Detall intervenció

X Endevina'm, Homo insciens, Prou bé, SinKaLip, Atlantis, Iona i Ness a propòsit de SI US PLAU, AJUDEU-ME !!

Intervenció de: kefas | 11-08-2022


Company Endevina'm,

moltes gràcies per la teva felicitació.
En el teu tractat d'insabiduria no deixes clar si la perdiu que esmentes és la pròpia o la d'altri, la qual cosa fa que sotmetre-la a un tractament de mareig sigui molt diferent. No et puc explicar com ho faig jo perquè la pròpia no la marejo i els altres mai m'han demanat aquest tractament. Lamento no poder ajudar-te. Potser li ho hauries de preguntar a l'autocorrector, els pebrots del qual t'han cridat l'atenció. Intueixo que t'ha enviat una insinuació que no has acabat de captar.

Benvolguda Homo insciens,

moltes gràcies per la teva felicitació.

Es veu que ets molt observadora, si no no escriuries com ho fas i segur que has vist processos com el que a mi m'afecta, però fas bé no aconsellant sobre allò que encara no forma part de la teva experiència personal.

No sé si me'n sortiré, el que puc dir és que em sap greu deixar la comoditat del 69, tan simètric, rodonet, estable i lleuger, que només l'has d'empènyer una miqueta i va solet on el vulguis portar, símbol d'una estabilitat per la qual sospiren tots els humans.

Amiga Prou bé,

gràcies pel desig de felicitat i alegria total, mestressa de la cordialitat feta petons, abraçades o alegres paraules. Es nota que també et vares punxar amb el 7 encara que potser els nets, més xics, en varen amorosir les esgarrinxades.

Companya SinKaLip,

gràcies pels molts més anys.

Ai, que no m'agrada el gaspatxo! Ni llepar-me els bigotis. Per mitigar la calor m'agrada llepar altres coses. I per provocar-la, també. Ei, ara recordo que m'he d'ocupar del nano!

Apreciada Atlantis,

moltes gràcies per la felicitació, intentaré gaudir. Tal com està el pati és una mica complicat.

Gràcies també pel consell. M'agrada viatjar sempre que el viatge no duri més d'una horeta. Per a mi anar a terres llunyanes és anar a l'altre cantó de Montserrat.

Amb relació a la saviesa, no hi he notat res. Confio que si algú em nota més savi, m'ho digui. I si em nota més ruc, també.

Admirada Iona,

moltes gràcies per la felicitació i, si et plau, llegeix el comentari que he fet a Homo insciens

Sensitiva Ness,

moltes gràcies per la felicitació.

El que ja et puc explicar ara és que la vellesa no és un procés de decadència ni d'augment de xacres. El que passa és que quan ens fem vells, fruïm d'una insuficiència de plenitud que ens proposa molts reptes de superació amb els quals tenim l'oportunitat d'activar les forces ocultes que ens apropen als éssers divins.

A mesura que vagi agafant experiència, ja t'aniré informant.


Respostes

  • Bon dia
    rautortor | 11/08/2022 a les 12:06
    Bon dia, company

    Pel que intueixo no has obert el correu que tens posat a la teua fotogènica biografia.
    Allí et vaig deixar escrites algunes cosetes a propòsit de.
    Com tu has dit alguna vegada no existeix ni el futur, ni el passat, ni el temps en si mateix. Doncs, això. Fer anys tampoc existeix. Tot esdevé un continuum.

    Au, que et vagi bé, company kefas.
    Ah, i no deixis d'escriure.
  • RE: X Endevina'm, Homo insciens, Prou bé, SinKaLip, Atlantis, Iona i Ness a propòsit de SI US PLAU, AJUDEU-ME !!
    Endevina'm | 12/08/2022 a les 20:44
    Ja ho veus, la insabiduria té aquestes coses, espero que estiguis bonet en el teu nou estatus numèric!

    Torno al remull, això no s'aguanta per enlloc, quina xafogor!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.