Càlida Neus (3): A les fosques

Un relat de: Lledonera
❀ ❀ ❀ A les fosques ❀ ❀ ❀

―Oh, ha estat meravellós. Saps una cosa? És el primer orgasme que tinc amb una noia… ―vaig dir encara entre panteixos.

―Ja m’ho semblava, i em fa moltíssima il·lusió que hagi estat amb mi. I no serà l’únic que tindràs aquesta nit. T’ho prometo. He he he!

―Neus, ets extraordinària ―vaig contestar encara amb un fil de veu.

La Neus encara estava recolzada damunt meu, però es suportava amb genolls i colzes de tal manera que semblava lleugera com una ploma. Jo estava gaudint d’aquell estat, gairebé com de volar, que es nota després d’un orgasme. No parlàvem. Mentalment anava recorrent els punts del meu cos en contacte amb el d’ella: galta contra galta, pits contra pits, ventre amb ventre, les cuixes mig entrellaçades, peus que també es tocaven. Les meves mans eren a la seva esquena. Durant un parell de minuts, encara vaig experimentar alguns d’aquells petits espasmes que anomeno «rebots» de l’orgasme.

No sé l’estona que vam estar així, però al final les meves mans van prendre vida, com si per voluntat pròpia desitgessin ser l’instrument de plaer tant per a qui dóna el massatge com per a qui el rep. Li vaig començar a fer massatge a l’esquena, força musculosa, per cert. Al ritme de les meves mans, la Neus es movia suaument amunt i avall fregant-nos a cada batzegada, els meus mugrons tornaven a estar inflats després del relax post-orgàsmic, i sentia un plaer immens quan xocaven contra els seus, que notava duríssims comparats amb la resta dels seus pits.

Des d’abans d’assumir el meu lesbianisme, havia buscat a internet fotos i sobretot vídeos lèsbics. De seguida em vaig adonar que al menys el noranta per cent estaven realitzats per a consum dels mascles, amb tots els seus fetitxes i obsessions més típiques i tòpiques, començant pel de la penetració, i acabant per les sabates de talons que algunes de les actrius, pobretes, no es treien ni en plena feina al llit. Amb les pel·lícules que em semblaven més sensibles, m’havia masturbat tot ple de vegades, però l’escena que estava vivint ara a les fosques, era millor que qualsevol de les que hagués vist a una pantalla.

Les meves mans, les que tenien voluntat pròpia, després d’haver-se entretingut moltíssim a l’esquena de la Neus, van decidir baixar més. I el plaer va pujar altre grau. Pastar aquelles natges que a primera vista semblaven dures però que cedien als meus dits, em va emocionar. I a ella també perquè va començar a dir:

―M’agrada, m’agrada, no paris, més fort, més fort.

Mentre els moviments del seu cos sobre el meu, mantenint la seva suavitat, augmentaven la seva amplitud. Quan vaig intentar col·locar el cap per a besar-la una altra vegada, la Neus se’m va escapar. Altra cop havia pres la iniciativa i estava baixant respecte a mi. Els seus llavis em besaven ara el coll. En adonar-me de com maniobrava em va entrar un calfred. Els meus pits són massa petits perquè pugui arribar a llepar-me’ls, i ara, com sempre molt lentament, la meva amiga hi aproximava la boca.

Vaig posar les mans al seu cap, però no per a moure-la al meu gust, sinó per acompanyar-la amb carícies, gratant-li amb suavitat en el clatell, recorrent el seu cabell curt a contrapèl. La Neus baixava, baixava.

Em vaig estremir, se’m va estarrufar tota la pell. Estava rebent el meu primer petó en els pits! Em preguntava perquè, amb nois, mai no m’ho havien fet. Potser per inexperiència o perquè no els trobaven atractius. No sé. Els llavis de la Neus estrenyien un a un els meus mugrons que s’havien tornat a posar al màxim. Després van arribar les mossegadetes. Sí, segur que a ella li encantava mossegar, i a mi que em mosseguin d’aquesta manera. Després, llepadetes: una llengua activa i exploradora, per tot arreu de la zona. Llavors, vaig notar com obria moltíssim la boca, l’estrenyia contra un dels meus pits, i xuclava aspirant al màxim. La llengua va començar aleshores a llepar-me el mugró amb suavitat, mentre la major part del pit romania dins la seva boca. Em retorçava de plaer. Anava molt lenta, cada experiència, a més de nova per a mi, era llarga. I quan em vaig adonar que a continuació vindria l’altre pit, em vaig tornar a retorçar de plaer, tan sols de pensar-ho.

―Neus, preciosa, m’estàs fent sentir el que mai no havia sentit; estic gaudint com pensava que era impossible gaudir; estic desitjant que sigui llarg, però també pensant que després tu també tindràs la teva ració de gustet, de tot cor, m’emociono ara mateix en pensar el que et vull donar, i espero estar a l’alçada.

Tot això, l’hi ho deia molt baix, en un to de veu especial, gairebé com aquell que s’usa per parlar als nadons.
―Gnnnn… ―va contestar la Neus sense enretirar la boca d’on la tenia, però li vaig entendre tot. Les mans, també participaven al diàleg, amb petites pressions als meus costats, per allà on s’agafaven a mi.

