormís, i tu fes, que això és realment meravellós ―li vaig respondre.

―Tendreta, la meravellosa ets tu ―em va contestar sempre en veu baixa.

Em vaig posar plana, mirant enlaire, relaxada, i ella va treure el braç de sota. Mentre, amb la mà dreta, em continuava acariciant el pit, i l’altra, ara lliure, em va començar a pujar la roba. Em vaig col·locar per facilitar-li l’operació, i al final, em va treure la part de dalt del pijama. Llavors, es va separar un instant i vaig notar com ella també se la treia. Sota les flassades que ens cobrien cap i tot no hi feia gens de fred. Va canviar la posició tot posant-se mig damunt meu. Els nostres pits van entrar en contacte, mentre amb els llavis em començava a besar el coll. Molta estona van restar allí.
Sota les mantes, tota excitada, em vaig posar a tremolar malgrat la calor que feia, o que em semblava que feia. Ara, la seva mà esquerra jugava amb afició amb el meu mugró, també l’esquerre. Els petons es van anar enfilant fins l’orella, allí em va mossegar el lòbul i, a continuació, la llengua em va fer estremir en fer com si em volgués penetrar a l’oïda. Vaig moure el cap buscant la seva boca, amb ànsia, amb urgència. Però la Neus volia anar poc a poc i no es va deixar. Primer em va llepar les parpelles, em va besar a les galtes, després als llavis. L’emoció em feia estremir. Aleshores, la Neus em va xuclar el llavi inferior i el va rosegar força estona fins que, sobtadament, la seva boca es va posar totalment sobre la meva i la llengua va entrar. Tot el que abans havia estat lentitud, ara era velocitat: les galtes per dintre, el paladar, i al final, la seva llengua va semblar nuar-se amb la meva. Xuclava i relaxava en ràpida seqüència.
La vaig abraçar fort, posant-me-la més al damunt, ara li acariciava l’esquena amb les dues mans. El petó no cessava, però va canviar: em va xuclar la llengua dins la seva boca perquè ara fos jo qui li explorés. Al mateix temps, amb un braç, s’anava baixant els pantalons i baixava també els meus. Em vaig arquejar lleugerament perquè me’ls pogués passar per sota del cul, i al final, les quatre cames van completar la feina.

Per primera vegada estava nua i abraçada a una altra noia, per primera vegada experimentava quelcom més que pur sexe físic, una classe d’atracció amb plaer afegit que fins ara no havia notat mai. No en tenia cap experiència, però intuïa el que havia de fer, ens comunicàvem a la perfecció sense paraules.

La Neus es bellugava lentament al meu damunt mentre el petó semblava etern. El seu cos anava canviant poc a poc de posició fins que vaig notar que amb una cuixa em premia la vulva. Em vaig retorçar pel plaer suplementari inesperat, instintivament m’hi vaig refregar, refregar i refregar. Llavors, sobtadament i sense avisar, se’m va disparar un orgasme.

La primera vegada que vaig tenir un orgasme, va ser per sorpresa perquè no sabia exactament el que m’estava fent. Aquesta, també, potser perquè no acabava de ser conscient del que m’estava fent ella. Era el primer que tenia amb una dona i, segurament, el que menys excitació física directa havia necessitat en tota ma vida.

Vaig xisclar. La boca de la Neus va abandonar la meva i els seus braços em van envoltar molt tendrament, el seu cos s’estrenyia contra el meu, sense que notés gens el seu pes, seguint els espasmes orgàsmics que van durar moltíssim, «rebotant» diverses vegades.

I la nit, no havia fet més que començar.

I quedaven més nits.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Lledonera

5 Relats

2 Comentaris

7044 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Anna, Puigcerdà, 1962
Fins ara mai no havia escrit res de ficció. Però m'hi han obligat. Bé, no. M'ho han demanat. O millor dit. M'han posat un repte sabent que no m'hi negaria.
En conseqüència, senyor jutge, senyores i senyors del jurat, no responc dels meus actes, tota la culpa és d'ella i només d'ella. Ho he fet per amor a ella.
O sigui, que els demano que tinguin pietat d'aquesta mestretites, setciències, irresponsable, distreta, obsessiva i un xic egoista que, en definitiva, en la seva feblesa, sempre vol actuar per amor a les persones properes, a la seva nació, i a la humanitat.