Detall intervenció

x PERLA DE VELLUT (UNA CARTA)

Intervenció de: Endevina'm | 04-06-2024

Estimat relataire.

Podrías aclarir-me el motiu de les teves felicitacions al nombre de lectures que tenen els relats? Tot legat i explicat, dins d'un comentari a un relat meu, reaparegut misteriosament.

I no és sols al meu relat, que du ara mateix gairebé 1800 lectures, també he vist que ho has fet en un relat del kefas, que per algun motiu rar sempre que mires un relat seu, augmenta en deu les lectures. No entenc què li passa, però ni ell en té la culpa, ni és de rebut que en un comentari algú et feliciti per una cosa merament circumstancial com un nombre de lectures.

Afegir que el meu relat, si alguna cosa té de curiosa, i no és pel títol, és per què el vaig publicar el 2016, i per això té tantes lectures. Els temps les acumula. El curiós és que ha reaparegut entre els últims publicats, cosa que no entenc, però no seré jo qui busqui la raó.

Be, això és sols per dir-te que encara sort que el kefas i jo som d'una pasta estranya i se'ns en foten les estadístiques lectores.
Però un dia et toparàs amb algú més nyinyinyi, i tindràs raons.

Bona nit!

PS
Mestre kefas, si el fet d'anomenar-lo li causa malestar, ja m'ho dirà.


Respostes

  • RE: x PERLA DE VELLUT (UNA CARTA)
    kefas | 04/06/2024 a les 20:49

    M’agrada ensenyar, ho sap prou bé qui em coneix. I anomenar-me mestre és el millor menjar que pot assaborir la meva vanitat. Moltes gràcies, Endevina’m.

    No em molesta gens que es parli del meu personatge literari, que sóc jo mateix amb un vernís de camuflatge. La meva naturalesa presumptuosa i vanitosa ho agraeix.

    M’intriga la desmesurada quantitat d’accessos que, des de fa unes setmanes, tenen els meus relats. Tot i que, segons m’expliquen, acostumen a tenir un nivell d’incomprensibilitat superior a la mitjana, aquesta dificultat de comprensió lectora no justifica que s’hagin de llegir vint vegades per treure’n l’entrellat. Tant pot ser que serveixin com exercici per avaluar l’eficiència lectora d’algun dels cervellets d’intel·ligència artificial com que algun malèvol enginy espia intenti extreure’n les claus de la nostra identitat. Tot pot ser.

  • RE: x PERLA DE VELLUT (UNA CARTA)
    PERLA DE VELLUT | 06/06/2024 a les 19:56
    Hola, bona vesprada Endevina'm:
    Em fixe en el nombre de lectures, perquè em trau l'atenció i el faig i el pose sense cap mala intenció i per a ofendre a ningú.
    Tens raó, Endevina'm, que la qüestió que m'atrau el nombre lectures i res més.
    Sí, passe pel fòrum, per a participar en el Niporepte i res més, encara si guanye o no guanye.
    Portes raó, Endevina'm, el temps fa que s'acumulen més lectures.
    Jo, solament el llig, els relats de Kefas una vegada o tal volta dues vegades, en el mateix dia, per a traure-li el sentit del relat, per a comentar-li, el millor possible.
    No em tinc tan mala idea de fixar-me en el nombre de lectures.
    Sempre admire a Kefas per ser un bon escriptor, fent relats i també poemes.
    Disculpa'm, Endevina'm, que no soc tan roí. Soc una persona normal i no soc tan roí.
    Ja intentaré no mirar-li en nombre de lectures que té. Simplement comentar-li, això està clar.
    A mi, també en pugem les lectures i no se sap mai qui els fa. Perquè a mi no me'l diuen ningú.
    Continuaré llegint-li a en Kefas, perquè m'agrada molt, com planteja els relats i els poemes.
    Gràcies de tot.
    Salutacions cordials, per als dos.
    Perla de vellut.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.