I va arribar el moment de l’altre pit, un altra vegada el cúmul de sensacions indescriptibles. I quan, passada molta estona, va acabar d’amanyagar-lo, va passar a besar-me per l’estómac, després el ventre, després…

Sense paraules, les seves mans em deien que em relaxés. Jo ho intentava, respirava fondo i afluixava els músculs, però era molt difícil sabent on es dirigiria ara la seva boca.

Es va entretenir amb el meu borrissol púbic. Cap de les dues anava depilada, i el meu és força abundant a la part del mont de venus, i molt arrissat. Les mans ajudaven ara a la seva boca tot estirant-me suaument pels pèls. Botava dels nervis i l’emoció…

Segur que es va adonar de la meva impaciència i desig.

―Núria, t’ho passes prou bé? Tens moltes ganes que continuï? ―em va dir amb veu maliciosa mentre aixecava el cap del meu pubis i baixava al fons del llit. Aleshores em va obrir les cames i es va col·locar arraulida entre elles.

―Clar que sí, amoret…

―No et faré esperar gens, ja vaig ―em va dir al mateix temps que les seves dues mans m’agafaven fort pels malucs, gairebé clavant les ungles, i el seu cap descendia amb suavitat sobre la meva vulva.

La llengua. Mil vegades l’havia desitjat mentre ho veia en un vídeo, mil vegades havia intentat imitar-la amb els meus dits humits o amb qualsevol altre objecte tovet. Però ja sabia que no seria el mateix, i ara ho anava a comprovar.

Primer els llavis majors. Com sempre, molta estona. A continuació, sobtadament, me’ls va començar a rosegar amb les dents. Vaig xisclar de sorpresa i de plaer. Mossegant, estirava ara d’un ara de l’altre, com obrint-los. Llavors, la llengua va penetrar més, fins a l’entrada de la vagina i va començar a jugar amb els llavis menors. Per aquí tinc orgasmes amb facilitat, però la Neus, d’alguna manera m’estava controlant, fent precisament el que més m’agrada: frenant just abans que hi arribés, per a tornar a continuar després, si és possible, més suaument. És una cosa que ja em torna boja quan m’ho faig tota sola, o sigui que en aquelles circumstàncies estava en èxtasi.

Un èxtasi que no sé quant va durar abans de passar a un grau superior. La llengua es va enretirar, el cap va pujar lleugerament, i, amb els llavis, em va començar a besar la zona del clítoris. No el tinc gaire gran, fins i tot quan està inflat, però el notava com sobresortia de la seva caputxa. Me’l va prémer amb els llavis, i la llengua va aparèixer entre ells, una llengua «vibratòria», molt suau en la pressió, però ràpida i, sobretot, constant.

No podia més, en contra del meu costum sobre la manera de donar-me plaer sexual li vaig dir:

―Ara no t’aturis, necessito l’orgasme ja!

La Neus em va fer cas, i ara, al contrari de quan estava als meus llavis menors, la pressió i el moviment van anar augmentant. Estava al punt de la confitura, les meves cuixes i natges es van posar en tensió. Vaig ser jo qui em vaig imposar relaxar-me una mica per intentar durar un xic més. Però el plaer té un límit i vaig esclatar.

La Neus tenia les mans al meu cul, o sigui que probablement a través d’elles notava per les contraccions el progrés de l’orgasme. Quan va començar, m’hi va clavar les ungles, va afluixar la pressió de la llengua sobre el clítoris, i quan semblava que l’orgasme s’anava a acabar, la llengua es tornava boja un altre cop. Encara que no tant boja com jo que xisclava i xisclava sense preocupar-me de si mig hotel ho sentia. O vaig tenir un orgasme enorme, o en vaig encadenar molts de seguits. Al final no vaig tenir més remei que dir:

―Para! Atura’t! Que gairebé fa mal! No puc més!

Un instant més tard tenia la Neus abraçada i besant-me, aquesta vegada a la boca. La vaig estrènyer amb tot l’afecte, dedicant-li moltíssims dels «rebots» del meu orgasme que van durar diversos minuts. Després, durant força estona més, vam romandre quietes, en silenci i abraçades, mentre la meva ment assaboria els plaers que acabava de rebre.

Comentaris

  • un bon relat eròtic...[Ofensiu]
    joandemataro | 02-04-2012 | Valoració: 10

    on es descriu pas a pas el desig, el plaer, l'instint...
    et felicito

    rep la meva abraçada de benvinguda i no deixis d'escriure Anna

    fins aviat
    joan

l´Autor

Lledonera

5 Relats

2 Comentaris

7042 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Anna, Puigcerdà, 1962
Fins ara mai no havia escrit res de ficció. Però m'hi han obligat. Bé, no. M'ho han demanat. O millor dit. M'han posat un repte sabent que no m'hi negaria.
En conseqüència, senyor jutge, senyores i senyors del jurat, no responc dels meus actes, tota la culpa és d'ella i només d'ella. Ho he fet per amor a ella.
O sigui, que els demano que tinguin pietat d'aquesta mestretites, setciències, irresponsable, distreta, obsessiva i un xic egoista que, en definitiva, en la seva feblesa, sempre vol actuar per amor a les persones properes, a la seva nació, i a la humanitat.