Detall intervenció

X FREDIA!!!!

Intervenció de: cassigall blau | 30-12-2006


Noia, m'has fotut una correccio encisadora i t'agraeixo MOLT el que m'has ensenyat. A mes t'ho has pres amb un estisiasme i profesionalitat que destapo una botella sencera de cava per brindar ambTU. GRACIES, PRECIOSA!

* El noi es molt gran i s'ha passat tota lavida penjat, fent tot el contrari del que l'hi va ensenyar sa mare. I ara ja gran, se'n recorda, amb molta pena. Voldria donar les graciesi demanar perdo a sa mare pero...ja s'ha mort.
*El titol, ja se que ni s'hi escau, pero m'agraden els titols sensacionalistes que porten despistat al lector, fins que ha acabat de lligir els poemes.
*"Llençant" = "parlant" i rient amb els amics que sols es troben als enterraments i als cementiris fotense un fart deriure i s'obliden dels difunts...
*"Consells" i escombres, que si en haguès fotut cas no l'hi hauria anat la vida tan MALAMENT.
*Gracies per les correcions ortogràfiques, pero, encara que parlo molt be l'idioma estranger que es diu espanyol. mai he estudiat gens ni mica el català I em sap MOLT GREU. Es la meva assignatura "PENDENT". Haurè de fer quelcom al respecfte.
*"Vestda de marbre" vol dir que, encara que es un grapadet de pols, com molt be dius, l'unic vestit que porta la mare es la lapida de marbre que la protegeix de tot.

Noia, fot-me canya tan com puguis que em fa molta falta i m'ajudarà molt. Abans sols escrivia amb castellà, pero ara no ho ser fer mes que amb català. I no en tinc ni puta idea...buffff. Sort que tinc amics que em corretgeixen els poemes quan els he acabat, pero ni ha molts que els he penjat "a la brava" i estan plens d'errades.

BONES FESTES, Fredia i...GRACIES pels teus consells.

T'envio una botle de cava virtual, doncs l'altra m'he l'he cruspit jo sol brindant els teus comentaris i porto una trompa que no se ni on tinc el teclat...YUPIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!.


Respostes

  • RE: X desocarrel
    Frèdia | 30/12/2006 a les 09:41

    Uffffffff! No les tenia totes. Quan vaig adonar-me de tot el que havia escrit, vaig pensar que igual m'enviaves a pastar fang. Ma n'alegro, doncs, que 'hagi semblat bé.

    Ara, amb les petites explicacions que em dónes, ja em quadra tot. Sembla mentida com depenem de petites cosetes perquè ens encaixi tot al seu lloc.

    I aprofito aquesta receptivitant tant meravellosa per comentar-te que: "abans sols escrivies en castellà, però ara no ho sé fer més que en català" Fixa't que he canviat amb per en i el verb ser per sé.

    Si hi poses un petit esforç per millorar l'ortografia, segur que redundarà en la qualitat d'allò que escrius perquè, tal com et deia, la base ja hi és, la imaginació també i les ganes de comunicar i d'expressar vessen per tot arreu.

    Gràcies per l'ampolla de cava virtual que m'animarà aquest final d'any. Molt bon any nou, Pere. I gràcies al taller d'escriptura per haver fet que ens coneguéssim.

    Una abraçada,
    Fredia

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.