Poeta

Un relat de: Francesc Domenech
No hi haurà un conte tan sols.

Necessitava un dels millors moments,
per poder publicar un llibre de poesia.
Tenia dues hores encara
abans de començar a veure la lluna,
i agafar l'embranzida de la tinta.

No vull trigar a tornar a la casa de la tarda.

Plou intensament
a la finca d'oliveres antigues,
de presseguers perfumats
i a la figuera de la casa de llumins.

Els fanals rumien
la posició dels poemes escrits
en una de les meves millors imatges.

Comentaris

  • preciós[Ofensiu]
    Nua Dedins | 01-05-2024 | Valoració: 10

    Bonic poema i preciós paisatge, m'ha fet viatjar cap a la Conca de Barberà.

l´Autor

Francesc Domenech

133 Relats

188 Comentaris

34475 Lectures

Valoració de l'autor: 9.92

Biografia:
Si us és d'interès podeu seguir les coses
que vaig escrivint al compte d' Instagram:
https://instagram.com/balandaire?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==